Teraz jest 4 mar 2025, 22:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 15:02 

Metz napisał(a):
Czy w ETCS sa same muflony?

No jasne, że tak! 8) a tak na marginesie, to obrażanie innych klanów zostaw sobie na pogawędki przy piwie, a nie na publiczne forum. :wink:

BTW:
Snake, Metz: świetne sygnatury! Nie rozumiem jeszcze tylko po co wy tu jeszcze jesteście, skoro tak nienawidzicie EA.

EDIT:
i obawiam się, że ETCS jest dłużej na scenie Battlefielda niż twój klan Metz... może się mylę - nie chce mi się sprawdzać kiedy powstaliście, ale ETCS ma swoją tradycję jeszcze sprzed Battlefielda 2. 8) to a propos posta neuro, który poprzedził mój.

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 15:15 

marcinos napisał(a):
Ja umiem czytać ze zrozumieniem ( chyba ) ale jak widze jakiś post neuro to mnie trzęsie i wtedy nie panuje nad tym co pisze

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 15:26 

Hmm, no to ja myślę, że cała elita typy FF.ATI, Wilda i kilka innych "rosnących sił" na Polskiej scenie też powinno się olać i słuchać wspaniałych ETCS (tak to sie pisze?). Ja chylę czapkę z głowy przed Metzem, ponieważ w tak krótkim czasie stworzył taki team. Moi znajomi (bezklanowcy) wiedzą co to SoF, a widząc Wasz serwer w przeglądarce zapytali się z czym to się je...

Druga strona medalu... Gra jest dobra (wkońcu w nią gramy), ale jeżeli widzisz tylko kilka niedociągnięć to znaczy, że znasz ją bardzo słabo.

I Ty Wy się dziwicie, ze mówi się "Ja jestem PRO, a Ty Lame i się nie wtrącaj"? Poprostu, to jest skrócona wersja tego co napisałem w tym poście.

PS Jeżeli to co zaraz napiszę obrazi administartorów, moderatorów BF.pl , to przepraszam, nie miałem tego w założeniu.

Temu Forum gratulujemy Dzieci Neostrady.

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 15:38 

dokładnie, gratulujemy dzieci Neostrady, które nawet nie umieją czytać ze zrozumieniem :D czepiacie się poglądów Neuro na przeglądarkę, a to przecież są poglądy Lailonna, zacytowane, co też jest wyraźnie w poście wyróżnione, moje drogie muflony :D

i bardzo dobrze, że ETCS nie jest szeroko znane na scenie, bo to nam pasuje jak najbardziej :D nie jesteśmy bandą pryszczatych nastolatków, dla których "scena" to życie, bo innego życia nie mają. A tak przy okazji Metz, wiesz, że obrażanie klanu na podstawie wypowiedzi jednego z jego członków, który zresztą w żaden sposób nie demonstruje z jakiego klanu jest, a poza tym nikogo nie obraża, ani też nie wypowiada się w sposób urągający komukolwiek, to jest właśnie nooberia i lamerstwo? Miej trochę kultury dziecko, a jak nie masz, to się jej naucz i dopiero potem idź między ludzi, dobra?

EST - jasne, że to są cytaty wyrwane z kontekstu i z różnych "okresów" fascynacji BeeFem, ale też pokazują niezbicie bardzo szybką, "jak chorągiewka" zmianę tychże poglądów - wiadomo, tylko krowa poglądów nie zmienia, ale jak ktoś dopasowuje poglądy do sytuacji, to niech nie zgrywa jakiegoś guru :) i o to chodziło w tym wątku chyba :D

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 15:40 

Solimo napisał(a):
Hmm, no to ja myślę, że cała elita typy FF.ATI, Wilda i kilka innych "rosnących sił" na Polskiej scenie też powinno się olać i słuchać wspaniałych ETCS (tak to sie pisze?). Ja chylę czapkę z głowy przed Metzem, ponieważ w tak krótkim czasie stworzył taki team. Moi znajomi (bezklanowcy) wiedzą co to SoF, a widząc Wasz serwer w przeglądarce zapytali się z czym to się je...

Miło że ze znajomymi patrzysz się w przeglądarkę i obserwujesz nasz serwer (zapewne widzisz że ci z Gamesnetu kuran jeszcze go niespachowali jak to zrobią daj znać ) .....każdy ma prawo spędzać czas jak lubi ...

Ja tez nie wiem z czym się jesz i nie potrafię powiedzieć tego znajomym bo jesteś tu od stycznia jak widzę ( grudniowy wysyp ? )

Co do Neuro nie mamy zakazu wypowiadania sie , wiec może swobodnie pisać na forach jak chce i kiedy chce ....jest u nas politycznym :D .......a reszcie nie odpowiadam bo mi sie nie chce ....ide muflonić w LOcka bo wczoraj na Omanie zasnąłem z RPK w ręce........

A elita niech wypracuje sobie swoje sposoby ;) nie musisz ich namawiać do tego by coś olewali ...myślę

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 15:43 

Gra jest zbugowana.. Niema co wymieniać wszystkich bugow bo troche ich jest ... i winą patcha 1.3 nie jest np.''przelatująca tv przez kokpit'' Patch 1.3 mial to naprawic... A zepsuł tylko przeglądarke?
Widać neuro szuka byle powodu by zaspamować? Nie wypowiadam sie w takich durnych tematach juz wiecej :shock: a tu mnie troszke ponioslo :oops: ..

Pzdr Pierog

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 15:52 

neuro napisał(a):
O ET
UT z dodanymi klasami. Zadna rewelka ;D Grafika w UT nowym jest ladna, dynamizm jest i sa pojazdy. Tu tylko dodadza klasy i podkreca grafike. Grafika to 1/10 calej gry jak dla mnie wiec mam ja gdzies

ale nic z tego co ma dac et:qw nie bedzie przebijalo bf2. Rozmach,pomysl, grafika. BF2 nie da sie pod tym wzgledem przebic.

tak jest jak się nie wie o czym się pisze, jak chcesz wiedzięc to et bazuje na Return to Castel Wolfenstain, a et to miał być dodatek do tej gry(tyle że nie wyszło i gra jest za free). ET:QW to kotynuacja tej gierki tylko że teraz bazuje na Quake i napewno nie na UT. A jak byś chciał wiedzieć to ET już dawno przebiło popularnośćią BF-y wszystkie razem wzięte a QW tylko dołoży swoje pięć groszy. A co do grafiki w bf2 to przy takich wymaganiach powina być ona znacznie lepsza (coś jak F.E.A.R, który chodzi o niebo lepiej na tym samym sprzęcie),

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 15:59 

próba ośmieszenia zgrabnie wykonana - pytanie tylko brzmi czemu skończyły się argumenty a zaczeło się wysmiewanie, czemu pojawia się nowy watek ? w starym było zaciasno czy zbyt wiele kontrargumentów ?

teraz to już niejest gadka o faktach, nawet nie o dupach/opiniach - teraz będzie się starał zajeździć jeden drugiego czystym krasomówstwem i mądraliństwem internetowym --- aach.... jakież to konstruktywne!

Ps. patche zmieniają grę, ludzie zmieniają opinie

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 16:06 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
gratulujemy dzieci Neostrady, które nawet nie umieją czytać ze zrozumieniem :D czepiacie się poglądów Neuro na przeglądarkę, a to przecież są poglądy Lailonna

ooooo... wypraszam sobie - nie jestem żadnym dzieckiem neozdrady - najwyzej Deutsche Telecomu :lol: Jak ja miałem w domu stałe łącze to Ty kisiłeś ogóra w kawiarence albo cieszyłeś się że masz modem 56 kb bo o neozdradzie w TP nawet jeszcze nie myśleli....
Pozatym cała dyskusja rozbija się o patch 1.3 sprzed tygodnia i właśnie ten patch wszystko zepsuł - wcześniej było znośnie...

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 16:07 

Podpisuje się pod ImRo|Keyser.Soze dobrze gada, mówię o wszystkim poza wątkiem z klanem, bo nie miałem przyjemności :) .

I Nigdy nie wyrywaj zdania z kontekstu i nie rób z tego zlepy,bo to nie kolaż z gazety.
Poza tym zmienianie zdania jest rzecza normalna.
Sam chwaliłem nowego patcha po paru godzinach gry.
Teraz przeklinam dzień kiedy wyszedł.
I mnie najbardziej dobija to że serwy się wieszają.
Na przeglądarce nie gram więc mi lata co się z nią dzieje.

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 16:10 

to ja se posta nabije... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 16:11 

eee ten temat to jakas kupa wielka jest :lol: nie dziwie sie ze wiekszosc tej" hermetycznej sceny" wrocila do '42'ki... :roll: :lol: chyba zrobie to samo...

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 16:14 

Kolec napisał(a):
pytanie tylko brzmi czemu skończyły się argumenty a zaczeło się wysmiewanie

to nie jest wysmiewanie. postanowilem sprawdzic jaki byl Lailonn kiedy byl BFowym noobem. okazalo sie, ku mojej radosci, ze byl dokladnie taki jak ja.

chociaz moze nie. ja szanuje siebie i swoja argumentacje.

Kolec napisał(a):
Ps. patche zmieniają grę, ludzie zmieniają opinie

patche - ok.

a opinia o graniu w skladach? opinia o ostracyzmie w srodowisku pr0 graczy? opinia nt QW? opinia nt. polityki EA? opinia nt. procesu tworzenia patchy? opinia nt. niskiej bugowatosci BF2?

cmon, nie robmy z siebie debili.

Lailonn sie wylozyl - plain and simple. trzeba duzo samozaparcia, zeby teraz dyskutowac np. o tym jaka EA evil i robi zle graczom, kiedy sie napisalo: " EA to nie jest instytucja wsparcia najubozszych. Zyja z robienia gier i to ich PRACA. Jesli tego nie kumasz to sie puknij w glowke. "

cytat ten nie dotyczy patcha, nie dotyczy to gameplayu, nie dotyczy to SJ, nie dotyczy to niczego wiecej oprocz pogladow pana Lailonna na dzialalnosc firmy EA - i jest DIAMETRALNIE rozna od obecnej. tak sie zlozylo, ze kiedy gra byla nowa i jeszcze sie panu L. nie znudzila, to EA byla fajna. a jak sie gra znudzila, to EA stala sie imperium zla.

poza tym cytat ten jest chamski, co nie jest bez znaczenia. gdybym go uzyl podczas naszej dyskusji, zaloze sie, ze bym zostal za to przez Was ukarany - czy to cenzura czy tez brzydkim komentarzem.

a ja nie lubie hipokryzji i udawania, ze prowadzi sie dyskusje na serio, kiedy tak naprawde chodzi tylko o dokopanie slabszemu (co Lailonn zreszta sam mial okazje przezyc na tym samym forum).

dziekuje tez wszystkim innym dyskutantom, jakbym wiedzial, ze nie potraficie przeczytac posta, to bym sie az tak bardzo nie staral. now I know...

pzdr
neuro

PS i jasne, ze to jest tylko wybor cytatow, subiektywny i uszczypliwy. jak ktos jest zainteresowany caloscia kontekstu niech sobie zajrzy do archiwum.

Ostatnio edytowano 30 maja 2006, 16:17 przez neuro, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 16:16 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
EDIT:
i obawiam się, że ETCS jest dłużej na scenie Battlefielda niż twój klan Metz... może się mylę - nie chce mi się sprawdzać kiedy powstaliście, ale ETCS ma swoją tradycję jeszcze sprzed Battlefielda 2. to a propos posta neuro, który poprzedził mój.

ale klan Metz'a zrobil DUZO wieksze postepy niz ETCS...

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2006, 16:18 

Piotr3k napisał(a):
ale klan Metz'a zrobil DUZO wieksze postepy niz ETCS...

Lailonn tez, szczegolne w sferze wyznawanych pogladow.

pzdr
neuro

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2