neuro napisał(a):
dr.Zoidberg[PL] napisał(a):
Tylko że ja nigdzie nie pisałem że ta "kropla" wpłynie na kondycje EA. Z każdą taką decyzją (wprowadzenie patcha 1.3) liczba "kropel" będzie rosła, a dużo "kropel" to już deszcz, który może podmyć fundamenty EA.
szczegolnie jak ta "kropla" bedzie ciagle grac i placic za serwery wspierajac efektywnie polityke EA. aha, i dziekuje, ze przyznales sie w koncu, iz jest was tak malo - kropelka. 39 stron i kolejny sukces!
wiekszosc whinerow z tego forum podobna jest do zachodnich "alterglobalistow" - nie jedza w McD, a na nogach pumy albo nike. niezwykle skuteczny i "szczery wobec siebie" sposob walki z korporacjami.
pzdr
neuro
Dobre, gratuluje dobrego samopoczucia. Przyjąłem określenie "kropla”, bo w przeciwieństwie do ciebie nie kreuje się na geniusza, który zna zdanie 1.2 mln graczy. Ja poznałem opinie tylko kilkudziesięciu tyś graczy i w ich imieniu się wypowiadam. Być może jest nas tylko "kropla w morzu" , a może więcej, ja jednak staram się opierać na faktach. Mógłbym pisać jakieś bzdety o milionach graczy popierających moje zdanie, ale tak nie robie bo to twoja działka Neuro. Pozdro
Ps. Powoli twoja argumentacja zaczyna sprowadzać się do wyciągania fragmentów wypowiedzi innych i udowadnianiu że się z tobą zgadzają. Nie wiem co chcesz w ten sposób udowodnić, ale to już twoja sprawa.