Cytuj:
nie bede odpisywac, bo mnie znowu jakis forumowo-statsiarski napinacz obrazi i zwyzywa. idz pograj w Morrowinda, nalezysz do tamtego swiata - bo na pewno nie do swiata zwyklych ludzi, dla ktorych BF2 jest zabawa, a nie calym (jedynym, frustracie?) swiatem.
btw moje argumenty musialy faktycznie bolec - agresja na slowa reaguje ten, kto nie potrafi sie pogodzic z faktami. najlepszego Lailonn, dla Ciebie i Twojej dziewczyny. milo sie gadalo. polecam sie na przyszlosc.
A pogram jak bede mial ochote. Z tego co widze tez graz w gry wiec z czym do ludzi? Skad wiesz czy jestem normalny czy nie? Jako, ze wlasnie bf jest dla mnie zabawa a patch mi ja psuja(bardziej lub mniej) to sie irytuje. Twoje argumenty faktycznie bolaly bo pewnie trybiki w glowie ci malo sie nie zatarly jak setny raz wymyslales "sprzedaj gre" :}
Ostrzegalem co bedzie przed wydaniem patcha. Dalem filmiki po wydaniu 1.3 a ty dalej ich nie widzisz. Jako, ze ekiap forum nie zyczyla sobie obrazania nikogo to powstrzymam sie. Jednak wiesz co mysle ;]
ps.Wciaz jestes tchorzem ukrywajacym sie pod fake nickiem
Cytuj:
PS. podzielam zdanie EST_PL że nowy patch naprwdę nie powoduje dłuższego wczytywania map itp itd. Nie dajmy się zwariwoać
Skad wiesz jak jest np u mnie? Bo wlasnie mi np loaduje sie mapa dluzej oraz dluzej trwa logowanie do konta. Ba na totalbf2 wielu ludzi pisze to samo. W pewnej wersji czesc graczy zaliczala ciagle crashe. Ja nie. Czy to znaczy, ze dali sie zwariwoac i sobie wymyslili?