xgty22TWO napisał(a):
A ja na polskich serwerach, też chyba ustalę jakąś nową modę, polegającą na zdobywaniu najdalej wysuniętej flagi, jako sl zamkniętego składu, którego tylko ja będe członkiem. "Pro gracze" widząc, na swojej minimapie cyfrę, która się "przedarła" będą się pewnie chcieli na mnie zrespawnować, a tu zawód. No co, niech sami sobie radzą, co mnie wkońcu obchodzi teamplay na public`ach, sam wszystkich rozwalę
eee ja to i tak regularnie obserwuję więc wymyśl włąsny styl

przsoi napisał(a):
cholerna Wilda, powinni tego zabronic.
i Voodoo też a co !!

psujecie mi zabawę
Raiven2 napisał(a):
Nie wiem jakim cudem ale widać po ikonie że to Heli bojowe nie było....
moze masz jakiegos nowego patcha?
KudrigY napisał(a):
Poza tym, nauka na FFa jest do kitu, chyba ze graja z lamami (tez do kitu) - przeciwnicy najczesciej nie sa na tyle uprzejmi zeby nie brac gunnera. To czego sie ucza, jak unikac wroga?
tu sie nie zgodzę, zauważ że poziom na GN jest stosunkowo wysoki i gra tam wielu klanowców, także poćwiczyć można- fakt to nie spar ale zawsze
Fakt faktem że Kudgrigy ma rację, FFa to FFa, pomyślcie że są ludzie którzy chcą sie szkolić jako gunner, lub chcą polatać z najlepszymi.
wiele klanów ma własne serwy wiec skoro nie gracie dla odznak i punktów to ćwiczcie tam razem, sami, bo umówić sie między sobą to chyba nie problem.
I to prawda bo to momentami psuje gre i teamplay o którym wszyscy tak pieją.
Weźcie pod uwagę że wiele osób gra dla relaxu i zabawy i nie szlifuje skilla jak tylko ma chwilkę
Dzięki