neuro napisał(a):
Kolec napisał(a):
ocknij się bo zdaje mi się że niewiesz o czym mowa
1)n00by domagały się na forum EA likwidacji SK i SJ
2)EA zapowiada zablokowanie SH i SJ w changalogu
3)podnosi się protest środowisk dobrze obeznanych z gamplayem w który pada ostrzeżenie że zablokowanie SH i SJ spowoduje znaczący wzrost częstotliwości lockowania oraz utratę i tak kiepskiego balansu niektórych map
4)EA przeprowadziło swoje zmiany pomimo ostrzeżeń a ich rezultat który obecnie cały czas podziwiamy portwierdził przewidywania "kropli w morzu potrzeb" graczy co podpisali petycję (tą i wszystkie inne - bo było ich więcej)
tak więc historia ostatniego miesiąca z kawałkiem weryfikuje team odpowiedzialny za ostatniego patcha jako partaczy - zarówno w kodowaniu jak i "zmysle taktycznym"
wszystko zgoda, gdyby celem EA byla poprawa gameplaya w rozumieniu klanowiczow. jak juz od dawna wiemy - tak nie bylo. do kosza cala argumentacja, bo nooby sie ciesza z patcha, ktory byl przygotowany dla nich. ja sie ciesze, ze nie ma SJ, mimo bzdurnych jeepow z nieba. ale i tak ich nie uzywam, wiec jest ok.
neuro napisał(a):
ale i tak wiesz lepiej, bo jestes elyta.
przedstaw mi empryczne dane że n00by się cieszą z patcha
niejestem w żadnym klanie pr0 ani wczęśniej niebyłem
w PL4FC biorę znikomy udział więc praktycznie nadal zaliczam się do n00bów z FFA - i jako n00b z FFA mówię ci że patch jest do dupy
częstotliwość locków się zwiększyła i jest to FAKT
basereaping jest jedną z najbardziej nielubianych rzeczy przez n00bów - czego dowodzą reguły zabraniające na wiekszości serverów - FAKT
to że tobie się podoba likwidacja SJ&SH nie oznacza zę innym też - gadaj w swoim imieniu albo przedstaw jakieś dane!
powyższy argument pisze ci już 3 raz i mógłbyś na niego wreszcie odpisać
czy może faktycznie jesteś trollem internetowym i ignorujesz niewygodne tobie argumenty ?
neuro napisał(a):
rozmowa z Toba wyglada mniej wiecej tak:
"EA to leszcze, bo wprowadzili zmiany, ktore mi sie nie podobaja. co za nooby! czy oni nie wiedza, ze ja tak bardzo lubie SJ? a Ty noobie nie wiesz co jest dobre, bo teraz sa locki nonstop i ogolnie kaszana, kiedys, Panie, bylo lepiej. nie masz o niczym pojecia. wyciagam moje wnioski na podstawie grania na 10 serwerach. jestem masta of obiektywne wnioski. EA suck, DICE to kiepscy programisci!"
(btw czy to cokolwiek wprowadza do dyskusji - nie, ale moge sie tak bawic, chociaz nudy. jeden Ognacy i czasem Lailonn podadza sensowne argumenty...slabo)
znowu pudło! i to trym razem pudło jak cholera
próbujesz zdyskredytować moje argumenty robiąc ze mnie antyfanboy'a EA, podczas gdy cała moja opinia ma konkretne podstawy i wynika z ostatniego patcha oraz dodatku eurofore - i to głównie dlatego że pokazali się od strony zlewającej zwykłego klienta (bynajmniej niezależy mi na pr0'gej'merach)
jakbyś był na tyle ambitny by prześledzić dyskusje o patchu 1.3 sprzed jego wydania to byś wiedział że to zemną wcześniej się spierał Lailonn i to włąśnie ja go uświadamiałem że EA bardziej będzie zależeć na opini freplayowców (nie to żebym uważał że akurat oni mają rację - jedynie tłumaczyłem że to ich opinia będzie ważniejsza) oraz sugerowałem osłabienie SH - bo 15s to zamało
problem w tym że EA zamiast poważnie potraktować ostrzeżenia klanowców o tym że zapowiedziane zmiany mogą przynieść nieporzadane rezultaty (nie tylko dla nich ale i dla graczy FFA) upieprzyli całkowicie zarówno SH jak i SJ
a wystarczyło jak w PRMM dodać kilkusekundowe opóźnienie do spawnu na SLu
jeszcze raz ci tłumaczę (jak dziecku)
zignorowanie ostrzeżenia środowisk klanowych świadczy albo o ograniczeniu umysłowym patch-makerów (raczej wątpliwe) albo o całkowitym olewaniu przez nich całej sprawy (w stylu "chcą, to mają, co się tam będziemy z nimi cackać")
i właśnie
TO budzi moją zdecydowaną niechcęć względem EA
jak już napisałem 2 posty temu - początkowo miałem zamiar nabyć wszystkie bonusy do BF2, po euroforce'sie który jest słabo zbalansowany i niemam jak w niego sensownie zagrać bo zabiła polityka EA jeszcze miałem zamiar dać równe szanse bf2142 w starciu z konkurencją - teraz mówię produktom EA oraz ich parówkowym skrytożercom zdecydowane NIE (i wiem że niejestem jedyną osobą która tak to potraktowała)
neuro napisał(a):
co do analogii z gownem: jak juz wczesniej pisalem, lubie "gowno" podobnie jak milion graczy worldwide. dzieki gownozercom wspierajacych EA w kazdej ich "beznadziejnej grze" masz swojego BF2 (w wersji 1.00, 1.22 czy 1.3 - ciagle masz wybor!) - podziekuj gownozercom, show us some respect! bez gownozercow gralbys w darmowego niemieckiego klona BF2 - cool.
nie reprezentujesz żadnego miliona graczy a jedynie swoją włąsną trollowatość
chcesz się wypowiadać w imieniu rzeszy zadowolonych z patcha graczy to przedstaw dane!
wbij to sobie wreszcie do swojej grubej czaszki że WYBORU NIEMAM - jako typowy gracz FFA gram na serverach FFA które wszystkie wymogiem EA muszą być na aktualnej wersji by być rankingowe
albo patch 1.3 albo świat za firewallem -
FAKT!a gównożercom niemam co dziękować bo gra powstałą tak samo dla nich jak i dlamnie - każdy z nas zapłacił taką samą ilość pieniędzy - pieniędzy które są jedyną rzeczą interesującą EA!
jeżeli uznam że EA jest godna mojego "restekpa" to im wyślę jzcze trochę pieniędzy (not going to happen anytime soon)
klient płaci - klient wymaga!
a jężeli przedsiębiorstu się tak w dupie poprzewracało że przestaje się z klientami liczyć to najwyrzszy czas na bankructwo - jak pokazują dane przytoczone przez Lailonn'a - EA jest na dobrej drodze <- tak głosują pieniądze milionów much i to też jest k***a FAKT!
przemyśl to fanboy'u EA
edit:
neuro napisał(a):
nie potrzebuje danych, bo wierze EA, ze ma lepszych specow
dobra - zapomnij o wszystkim co pisałem wyżej
ja już niemam więcej pytań - odemnie masz EOT
mam jedną prośbę na koniec - podeslij zdjęcie swojego ołtarzyka gdzie oddajesz cześć Niepokalanemu Miłosierdziu Electronic Arts - chciałbym zobaczyć to miejsce gdzie korporacyjny fanatyk nabiera sił do produkowania w internecie swoich bzdurnych teori