Piotr3k rotfl...mod do BF2 drozszy o 25zl od Bf2
neuro. Tchorz to nie obraza tylko fakt. Dorabiaj sobie jaka chcesz ideologie do faktu, ze jestes tchorzem ale to nic nie zmienia. Poczatkowo rozmawialismy bardzo grzecznie i spokojnie a nawet wtedy nie podawales prawdziwego nicka wiec tekst o obawie przed obrazaniem sobie daruj. Nie orbazilem i nie zamierzalem orbazac kolegow z twojego klanu.
natomiast twoje prywatne wycieczki na moj temat sa obrazaniem i proba osmieszenia. Jesli tego tez nie rozumiesz to trudno ale juz na twoj temat wypowiedzialem sie tylko ,ze moderator ocenzurowal
Mojego nicka zna prawie kazdy kto gra w bf2 w tym kraju. Albo z forum, albo z klanowek, albo z ffa albo z adminowania czy pisania roznych tekstow. Ten nick towarzyszy mi w necie od wielu lat i nie zamierzam sie ukrywac chocby nie wiem co o mnie ktos myslal.
Skad pomysl, ze rzuce klan i kumpli z powodu patcha? to ty tu jestes tchorzem nie ja. Ja sie dostosuje i tyle. Ogranicze swoja gre na FFA do serwera GN gdzie adminuje by pelnic obowiazki + tam sa znajomi i wiem, ze nie zalatwia mi zawalu serca.
Protestuje chociazby wypowiadajac sie na forum czy tez komentujac patcha na roznych forach zagranicznych. Pisalem rowniez do Grzegorza z EA Polska ale nie zechcial odpowiedziec na moj "niewygodny" wywiad.
Wiem, ze nic nie zrobie. Skad wiesz co potrafie skoro mnie nieznasz? Wielu zna i wie, ze jesli cos robie to robie to do konca. Mozna mi zarzucic wiele rzeczy(nie uwazam sie za ideal) ale nie to, ze jedyne co robie na scenie to placze.
Tym sie roznimy wlasnie. Ciebie NIKT nie zna i nikt nie kojarzy. Ukrywajac swoja tozsamosc starasz sie odgrywac role adwokata diabla. A tymczasem moze jestes graczem, ktory raptem ma na koncie 200h wygranych. Ale tego sie nie dowiemy.
Tak moj beefik jest wazniejszy niz ty :} Nie jestem tak dobry jak ty i nie lubie uszczesliwaic ludzi. Jedynie bliskich a do takich sie nigdy nei zaliczysz :}
Nicka nie dasz bo nie jestem kolega. rotfl :} Wysle to na basha
Filmikow dalej nie potrafisz skomentowac i odniesc sie do argumentow jakie one poparly. Ale coz skoro nie wie sie jak dyskutowac to nalezy zrobic z siebie ofiare i zrobic z oponenta potwora :}
btw Lepper uznawany jest za debila. Wielu jednak uwaza go za madrego czlowieka(ktos na niego glosuje nie?) a on sam owniez nie ma sobie nic do zarzucenia. Czy to znaczy, ze nie jest debilem? :} Ale nie bede "obrazal" kogos kogo tu nie ma...
edit:
Cytuj:
Bo wlasnie mi squadhopping strasznie przeszkadza i psuje gre. Ba na totalbf2 wielu ludzi pisze to samo. W pewnej wersji czesc graczy zaliczala bez przerwy od kolesi, ktorzy robili SJ
Ba wlasnie mi samoloty bardzo przeszkadzaja i psuja gre. Sa niezbalansowane co pisza nawet sami piloci. W kazdej rundzie samoloty niszcza gre dzieisatka graczy, ktorzy chca sobie normalnie pobiegac. W ten spsoob nalezaloby usunac calosc gry. Argumentacja w sam raz dla przedszkolaka...