No coz grajac dluzej na tym patchu sadze iz moge sie wypowiedziec na ten temat patrzac na zmiany jakie dokonal no coz dla niektorych moze to byc ewolucja dla innych niewielkia zmiana. Jesli chodzi o SJ no coz ja zawsze bylem przywiazny do tego squadu do ktorego przystapilem i jesli juz go zmienialem to w wyjatkowych sytuacjach rozumiem ze dla niektrorych SJ byl esencja ale dla mnie gra jest teraz troche prawdziwsza bo jestes przywiazany do tego squadu w ktorym jestes a nie skaczesz z kwiatka na kwiatek i teraz rzeczywiscie mozna tworzyc cos na ksztalt "band of brothers". Co do innych zmian w patchu to bardzo sie ciesze ze poprawili granatnik moja ulubiona bron
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
moze to nie jest juz to co dawaniej czyli czasy chwaly dla tych ktorzy tym grali a pogardy i nienawisci ze storny innych, ale jest lepiej niz po patchu 1.2 wreszcie sie go da uzywac mimo iz ma mniejsza moc znow jest smiercionosna zabawka
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
I znow grajac i koszac nim przeciwnikow ludzie zaczynaja pisac po tym jak ich zgladze ze jestem noobem, achh az sie lezka w oku kreci jak przypominaja sie czasy chociazby patcha 1.12 Natomiast bardzo zlym posunieciem uwazam wprowadzenie spadajacych dzipkow nie dosc ze teraz czesciej gine bedac rozjezdzanym czy zabitym z dzialak w dzipku to niektorzy wykorzystuja go zeby sie dostac do wnetrza budynkow co mnie po prostu denerwuje a bylem juz swiadkeim czegos takeigo co przydarzylo mi sie pierwszy raz odkad gram w BF2, no juz nuie mowie o tym ze komanderzy zrzucaja to cholerstow na lby wiec tu wielki minus dla EA. Jezeli chodzi o strone techniczna to poprostu wielka klapa nie bede juz mowil o dlugim logowaniu, czekaniu na pokazanie sie join game, czy znikajaccyh serwow z listy no coz tu EA zwalilo rowno i mam nadzieje ze to poprawia
No wydaje mi sie tyle moge powiedziec na teamt tego patcha jedni moga sie ze mna zgadzac inni nie ale szanuje wypowiedzi innych w koncu kazdy moze meic swoje zdanie a to co napisalem jest moim subiektywnym zdaniem
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)