Keeneth, aż skomentuje
Kenneth napisał(a):
Ja tam nie twierdzę, zę Kuszczak jest zły
Ktoś kto choć trochę zna się na piłce wie, że jedna interwencja o niczym nie decyduje
Kenneth napisał(a):
ALE... Fakt JAKICH Janas wybrał piłkarzy na mundial świadczy albo o jego głębokiej wierze w swoich cudownych graczy
Nie wiem po co kpisz. Wg. mnie Janas wybrał najlepszych piłkarzy z możliwych. Powiedz mi kogo mógł zabrać zamiast tych których powołał. Tylko prosze nie pisz o Frankowskim bo padne trupem. Już Rasiak potrafi zodbywać gole w angielskeij II lidze, a Franek jakoś nie potrafi. Nie wiem po co miał brać piłkarza, który od pół roku (?) gola nie strzelił (!). Jedyne co mogę teraz zarzucić Janasowi to to, że ciągle stawia na Rasiaka (tak przynajmniej było w eliminacjach).
Kenneth napisał(a):
i własnej głupocie
Jak dla mnie to Janas to jeden z lepszych trenerów naszej kadry w ostatnich latach. Ma głowe na karku, mówi z sensem - ja mu wierze...
Kenneth napisał(a):
jak inaczej można nazwać to co zrobił
Co zrobił? Oceń go po mistrzostwach proszę....
Kenneth napisał(a):
albo... Albo wie coś, czego my nie wiemy. W takim razie powinien się wypowiedzieć publicznie - DLACZEGO wybrał takich a nie lepszych.
Jakich lepszych? Nie oglądasz TV, nie sluchasz radia, nie czytasz gazet i portali internetowych, że nie wiesz, że tłumaczył to już setki razy?
Kenneth napisał(a):
Nie, nie dochodzą do mnie takie tłumaczenia jak to, że Dudek ostatnio nie grał itp pieprzenie
Choć JEDEN argument, który stawiałby Dudka w bramce reprezentacji. No chyba, że argumentem jest to, że Pan Jerzy chodzi po telewizjach i płacze, że nie jedzie na MŚ (Co z tą Polską - kilka tygodni temu). Został wielkim bohaterem po finale LM w 2005 w którym do 119' grał źle! Karne to loteria, a oni zrobili go odrazu bohaterem

Kenneth napisał(a):
. Gdyby chciał Dudka, to by go rozegrał w ciągu kilku ostatnich meczy jakie miała polska reprezentacja - bezproblemowo.
A po co? Jak ma dwóch dobrych bramkarzy na poziomie?
Kenneth napisał(a):
Problem w tym, że jak zwykle, trzeba by chcieć to zrobić... A jak wiadomo, z myśleniem i chęciami jest u nas w Polszcze najtrudniej...

A ten tekst to już mnie normalnie zabił. Poziom forum portalu onet.pl. Wszystko można zwalić na jakieś głupie stereotypy. Gratuluje!
pozdrawiam
btw.
Na mistrzostwa zakładamy nowy temacik czy w tym spamujemy

?