Teraz jest 18 lis 2024, 18:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2006, 15:58 

Grigorij_PL napisał(a):
Jesli na prawde macie zastrzezenia czy to do szymona czy do innego admina to walcie tutaj lub na forum http://www.exavsbf.go.pl ( jest tam odpowiedni dzial) ale pamietajcie ze musicie jakos udowodnic blad/bledy admina - najlepiej screenem.

Grig ja już się wypowiadałem na temat bana na waszym serwerze u was na forum, wiec skoncz za przeproszeniem z pierdzielina, bo to narawde jest zalosne. Pisalem o zdjecie bana na tag, poniewaz inni gracze PNT nie moga grac na waszym serwerze, ale jak widac nic to nie wskurało :/

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2006, 16:46 
Moderator forum

jim napisał(a):
Grigorij_PL napisał(a):
Jesli na prawde macie zastrzezenia czy to do szymona czy do innego admina to walcie tutaj lub na forum http://www.exavsbf.go.pl ( jest tam odpowiedni dzial) ale pamietajcie ze musicie jakos udowodnic blad/bledy admina - najlepiej screenem.

Grig ja już się wypowiadałem na temat bana na waszym serwerze u was na forum, wiec skoncz za przeproszeniem z pierdzielina, bo to narawde jest zalosne. Pisalem o zdjecie bana na tag, poniewaz inni gracze PNT nie moga grac na waszym serwerze, ale jak widac nic to nie wskurało :/

a patrzłes na odpowiedz ??

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2006, 16:49 
Moderator forum

Buhahaha. Piękne. Teraz to jakie są wymagania na adminke? 8 lat i świadectwo z religii? Mam takie wrażenie że niektórym gówniarzom przydałoby się skopanie dupska (w grze) i przecioranie po piaskach El-Ala przez staruchów. Może nabraliby troche dystansu do gry i swoich umiejętności.

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2006, 16:58 

Deec napisał(a):
Grigorij_PL napisał(a):
jest o wiele lepiej niz kiedys na powerzone

widać po liczbie graczy na nim niestety często wygląda ona tak "0" <zero>

true... Widac ze grig byl na powrzonie max 2 razy (i to wtedy gdy admina nie bylo). Dla mnie zawsze przyjemnie sie tam gralo :]

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2006, 17:08 

Hynol- o co Ci chodzi? Widziales liste adminow na tym serverze? :) :)
Najmlodsza osoba ktora ma admina na tym servie jest szymon , i zdaje sie ze tylko on ponizej 18 roku pozniej widze Kobra , Artih , Pupen , Konewa, Strzelec itd. :wink: . Jeslichodzi o mnie to nie chcialem tej adminki i jej nie mam. :wink: Nie powiem , komentarz fajny ale proponowalbym zapoznac sie dokladnie z sytuacja , chyba ze uwazasz te wyzej wymienione osoby za tych 8 latków. :)

Nie powiem , byc moze Szymon zle zrobil , popelnil blad i ja to wyjasnie , tylko zamiast robic syf wystarczy po prostu napisac np. do mnie na gg i powiedziec mi o tym. :wink:

deec- przypomnij sobie ze gdy stal powerzone sytuacja na scenie bf 42 wygladala NIECO inaczej , gralo o wiele wiecej osob i przez to na powerzonie rowniez bylo tloczno. Zastanow sie za nim cos napiszesz. Jesli zapomniales to CI przypomne ze wtedy non stop ktos mial zastrzezenia co do pracy adminow.
Morswin - :lol: szanuje Twoje zdanie, rozumiem , ale ile bylo/jest osob myslacych podobnie jak Ty?
Ja nie chce robic tu syfu ale widze ze niektorym to sie kompletnie w glowkach poprzekrecalo.... panowie - pomyslcie dobrze za nim cos napiszecie , na prawde to nic nie kosztuje......

Ostatnio edytowano 5 cze 2006, 20:03 przez Grigorij_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2006, 19:20 

Na Powerlamie <-- Stara nazwa :P Sie fajnie fragowało ;].I nie było źle pomijajac FF do samolotów i TK :wink: Ale robili to wszyscy ;]

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2006, 19:51 
Moderator forum

Grigorij_PL napisał(a):
Holman- o co Ci chodzi? Widziales liste adminow na tym serverze? :) :)
Najmlodsza osoba ktora ma admina na tym servie jest szymon , i zdaje sie ze tylko on ponizej 18 roku pozniej widze Kobra , Artih , Pupen , Konewa, Strzelec itd. :wink: . Jeslichodzi o mnie to nie chcialem tej adminki i jej nie mam. :wink: Nie powiem , komentarz fajny ale proponowalbym zapoznac sie dokladnie z sytuacja , chyba ze uwazasz te wyzej wymienione osoby za tych 8 latków. :)

Nie powiem , byc moze Szymon zle zrobil , popelnil blad i ja to wyjasnie , tylko zamiast robic syf wystarczy po prostu napisac np. do mnie na gg i powiedziec mi o tym. :wink:

O!!! Awansowałem na Holmana. Niech się On tylko o tym dowie ;). I dalej uważam że na serwer adminke powinny dostawać TYLKO osoby odpowiedzialne, mające doświadczenie i nie wzniecające niepotrzebnych awantur. A nie wszyscy admini których wymieniłeś spełniają te warunki. A co do wieku można mieć 108 lat i zachowywać się jak kretyn, więc moja uwaga była nieco nie wprost.

Tytuł:
PostNapisane: 5 cze 2006, 20:06 

Hynol -rzeczywiscie pomylilem sie ...... zasluzylem na kare np. "przydałoby się skopanie dupska (w grze) i przecioranie po piaskach El-Ala przez staruchów" :lol:

Domyslam :lol: sie kogo masz na mysli :lol: ale na nich nikt sie nie skarzy .

Pozdro ( prosze nie mow tylko Holmanowi , nie mow :!: ja jestem za mlody zeby umierac :!: :evil: :lol: )

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 11:45 
Moderator forum

Jak zawsze odniegamy od tematu :).
Po pierwsze zachowanie made in Nilf jest karygodne i ban słuszny.
Żaden admin nie powienien usuwać bana bez konsultacji z "dawca" , bardzo szybko nauczyła mnie tego Madzia (zeźlona kobieta z broną w ręku - strach sie bać). Co do zachowania innych graczy to przypominam że zależy ono od tych co są na serwerze - jak ekipy klanowe pokazują np. BC czy walą po spownie to młodzi szybko łapią i powtarzają. ( łatwo nabic fragi pokazac jakim sie jest PRO)

Osoby krytykujace server zapraszam do gry na nim, bo ciężko coś oceniać nie mając o tym bladego (osobistego) pojęcia. Informacje z gatunku jedna pani drugiej pani są często bardzio subiektywne.
Co do przeciorania na piachach El-Ala i nie tylko to zapraszam bedzie ciekawie - im lepszy przeciwnik tym lepsza gra.
Ilość graczy na servie - hm... wczoraj jak "rozkrecilismy" go wieczorem to trochę było luda :
19:10 - 8 osób (PKT)
20:00 - 38 osób (SPQR, PRGK, PKT, ....)

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 15:58 

szymon08 napisał(a):
jim napisał(a):
Grigorij_PL napisał(a):

a patrzłes na odpowiedz ??

Czy odpowiedz - "zapytaj się Grandiego" - jest wystarczająca odpowiedzią? Bo ja myśle, że nie ;) Gówno mnie obchodzi czy się z nim pokłuciłeś, miałeś okres itd. Chciałem się konkretnie dowiedzieć czemu ja mam mieć przez to bana? Szymon lepej wróć do przedszkola - odrób podstawówkę to może w gimnazjum dorośniesz ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 19:26 
Moderator forum

Hmmmm... A skąd wy jesteście drużyną narodową na Boga???

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 19:54 

Hynol- a to juz inna bajka , jak widac mamy reprezentacje - pewno tez Janas powolal :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 20:33 
Moderator forum

o boze jim, czy ja ci kaze tam grać ?
grandi zrobił tak ze wystapił przeciwko całemu Exavs, i to mnie bardzo zdenerwowało. Nie bede Cie tu zagłebiał w szczegoly bo to nie jest gadka na forum.
Już ci pisałe ze jak chcesz grac to albo nie od nickiem pnt lub idz do grandiego i ładnie go poproś, ja na dlugo sie nie obrazam :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 20:53 
Moderator forum

Grigorij_PL napisał(a):
Hynol- a to juz inna bajka , jak widac mamy reprezentacje - pewno tez Janas powolal :lol:

Widać że nie jestem na bieżąco. Jakieś klany dziwne. Jakieś Exvasy, PNTy.. Co to kurde są? A tak na marginesie, gra się jeszcze coś w 42 klanowo czy tylko FFA? Bo coś ciągnie żeby powalczyć ;)

Tytuł:
PostNapisane: 6 cze 2006, 20:59 

Klan SoV organizuje turniej 8vs8. Szczegoly tutaj

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2