Teraz jest 19 lis 2024, 05:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 120  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 14:49 
Oldboy Battlefield.pl

No zobaczymy jak to wyjdzie, rywale są do przejścia, a takie dobre losowanie może się nie powtórzyć :]

ps.
Obrazek

Ostatnio edytowano 28 lip 2006, 14:50 przez Tom@s, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 14:50 

maTTi napisał(a):
No i tak kibicujesz, ze koncza sezon na dnie.

Coz tego, że na dnie? Co to za sztuka kibicować mistrzom? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 15:16 

Shadowek napisał(a):
ps. Wisła miała swoją szanse 3-0 u siebie, a w Atenach mieli ich tylko dobić i co ?

Poprawka bylo trzy do jednego i tam tez tak bylo tylko ze wisle w dogrywce wykonczyli :(

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 17:54 

Sidor Retired napisał(a):
Lepiej odpasc teraz niz dojsc do LM i tam sie osmieszyc :twisted: :twisted: :twisted:
Mozna narzekac na wisle ale mecze z shalke parma realem madryt i zaragoza i panatinaikosem byly dosyc dobre i potrafili wbic bramki takim klubem i je nawet przechodzic...A legia ? Valencia albo Barcelona i mecze 3-0....Pamietam jak wisla grala z barcelona peirwszy mecz 4-3 dla barcy(supcio) i 1-0 a legia to nigdy nic wielkiego nie pokazala...Ani w polsce ani w pucharach.A po tym meczu z tymi amatorami to odechcialo mi sie ogladac :twisted: Tylko czekac na mecze arsenalu man utd barcy realu lyonu milanu chelsea ajaxu i interu xD

Naucz sie znaczenia slow albo ich nie uzywaj. O tym co osiagnela Legia to Jaga (zgaduje, ze jej kibicujesz bo widze Bialystok) moze pomarzyc. Wisle tez daleko do tego i nie wiele na to wskazuje, zeby w najblizszym czasie mieli sie chociaz minimalnie zblizyc do dawnych sukcesow Legii. W tym wypadku slowo "nigdy" jest nie na miejscu. Oczywiscie obecne "sukcesy" Wisly pomine... bo jest ich tak "duzo"...

Mecze Legii slabe pokazales i owszem wiele bylo takich, ze az sie nie dawalo ogladac. Pytanie jednak jak pasjonujace musialo byc spotkanie Wisly z Dynamo i z Valerenga :?: Po stronie Wisly tez jest sporo kwiatkow. 1 mecz Legii z Valencia, az sie chcialo ogladac byl tak wyrownany, a nawet ze wskazaniem na Legie (rewanzu juz jednak do ladnych zaliczyc nie mozna). Mozna, wiec pisac i pisac bo zarowno Wisla i Legia mialy mecze dobre i takie, gdzie czlowiek mial ochote puscic pawia patrzac na ich gre. Laczy ich to, ze zadna z tych druzyn nie wykorzystala szansy na LM. Jednak Wisla tych szans miala wiecej, a za ta stracona z przed roku nalezy im sie przerwa i szansa dla kogos innego. Teraz szanse ma Legia i ciekaw jestem co beda wszyscy mowic jak ja wykorzysta.

Mecz z Islandczykami byl slaby. Wrecz tragedia sam przyznam :roll: Wcale jednak nie oznacza to, ze identycznie zagraja z Szachtarem, wiedzac jak wiele moze im dac ten mecz i jak wielka dostali szanse bo przeciwnik jeden z najlatwiejszych z tych, ktorzy byli mozliwi. Widzialem wiele spotkan, gdzie klub remisowal, badz przegrywal z gorszym od siebie zespolem po to aby w rewanzu wygrac spokojnie 6:0. Inaczej sioe gra z amatorami z Islandii, a inaczej z wielki zespolami. To jest zupelnie inne podejscie u pilkarzy. Zabraklo mobilizacji, a nie techniki. Olali Islandczykow i dlatego potem musieli sie tak z nimi meczyc. Ich blad, a my niestety musielismy sie meczyc ogladajac to nudnawe przedstawienie :roll: W meczu z Tibilisi tez 1 mecz byl tragiczny i zakonczony wynikiem 1:0 dla (L), a w rewanzu zgnietli ich strzelajac 5 bramek. Mecz z Szachtarem moim zdaniem bedzie zupelnie inaczej wygladal bo tu juz mobilizacja przyjdzie sama.

P.S. Oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze nie bede w 100% obiektywny, co trudno sie dziwic w koncu jestem kibicem (L), wiec owszem mozna traktowac, niektore moje wypowiedzi z przymruzeniem oka. Staram sie jednak pisac w miare obiektywnie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 18:01 
Oldboy Battlefield.pl

Mi to się podoba ten kawałek o tym, że Legia nigdy nic nie osiągnęła...

A mam takie pytanie... który zespół zaszedł najdalej w historii w rozgrywkach Champions League :?:
Tak Sidor, ten który nigdy nic nie osiągnął... :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 19:24 

Odemnie, od moich osiagniec(nie bede sie chwalil ale jest ich duzo szymas bubu i inne czuby moga potwierdzic:P) i od Jagi wara...Widac znaja nas warszawiacy zawsze tak uciekaja :P :P :P :P

Spoko ale mi chodziło o to ze nie przypominam se zeby wasze legia pokonała choć raz klub pokorju Parmy,Shalke,realu Zaragozy.
Fakt można powiedzieć ze Legia dobrze trafiła bo na Szachtar...ale tam gra nasze drugie polskie drewno Lewandowski wiec jest sie czego obawiac :twisted:
No zaglebie juz sie pozegnalo z p uefa ciekaw jestem co pokaze wisla plock po zwyciestwie z legia i wisla krakow.
PS. Nie zmienia to faktu ze wisla w przeciagu kilku sezonow grala duzo lepiej od legi :twisted: :twisted: Aha no i oczywiscie nie ma co myslec o meczu z Szachtarem bo nie wiadomo czy legia przejdzie tych amatorow :twisted: Wszystko sie moze zdazyc tara :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 19:34 

Tom@s napisał(a):

A mam takie pytanie... który zespół zaszedł najdalej w historii w rozgrywkach Champions League :?:

gornik zabrze? ech ta warsawka...

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 19:46 

@Sidor
W przeciągu tych kilku sezonów w Wiśle grali: Żurawski, Frankowski.
To oni nakręcali Wiśłę wraz z Szymkowiakiem...

@bibol
+ czerwona kartka :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 20:07 

hmmm napisał(a):
Tom@s napisał(a):

gornik zabrze? (...)

Tam jest napisane Champions League, a nie Puchar Zdobywcow Pucharu. Zanim cos powiesz to poczytaj dokladnie...
hmmm napisał(a):
ech ta warsawka...

ehhh to czytanie ze zrozumieniem...

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 20:38 

Shadowek napisał(a):
+ czerwona kartka

NO wiem tak sie wtedy wkurzalem na Sobolewskiego ze rany boskie sassiedzi az slyszeli jak kur***alem bo glupi faule i jeszcze do sedziego pyskowal po prostu chlop ma zkrewki temperament i czasami nie umie nad soba panowac co pokazal ttez na mundialu w meczu z Niemcami :(

Tytuł:
PostNapisane: 28 lip 2006, 22:02 

bibol napisał(a):
Shadowek napisał(a):
+ czerwona kartka

NO wiem tak sie wtedy wkurzalem na Sobolewskiego ze rany boskie sassiedzi az slyszeli jak kur***alem bo glupi faule i jeszcze do sedziego pyskowal po prostu chlop ma zkrewki temperament i czasami nie umie nad soba panowac co pokazal ttez na mundialu w meczu z Niemcami :(

Nikt by na niego nie patrzył gdyby sędzia uznał prawidłową bramkę Penksy :? A co później to wszyscy pamiętamy :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2006, 05:14 
Oldboy Battlefield.pl

hmmm napisał(a):
Tom@s napisał(a):

gornik zabrze? ech ta warsawka...

:lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2006, 09:42 

Coś o mistrzostwach :)
http://mundial.onet.pl/1,16,11,21804076 ... AT=1247843
Poczytajcie odpowiedzi na te pytanie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 lip 2006, 22:28 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
schowajcie się ze swoją piłka nożną!

Pingwyny z Pittsburgha do boju!

Obrazek

Pingwiny rządzą! Odkąd usłyszałem o NHL (a była to moja podstawówka), odtąd im (oraz Montreal Canadiens) kibicowałem. Zwłaszcza niezapomniany Mario Lemieux i wspomnienia z czasów "wielkiej trójki", czyli Lemieux-Jagr-Francis budzą wzruszenie. Dwa tytuły z rzędu i drugi w historii wynik pod względem ilości punktów w klasyfikacji kanadyjskiej dla "SuperMario".
A jeśli chodzi o ostatnie wyniki to jest to strategia klubu. Mają długi więc musieli pozbyć się gwiazd (Jagr, Straka), a później lockout i dziwne roszady (w tym powrót Recchi'ego). Wierzę jednak, że Crosby i spółka (w tym rookie's z tegorocznego draftu) pokażą już w ciągu najblizszych 3-4 sezonów na co ich stać.
P.S. Sry za OT ale emocje zwyciężyły...

Tytuł:
PostNapisane: 30 lip 2006, 12:10 

No i rozpoczela sie polska liga tak patrzac na wyniki to najbardziej zdziwil mnie wynik Groclinu z Widzewme przeciez Groclin do niedawna byl jedna z poteg na naszym podworku a teraz dupa zbita nie wiem za bardzo co sie dzieje wewnatrz klubu no ale szkoda bo groclin jako tako gral jeszcze w pucharach europejskich. Natomiast smiac mi sie chce co pan Ptak wyprawia w Pogoni widac zatrudnienie brazylijczykow nie dalo skutku a zatrudnienie byle jakich niz dobrych poalkow daje takei reultaty. Natomiast kurczeee jak Cracovia nie moze sie przebudzic tak nie moze i nie wiem co bedzie z tym klubem w tym roku mam nadzieje ze nie spadnie. A coz Wisla nie pokazala jakiegos fantastycznego futbolu i kurczee mam obawy przed meczami z austriakami i obaiwam sie ze dupa wyjdzie z bycia w grupie w pucharze UEFA no ale mam nadzieje ze jednak bedzie dobrze i wierze w to calym sercem :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 120  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2