Teraz jest 18 lis 2024, 18:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 08:18 

Nie jestem jakimś maniakiem piłkarskim ale zdaje się kamilos że masz po części rację. To co napisałes ma zastosowanie do piłkarzy z innych krajów ale co do Polaków chyba nie.....Zdaje się że na to jak zagra polski zespół ma duży wpływ atmosfera wewnątrz teamu , motywacja ( dla przykładu mecz z Niemcami)....i tutaj widzę bardzo dużą rolę trenera.
Niemniej jednak zgodzę sie z Toba i nie widze powodu ażeby odrazu zwalniać Janasa. Doprowadził zespół do mistrzostw i dobrze. Widać że facet ma jaja i się nie poddaje. Podjął nie jedną kontrowersyjną decyzje ale nie po to zeby komuś na złość zrobić.... Ludzie mu nie darują bo nie wziął idoli do Niemiec. A ja widzę w nim faceta, który wie co chce osiągnąć. FAKT musi popracować nad komunikatywnością z mediami oraz podejrzewam z pilkarzami.

FAKT: Nie jesteśmy zespołem, który może na dzień dzisiejszy myślec o mistrzostwie.
A czy wydziemy z grupy czy nie, nie robi przynajmiej na mnie dużego wrażenia. Cieszył by mnie widok zepołu zgranego i zwartego ( tak jak chociażby CZESI, którzy nie stawiaja na gwiazdorstwo ani na połowiczne sukcesy. Grają konsekwętnie i z roku na rok są coraz lepsi. Może właśnie dlatego bo nie zmieniają trenerów jak rękawiczki ;) )

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 12:45 

kamillos napisał(a):
Nawet najlepszy trener nic nie poradzi na to, że w 40 milionowym państwie nei ma dobrych piłkarzy.

Popatrz na Hiddinka :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 13:00 

olli napisał(a):

Wiesz co to jest presja? W Australii piłka nożna jest na 6 czy 7 miejscu w rankingu najpopularniejszych sportów. U nich bardzo mało osób kibicuje reprezentacji. Można to porównac do naszych siatkarek. Gdy nikt sie nie spodziewał zdobyły mistrzostwo europy. Może niektórzy nie potrafili sobie poradzic ze stresem?

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 13:06 
Oldboy Battlefield.pl

Tin napisał(a):
Cieszył by mnie widok zepołu zgranego i zwartego ( tak jak chociażby CZESI, którzy nie stawiaja na gwiazdorstwo ani na połowiczne sukcesy. Grają konsekwętnie i z roku na rok są coraz lepsi. Może właśnie dlatego bo nie zmieniają trenerów jak rękawiczki ( :wink: )

Nie no, nie ma co porównywać Czechów do Nas...
Tam masz piłkarzy, którzy grają w najlepszych klubach europy i decydują o ich sile, a u nas? Połowa grzeje ławkę w przeciętnych klubach, a ich możliwości sprowadzają się jedynie do tego, komu jaki ręcznik podać :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 14:11 

kamillos napisał(a):
olli napisał(a):

Wiesz co to jest presja? W Australii piłka nożna jest na 6 czy 7 miejscu w rankingu najpopularniejszych sportów. U nich bardzo mało osób kibicuje reprezentacji. Można to porównac do naszych siatkarek. Gdy nikt sie nie spodziewał zdobyły mistrzostwo europy. Może niektórzy nie potrafili sobie poradzic ze stresem?

4 lata temu Korea również była pod presją (tymbardziej że byli gospodarzami) i jakoś Hiddink sobie poradził (kwestie sędziowania pomijam) :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 19:04 

http://www.neostrada.pl/pic/38/mundial_0188.jpg

http://www.neostrada.pl/pic/38/mundial_0181.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, 19:24 

Argentina 6:0 :D
Już czekam na mecz z Brazylią :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 12:51 

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 21:47 

Tak więc jutro kończymy mistrzostwa świata. Te mistrzostwa dobitnie pokazały nam, na jakim poziomie jest polska piłka, bardzo dobitnie. Wielki balon nadziei pękł już po pierwszy meczu, w meczu, w którym mało kto się spodziewał takiego wyniku. Potem przyszła skromna porażka z Niemcami i Polonia go home... .

Obrazek Kostaryka - POLSKA Obrazek

Jutro gramy o.... no właśnie? Właściwie o co jutro gramy? Jak powiedział jeden dziennikarz Polskiego Radia (którego nazwiska za nic nie mogę sobie teraz przypomnieć :)) o honor gra się w każdym meczu... . O co więc my gramy? Honoru już raczej nie odzyskamy, może więc gramy o to by pokazać światu, że na kompletnym dnie nie jesteśmy? Bo ewentualna porażka z Kostaryką będzie sięgnięciem dna przez polską piłkę. Wszyscy domagają się głowy Janasa... , a ja cały czas się zastanawiam czy to będzie dobre posunięcie. Na podsumowanie przyjdzie czas po jutrzejszym meczu. Ja stawiam jednak na wyraźne zwycięstwo polski 3-1, po bramkach kogoś z grona: Jeleń, Ebi, Brożek, Rasiak, który mam nadzieje w końcu zagra... . Żurawski kompletnie nie trafił z formą i IMO w ogóle nie powinien jutro zagrać. Trzeba dać szansę ofiarom internetowych prześmiewców czyli Rasiakowi i Mili. Choć jak dla mnie ten drugi jest większą "ofermą" niż Grzesiu. Tylko, żeby ją wykożystali...
Jaki by nie był wynik ja i tak pozostanę z reprezentacją na dobre i na złe i prawdopodobnie jak zawsze będę słyszał na osiedlu "Nic się nie stało, Panowie nic się nie stało!".

Lance do boju, szable w dłoń Kostaryce GOL GOL GOL!!!

Pozdrawiam serdecznie ;).

Tytuł:
PostNapisane: 19 cze 2006, 23:14 

Ja tak jak Kamillos licze, ze pomimo drewnianych nog, to Rasiak zagra :) Dalbym mu szanse, nie wiem czemu, ale dalbym :) Mile jednak nadal zostawilbym na lawie. Zrobilbym natomiast jeszcze inne zmiany: wstawil Brozka od pierwszej minuty i Kuszczaka na bramke. Boruc jest zajebisty i pokazal co potrafi, wiec dalbym szanse Kuszczakowi, zeby zapamietano jego czyste konto w meczu z Kostaryka, a nie pechowa bramke z Kolumbia.
Do boju POLSKO :!:

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 18:06 

Jeeeee wygralismy 2:1 :wink: :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 18:18 

Nawet zagrali ładnie. Bosacki pokazał klase ;)

No i Rasialdo zagrał :D nawet raz ładnie podał do Brożka :D

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 18:28 

Bosacki najlepszy..Obrońca i strzelił jedyne 2 gole w tych mistrzostwach.:D i po co nam ci napastnmicy .. :P

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 18:29 

Cytuj:
Nawet zagrali ładnie.

Co ?:shock: Chyba oglądaliśmy inne mecze. Obie bramki po rzutach rożnych, mało (wcale?) sytuacji bramkowych z gry, to się nazywa ładna gra?

teRRoR napisał(a):
No i Rasialdo zagrał :D nawet raz ładnie podał do Brożka :D

Nawet dwa razy ładnie podał do Brożka.

Mecz nudny jak flaki z olejem. Cieszy zwyciestwo, ale gra niestety nie :(.
Komentarz wkrótce ;).

Tytuł:
PostNapisane: 20 cze 2006, 18:55 

kamillos napisał(a):
Cytuj:
Nawet zagrali ładnie.

Co ?:shock: Chyba oglądaliśmy inne mecze. Obie bramki po rzutach rożnych, mało (wcale?) sytuacji bramkowych z gry, to się nazywa ładna gra?

A czego ty oczekiwałeś, jak na Polske dna nie było. Zagrali "nawet ładnie" nie rewelacyjnie. A pozatym to tylko moje zdanie :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2