Hynol- o co Ci chodzi? Widziales liste adminow na tym serverze?
Najmlodsza osoba ktora ma admina na tym servie jest szymon , i zdaje sie ze tylko on ponizej 18 roku pozniej widze Kobra , Artih , Pupen , Konewa, Strzelec itd.

. Jeslichodzi o mnie to nie chcialem tej adminki i jej nie mam.

Nie powiem , komentarz fajny ale proponowalbym zapoznac sie dokladnie z sytuacja , chyba ze uwazasz te wyzej wymienione osoby za tych 8 latków.
Nie powiem , byc moze Szymon zle zrobil , popelnil blad i ja to wyjasnie , tylko zamiast robic syf wystarczy po prostu napisac np. do mnie na gg i powiedziec mi o tym.
deec- przypomnij sobie ze gdy stal powerzone sytuacja na scenie bf 42 wygladala NIECO inaczej , gralo o wiele wiecej osob i przez to na powerzonie rowniez bylo tloczno. Zastanow sie za nim cos napiszesz. Jesli zapomniales to CI przypomne ze wtedy non stop ktos mial zastrzezenia co do pracy adminow.
Morswin -

szanuje Twoje zdanie, rozumiem , ale ile bylo/jest osob myslacych podobnie jak Ty?
Ja nie chce robic tu syfu ale widze ze niektorym to sie kompletnie w glowkach poprzekrecalo.... panowie - pomyslcie dobrze za nim cos napiszecie , na prawde to nic nie kosztuje......