Teraz jest 18 lis 2024, 10:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2006, 18:29 
Moderator forum

Pierwsze 45 minut z Chorwacją bez drewna i nie jest źle. Może ktoś zmądrzał w końcu...

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2006, 20:10 

No pana R. na boisku nie bylo i dobrze sie skonczylo :D No teraz troche optymistyczniej mozna patrzec w przyszlosc

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2006, 20:19 

Przynajmniej w końcu jakiś optymistyczny akcent ;)

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2006, 20:26 

no jak przeciez Rasiak gral koncowke :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2006, 20:30 

noo i pieknie, pierwsze w historii zwyciestwo z Chorwacja ;]

Tytuł:
PostNapisane: 3 cze 2006, 21:03 
Moderator forum

końcówke grał, ale na szczęście ta końcówka za krótka była żeby z Lewandowskim na spółke coś spartolili :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2006, 13:37 

rasiak rasiekiem , chrowacja chorwacją , a Jagiellonia wygrala z Widzewem 2-1, na stadionie obecnych ok 7000 tys kibicow, piekna oprawa zarówno nasza jak i gosci, doping glosny i rowny caly mecz :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2006, 14:07 

to co mają w takim razie powiedziec chorwaci w koncu dostali w dupe od polski :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2006, 15:58 

Jest przynajmniej jakis pozytywny akcent przed Mistrzostwami i przy okazji poszczycic sie moge, ze znalazlem sie wsrod 38% osob, ktore na Onecie zaglosowaly na zwyciestwo Polakow z Chorwatami i mialy racje 8) Ciekaw jestem czy tym razem wtorkowi "kibice" rowniez gwizdali na naszych :?: :twisted:

Poza tym w przyszlym roku Orange Ekstraklasa zapowiada sie naprawde ciekawie 8) Widzew, LKS 8) Jeszcze ty(L)ko Zaglebie zalapie sie na 3, barazowe miesjce i chyba najlepsze dla mnie rozwiazanie II ligi :D 8)

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2006, 19:30 

i ofc po barazach Zaglebie awansuje do OE :) Legia i Zaglebie 8)

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2006, 20:38 

Domino napisał(a):
KonewA napisał(a):
http://www.milanos.pl/video.php?cat=2&id=6046

nie jest taki zly ten Kuszczak :)

Widzialem juz ta interwencje i mozna po niej wywnioskowac ze Kuszczak jest dobrym bramkarzem i warto mu dac kolejne szanse :wink: :)

nie ma co wnioskowac po tym, ze Kuszczak jest slaby, wezmy pod uwage to ze gral w mocnej lidze, i jakie akcje wybranial, Kuszczak jest naprawde dobry, smialo z Borucem moze walczyc o pozycje lidera bramkarzy w reprezentacji

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2006, 21:15 

Ja tam nie twierdzę, zę Kuszczak jest zły, ALE... Fakt JAKICH Janas wybrał piłkarzy na mundial świadczy albo o jego głębokiej wierze w swoich cudownych graczy i własnej głupocie(jak inaczej można nazwać to co zrobił?), albo... Albo wie coś, czego my nie wiemy. W takim razie powinien się wypowiedzieć publicznie - DLACZEGO wybrał takich a nie lepszych.
I oby zrobił to teraz, przed mundialem, bo w jego trakcie w przypadku niepowodzeń, zostanie mówiąc wprost - zgnojony.
Nie, nie dochodzą do mnie takie tłumaczenia jak to, że Dudek ostatnio nie grał itp pieprzenie. Gdyby chciał Dudka, to by go rozegrał w ciągu kilku ostatnich meczy jakie miała polska reprezentacja - bezproblemowo. Problem w tym, że jak zwykle, trzeba by chcieć to zrobić... A jak wiadomo, z myśleniem i chęciami jest u nas w Polszcze najtrudniej...

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2006, 21:19 

Kenneth napisał(a):
DLACZEGO wybrał takich a nie lepszych.

Bo maja czity :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2006, 21:55 

Keeneth, aż skomentuje :lol:

Kenneth napisał(a):
Ja tam nie twierdzę, zę Kuszczak jest zły

Ktoś kto choć trochę zna się na piłce wie, że jedna interwencja o niczym nie decyduje

Kenneth napisał(a):
ALE... Fakt JAKICH Janas wybrał piłkarzy na mundial świadczy albo o jego głębokiej wierze w swoich cudownych graczy

Nie wiem po co kpisz. Wg. mnie Janas wybrał najlepszych piłkarzy z możliwych. Powiedz mi kogo mógł zabrać zamiast tych których powołał. Tylko prosze nie pisz o Frankowskim bo padne trupem. Już Rasiak potrafi zodbywać gole w angielskeij II lidze, a Franek jakoś nie potrafi. Nie wiem po co miał brać piłkarza, który od pół roku (?) gola nie strzelił (!). Jedyne co mogę teraz zarzucić Janasowi to to, że ciągle stawia na Rasiaka (tak przynajmniej było w eliminacjach).

Kenneth napisał(a):
i własnej głupocie

Jak dla mnie to Janas to jeden z lepszych trenerów naszej kadry w ostatnich latach. Ma głowe na karku, mówi z sensem - ja mu wierze...

Kenneth napisał(a):
jak inaczej można nazwać to co zrobił

Co zrobił? Oceń go po mistrzostwach proszę....
Kenneth napisał(a):
albo... Albo wie coś, czego my nie wiemy. W takim razie powinien się wypowiedzieć publicznie - DLACZEGO wybrał takich a nie lepszych.

Jakich lepszych? Nie oglądasz TV, nie sluchasz radia, nie czytasz gazet i portali internetowych, że nie wiesz, że tłumaczył to już setki razy?

Kenneth napisał(a):
Nie, nie dochodzą do mnie takie tłumaczenia jak to, że Dudek ostatnio nie grał itp pieprzenie

Choć JEDEN argument, który stawiałby Dudka w bramce reprezentacji. No chyba, że argumentem jest to, że Pan Jerzy chodzi po telewizjach i płacze, że nie jedzie na MŚ (Co z tą Polską - kilka tygodni temu). Został wielkim bohaterem po finale LM w 2005 w którym do 119' grał źle! Karne to loteria, a oni zrobili go odrazu bohaterem :?

Kenneth napisał(a):
. Gdyby chciał Dudka, to by go rozegrał w ciągu kilku ostatnich meczy jakie miała polska reprezentacja - bezproblemowo.

A po co? Jak ma dwóch dobrych bramkarzy na poziomie?

Kenneth napisał(a):
Problem w tym, że jak zwykle, trzeba by chcieć to zrobić... A jak wiadomo, z myśleniem i chęciami jest u nas w Polszcze najtrudniej...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A ten tekst to już mnie normalnie zabił. Poziom forum portalu onet.pl. Wszystko można zwalić na jakieś głupie stereotypy. Gratuluje!

pozdrawiam

btw.
Na mistrzostwa zakładamy nowy temacik czy w tym spamujemy :)?

Tytuł:
PostNapisane: 4 cze 2006, 22:18 
Moderator forum

W tym jedziemy, zgodnie z zasadą brzytwy Ockhama. Co do Janasa zgodze się że mało który trener miał takie jak on osiągnięcia. Co do Frankowskiego - nie. Nawet jak nie strzela gola, a ma asysty to znaczy że pracuje i gra. Mógłby jechać zamiast Mili, który siedzi na ławce. Franek może być spokojnie wystawiony jako ofensywny pomocnik - ma dobrą technike i mimo niewielkiejgo wzrostu przewraca się rzadziej od Mili.

Co do całego tego bałganu, czekam na mistrzostwa - one zweryfikują kto miał racje.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2