dramich_wwa napisał(a):
Hymm powiedz jeszcze że w plecy nie strzelasz....., ja tam nie mam wyrzutów sumienia i chetnie lockuję no chyba że ktos poprosi (albo reguły serwa są takie że nie wolno) ale to już inna bajka, i nie złożeczę jak mnie lockują i nigdy jako pierwszy nie wystawiam za strefę nie tk jako pierwszy taki kodeks....
Oczywiście najpierw piszę na "ogólnym", że będę strzelał. Ponawiam tę informację dwukrotnie, potem oddaję ostrzegawczy strzał w powietrze
Żartuję.

Na Dalianie ustawienie się czołgiem w południowej bazie daje widok na zarys lotniskowca. Potem już kwestia wyczucia, ale parę strzałów w zasadzie wystarcza na pierwsze trafienie, jak się spokojnie celuje, można poćwiczyć to na "sucho" wcześniej. Przy czym jeśli Chińczycy opanowują tę bazę, to znaczy, że US będzie się tłoczyć na lotniskowcu, zresztą tam jest dużo chętnych do heli i samolotów, więc taki ostrzał wzbudza tam spore zamieszanie.
Zrezygnowałem z tego, bo to było dość nudne, poza tym warto dać szansę wykazania się np. kolegom ze stacjonarnego AA do zestrzelenia paru rozpaczliwie startujących heli. Widziałem jednak, że potem paru graczy w tej samej rozgrywce próbowało skopiować mój pomysł, też się tak ustawiali, ale chyba bez specjalnych sukcesów. To jednak jest rzecz do wyćwiczenia i opanowania dosyć szybko, nie to co Zatar Pixelshot
A kodeks jakiś warto mieć, dzięki temu mniejsze się ma szanse na bana a większe na szacunek innych graczy