Jestem pełen podziwu dla adminów co zamiast grać spędzają miło czas na podpatrywaniu graczy czy podążają w grze za regułami serwera - nie raz jest ich tyle że trudno spamiętać, z niektórymi z tych zasad trudno się nie zgodzić np. no cheating no stats padding, ale ostatnio pewni ludzie zbytnio przejęli się swoją rolą.
Stoję i czekam na bombera medem - z nudów strzelam sobie do gościa po jednym strzale z pistola i go leczę - dostałem CAŁY 1 pkt za leczenie wsiadam do samolotu i po 3 min lotu... kick for stats padding 0 minute
Na dragonie strąciłem heli z jepka wsiadłem sobie na tył i go naprawiłem - nawet nie dostałem pkt za naprawę - już warning
Albo inne wkurzające akcje - latam na dalianie (zasada no atack UCB) i w pewnym momencie walki w powietrzu zaczął namierzać mnie essex - rozwaliłem gościa z karabinku (nie atakując bandy lolków czekających na essexie na nigdy nie pojawiający się sprzęt) i wróciłem nad kontynent a tu kick za atak na UCB.....
Nie uważacie że samowola adminów na serwach rankingowych powinna zostać ukrócona. Moim zdaniem reguły dla serwerów powinny być określone przez EA a nie każdy sobie sam. Np no spawn raping to fajna zasada tylko jak stoisz pod flagą w apc to z tych spawnów od razu nawalają w ciebie eryksy to jak on musi strzelić pierwszy bo inaczej kick?
Smutny jest fakt że istnieje coraz mniej serwów na których jedyną zasadą jest no cheating.....