Teraz jest 7 mar 2025, 00:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 maja 2006, 12:30 

Eh...po co rozgrzebujecie temat z kwietnia znowu chcecie żeby Trollownia się zrobiła... :?

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 18:35 

Ten sam cheater ([ELF] ArtificalAiming), tym razem na serwerze Gamesnet.pl, zostal zauwazony dzis o 18:00.

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 20:13 

Po pierwsze żal do adminów serwera że ten osobnik nie jest zbanowany
Po drugie żal do części sceny że nawet nie chce im się wcisnąć PGUP,

Moge ze swojej strony dodac że osobnik ten dodatkowo wyciągnął kogoś z naszych dla samolotu - mi się podłożył - tak jak zresztą niejaki qubek

Poprosze o bana permament dla ewidentnego czitera i może jakieś upomnienie dla Qubka ( więcej mi się dzisiaj jakoś podkładało ale te osoby są znane jak coś mam screeney).

ADMINI!!! to co się dzisiaj działo o pomstę do nieba woła bluzgi jak nigdy
cziter nabija punkty i się śmieje w twarz tylko czekałem kiedy poda na czacie adres swojej strony gdzie można czity kupić!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 20:30 
Moderator forum

Nie wiem czy Piasecznik czyta całe forum czy tylko dział serwerów. Gamesnet admini pewnbie tak. Jeżeli macie dowody, filmik czy coś, wystawcie to gdzieś i napiszcie w odpowiednim temacie prośbe. Jeżeli sprawa jest ewidentna to chyba nie pozwolą mu grać?

Tytuł:
PostNapisane: 29 maja 2006, 21:01 

potwierdzam... nijaki elfopodobny cziterek faktycznie zagoscil na Gamesnecie.. bylem w ciezkim szoku bo po raz pierwszy w BF'ie z cziterem sie spotkalem...
Na mapie z samolocikami cial jak ta lala.. ale dla mnie nie bylo to nic nadzyczajnego wynik rzedu 22:0 itp... bo nie raz spotykalem takie wyniki pilotow najlepszych polskich klanow..

jednak na miejskiej mapie.. wsiadl do czolgu.. i z ciekawosci wpakowalem sie do niego na wiezyczke... powiem tak..
mam w 100% ustawienia graficzne... widze najdalsze punkty na horyzoncie jakie sie da... i ja nic nie widzialem.. a asysty w zabiciach lecialy mi jak oszalale... ten koles po prostu widzial dokladnie gdzie kto stoi..

i najwiekszy zal mam do ludzi ktory wtedy faktycznie byli na gamesnecie w nosie mieli czy koles czituje czy nie... i glosowanie na tak bylo w stosunku jakies 4 - 5 : 64 :).. tyle.. widocznie tylko z mcmt i paroma ludzmi glosowalismy za wywaleniem gnoja..

filmiku niestety nie mam... ale potrafie rozpoznac czy ktos czituje czy nie.. poniewaz to sa wtedy wielkie anomalie od normalnej gry.. np. max 3 strzaly z dzialka wspolbieznego w czolgu czy walenie z odleglosci przekraczajacej widok mgly i za kazdym razem trafne..

Ostatnio edytowano 30 maja 2006, 01:27 przez zlomik, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 01:22 

Nie ma sensu nagrywac i wysylac nic do EA, poniewaz oni... Maja to w glebokim powazaniu. Tak jak widzicie, mial miec GLOBAL BANA.

Moze maja nadzieje, ze kupi boster packi.
Smiech na sali :lol: .

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 13:37 

to są "fachowcy" - oni napewno wiedzą co robią, a juz napewno-napewno się troszą o nas - zwykłych nieczitujących graczy

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 14:08 

Obrazek

Też chciałem sobie dzisiaj spokojnie pograć i się trafił frajer więc głosowanie 1, 2 nic nikt nie chce zagłosować nawet jak się mówi PGUp to cisza ... więc polazłem do admina gamesnetu i :D

Zgłoszony i zbanowany :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 14:27 
Moderator forum

Walka z wiatrakami trwa :wink:

Tytuł: Re:
PostNapisane: 6 cze 2009, 00:19 

jaamsma napisał(a):
Witam wszystkich

Od wielu miesięcy z zainteresowaniem śledzę Wasze forum.
Ponieważ używam cheatów od dawna może troszke pomogę Wam w ocenie.

Używany przeze mnie cheat pochodzi najprawdopodobniej z "ocenzurowanej" witrynki (jeżeli ma ona w nazwie słowo 'security').
Jest oparty o polimorficzny kod i jest w 100% niewykrywalny przez PB.
Ma następujące funkcjonalności :

1) Chamz - wszystkich wrogów pokazuje w kolorze czerwonym nawet gdy są za DOWOLNĄ przeszkodą.

2) No Fog - jak nazwa wskazuje

3) No Sky - Całe niebo widoczne w kolorze czarnym, brak chmur

4) Distance Tag - pokazuje odległość od celu

5) Name Tag - pokazuje nick celu

6) Wallhack - parę rodzajów

7) Aimbot - nie do końca dopracowany ale autor ciągle na nim pracuje

Odnośnie aimbot'a to działa perfekcyjnie w pojazdach (nie wiem jak w samolotach) i tak sobie z bronią ręczną. Nie daje sobie rady z wycelowaniem w leżącą postać - celuje na wysokości korpusu stojącej sylwetki.

Koleś którego opisujecie na jakieś 70-80% posługiwał się moim ulubionym zestawem chamz+nofog+aimbot

Nie gram na polskich serwerach, nie gram w klanie, nie udzielam się na "scenie", gra w BF2 z dopalaczem sprawia mi przyjemność.

Proszę darujcie sobie wszelkie obelgi pod moim adresem.
Moralną stronę mojej "rozrywki" znam, robię to z premedytacją, nie mam "nastu" lat.

Piszę nie po to żeby reklamować skuteczność cheatów ale jedynie po to żeby uświadomić Wam że takowe istnieją, działają i są w 100% niewykrywalne przez PB, który posługuje się sumami kontrolnymi i nie radzi sobie z polimorficznym kodem.

P.S.

Do administratorów - gracza korzystającego z tego cheatu poznacie po tym że WSZYSTKIE screenschoty PB będą czarne.

Niedawno koło mnie gliny zwinęły pedofila-tez wiedzial ze robi zle ale sprawialo mu to frajde.
Wiec chyba nie musze nazywac Cie po imieniu?

PostNapisane: 6 cze 2009, 00:29 

Troszkę przesadziłeś z tym porównaniem... Oszukiwanie w jakiejś "debilnej" grze jest praktycznie niczym :) On po prostu przeszkadza innym gracza.

PostNapisane: 6 cze 2009, 00:41 

Nie ma to jak napisać odpowiedź po trzech latach...:D

PostNapisane: 6 cze 2009, 01:30 

Pokor napisał(a):
Nie ma to jak napisać odpowiedź po trzech latach...:D

Ale temat ponadczasowy-nieprawdaż?
Czity coraz lepsze czterogwiazdorów przybywa.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 21, 22, 23, 24, 25

Strefa czasowa: UTC + 2