No to ja dodam cos od siebie. Bugi mogaa sie powtarzac z tymi co sa napisane juz wyzej bo ich nie czytałem.
- przelatujace rakiety TV przez heli
- powtórne przeladowywanie sie rakiety TV po jej wystrzeleniu
- przeladowywanie sie rakiety TV od poczatku po przejsciu na ten tryb mimo ze okres przeladowania juz minał
- wylatujaca rakieta TV, ktora leci na prosto i nie mozna nia sterowac bo automatycznie przechxodzi na tryb działka
- niewylatujaca rakieta mimo ze jest przladowana - dopiero za xx kliknieciem wylatuje
Dodatkowo:
- bugi zwiazane z nickiem gracza (red/blue) - na najnowszym patchu mialem juz 3razy
- przelatujaca rakieta AT przez pojazdy
- przelatujaca rakieta TOW przez najczescie APC, ale czołg sie równiez zdarza
- przegladarka serwerów po jednokrotnym kliknieciu zmienia sie pozycjami z innym serwerem
- w informacjach o serwerze podczas ładowania mapy, jak i w samej grze ne pokazuje zadnych info
- wywalanie do windy
- czeste padanie serwrów
- czasami trzeba kliknac kilka razy na "wejscie do gry" zeby weszło do gry
- czesto kosmiczne pingi serwerów w przegladarce
- wystajace nogi (zrobic jak w Call of Duty tj. nie mozna sie połozyc przy scianie)
- czasami martwe ciało upada w ten sposób ze nie da sie go zreanimować
- czasami mimo reanimowania kompana z w klate niz nie pomaga - trzeba 2 badz 3 razy
- hitboxy
- wiecej zycia traci sie od otarcie kolegi niz od pistoletu
- usunąć spadanie jeepków na helipady, lotnskowce, dachy i lotniska a jeszcze lepiej na nieprzejmowalne flagi
- ciągły dziek strzelania mimo ze nikt w poblizu nie strzela
- czasami jakies dziwne przeladowywanie sie defiblyratora (nie wiem na czym to polega)
- czasami dziwnie spadajace skrzynki zaopatrzeniowe jakgdyby unaszne przez wiatr
- po poiadomieniu o helikopterze wroga i wcisnieciu przycisku mapy nie widac go na niej
- rzucone na lotniskowcu apteczki i ammo zapadaja sie pod ziemie
- po dolaczeniu do gry po kilkunastu sekundach wyskakuje menu z "dolacz do gry"
i:
- zbyt dobre J10 w stosunku do innych samolotów
- nie majace zadnych szans heli w starciu z działkiem samolotu. zdarza sie ze wystarczy sekunda a ze 100% zycia pozostaje wrak
- zrobic cos z idiotami kladzacymi sie pod samolot (wiem ze to nie wina gry, ale mozna to w jakis sposob na pewno wyeleminowac)
- podobno C4 dalej sie da rzucac
- zoptymalizowac bardziej gre
- zwiekszyc zasieg rakiet TV przynajmniej do 500m
Wiecej nie pamietam, pisałem to 15minut
Jak sobie cos przypomne z pewnoscia dopisze