dramich pisales, ze twoje posty maja prowokowac. Zaakceptuje to. Jednak gdybys pisal "normalnie" to wlasnie robisz 2 krok w strone zostania cziterem. Dorabianie ideologi ;} Co w polaczeniu z zaslanianiem sie mala szkodliwoscia jest juz prosta droga do sciagania roznych syfow "dla testu" ;]
Wyobraz sobie, ze gram na medium z texturami na low. Gdybym tylko mogl gralbym na max detalach bo nie po to kupuje cos do kompa i nowe gry by wygladaly jak sprzed 4 lat. Ale aktualnie moj komp nie pociagnie wiecej.
Cytuj:
więc proszę ile mamy cziterów - wszyscy mający A4-TECH X-750F, g5(ze względu na czyłość)
I znowu nadinterpretacja. Czulosc myszki jest opcja wbudowana w gre. Nie mozesz wiec gadac, ze tworcy nie przewidzieli, ze ktos bedzie 1 ruchem robil 3 obroty ;] Co do modelu "X-750" to w Voodoo kilka osob ja ma z czego 1 czy 2 osoby ma model "F". Kupili te myszki poniewaz wedlug wszystkich serwisow to bardzo dobra myszka jak na swoja cene. Jesli kogos nie stac na razera za 200zl to kupuje wlasnie tego a4techa.
Mylisz sie jednak. Ta opcja potrojnego strzelania robi to WOLNIEJ niz mozesz recznie. Dlatego dla 99% graczy jest bezuzyteczna. Wlasciwie nie widze powodu by jej uzywac skoro gdy ona wystrzeli 3 razy ja moge 5.
Czyli tworcy myszki mieli jakies powody by ja tak skonstruowac. Przeciez mogli zrobic klawisz "full auto", jak nabjardziej mogli...
Wallhacki np tez maja mala szkodliwosc w BFie. Przeciez I TAK jest commander, ktory wszystko pokazuje. A po co sie patrzyc na minimape skoro mozna na gre?
przsoi gralem pare ladnych la tw CSa ale nigdy na turniejach wiec nie wiedzialem, ze sa tam zabronione tego typu dodatki. Bardzo dobrze, ze tak jest :} Nie zmienia to faktu, ze na FFA 90% graczy ma te syfy.
cyna skoro ustawiasz lighting na low by nie miec cieni to wlasnie celowo oszukujesz ;> Mozesz miec cienie-komp uciaga a mimo to wylaczyles je. Jakbys mogl wyalczyc trawe tez bys to zrobil aby nikt sie w niej nei schowal itd itd prawda? ;]
ps. swoja droga ja nigdy cieni nie wylaczalem i jakos mimo wszystko widze co sie dzieje w budynkach. Cos mi sie wydaje, ze "kiepskiej baletnicy..."