potwierdzam... nijaki elfopodobny cziterek faktycznie zagoscil na Gamesnecie.. bylem w ciezkim szoku bo po raz pierwszy w BF'ie z cziterem sie spotkalem...
Na mapie z samolocikami cial jak ta lala.. ale dla mnie nie bylo to nic nadzyczajnego wynik rzedu 22:0 itp... bo nie raz spotykalem takie wyniki pilotow najlepszych polskich klanow..
jednak na miejskiej mapie.. wsiadl do czolgu.. i z ciekawosci wpakowalem sie do niego na wiezyczke... powiem tak..
mam w 100% ustawienia graficzne... widze najdalsze punkty na horyzoncie jakie sie da... i ja nic nie widzialem.. a asysty w zabiciach lecialy mi jak oszalale... ten koles po prostu widzial dokladnie gdzie kto stoi..
i najwiekszy zal mam do ludzi ktory wtedy faktycznie byli na gamesnecie w nosie mieli czy koles czituje czy nie... i glosowanie na tak bylo w stosunku jakies 4 - 5 : 64

.. tyle.. widocznie tylko z mcmt i paroma ludzmi glosowalismy za wywaleniem gnoja..
filmiku niestety nie mam... ale potrafie rozpoznac czy ktos czituje czy nie.. poniewaz to sa wtedy wielkie anomalie od normalnej gry.. np. max 3 strzaly z dzialka wspolbieznego w czolgu czy walenie z odleglosci przekraczajacej widok mgly i za kazdym razem trafne..