Lailonn napisał(a):
(...)Tak dlugo jak unlocki beda mocniejsze od podstawowych broni(wbrew obietnicom) a w grze bede spotykal graczy, ktorzy w starciu ze mna majac w rekach m16 tak jak i ja nie beda wstanie mnie ubic. Bede nazywal ich lamami.(...)
Lailonn napisał(a):
A ty z tego wybrales "drugi raz piszesz że jak spotkasz kogoś "mającego m16 tak jak i ty" i go "ubijesz" to będzie on dla ciebie lama" JAKIM KURDE SPOSOBEM Z MOJEGO ZDANIA STWORZYLES SWOJE?!!?!? Aaaa fakt...wyciales to co miales ochote :/
napisałeś bzdurę logiczną i nic tego nie zmieni
jeżeli mam być szczery to niemam pojęcia co miało udowodnić to twoje zdanie - mnie ono poprostu bawi
nie spinaj się tak
jeżeli wersja (rozszyfrowana

) pasqudnika jest właściwa to jestem ciekaw tylko jak jestes wstanie stwierdzić że gracz który cię odstrzelił z dajmy na to G3 nietrafiłby cię mając w reku AK lub M16 ? a jeżeli niebył cię wstanie odstrzelić z AK, M16 i G3 to co to zmienia ?
BTW - niemam też pojęcia jak można "uciec od nabierania skilla do unlocka", niezależnie czego używasz to skill rośnie, nawet gostek z aimbotem uczy się jak go skutecznie wykorzystywać
a tak wogóle to zauwayłem powracającą ostatnio modę na granatnik - dlaczego granatnik z M16 ma być słabszy w starciu z jakąkolwiek inną bronią jest poza moim pojeciem...
Lailonn napisał(a):
Co do 3 to...gdyby unlocki zgodnie z zapowiedziami byly zbalansowane nie bylo by punktu 1 i 2. Dlatego tez mozna uznac, ze ogolnie sa to lamerskie bronie ^_^
i tym sposobem sam sobie udowodniłeś że według ciebie lamami niesą tylko "unlock & AK only" gracze
czyli to nie ja "uogólniam" tylko ty wcześniej "zawężałeś"
jak już wcześniej pisałem robisz wór z napisem "lamka" w wrzucasz tam wszystkich "unlockersów"
CBDO
nie ty jeden twierdziłęś że często giniesz od PKMa i to nie o tobie wtedy pisałem - niebierz sobie tak szybko wszystkiego do serducha... nadwrażliwy się robisz
ja ostatnio cześciej ginę od MG36 oraz RPK-74 niż od PKMa (tak na oko - nieprowadzę statystyki w zeszycie

)
gracza z SAWem (poza sobą) niewidziałem gdzieś tak od miesiąca, type-cośtam PLA sobie wogóle nie przypominam
Lailonn napisał(a):
A: Nie lubisz dzieci?
B: Gdzie ja tak powiedzialem? Lubie!
A: Jestes pedofilem!
B: w00t?
dobre!
ale masz problemy z rozumieniem tekstu czytanego:
Lailonn napisał(a):
O przepraszam bardzo...jesli to do mnie to ja sie niczym nie chwalilem. Zarzucono mi "plakanie" podczas gdy ja tylko dyskutuje. Po chyba 5 razie "placzesz!" napisalem, ze sobie radze a uzyty przyklad nie byl wyssany z palca bo gral tam ktos z PL4FC wiec klamstwo mialoby bardzo krotkie nogi. Nie napisalem tez nigdzie, ze 2-3 to moje standardowe ratio zawsze i wszedzie.
Kolec napisał(a):
Ps. ja ci "płakania" nie zarzucałem, a obecność jakiegoś PL4CKa na servie nie zmienia że twój "przykład" dla innych w odbiorze jest "przechwałką" (przyczym hasło "przechwałka" nie neguje prawdziwości podanych liczb)
prosta odpowiedz... ale cóż... faktycznie zaczyna to przypominać dom wariatów
-ty się tłumaczysz że tak było naprawde itp.
-ja ci wyjasniam że tlumaczyć się niemusisz bo ci nic nie zarzucałem (płakania, zmyslania wyników, whatever...)
niepozostaje mi nic jak pokazać tabliczkę z napisem "confused" i pomachać białą chusteczką - niewiem dokąd zmierza ten fragment dyskusji i niechce się dowiedzieć
podsumowując posta:
wrócilismy do początku - ponieważ widzę "mnogość" argumentów od różnych osób po obu stronach chyba można uznać że dalsza polemika jest bezcelowa
edit:
meewosh
wiesz co ? to było naprawde żałosne... kazdego kto się z tobą niezgadza i ma argumenty by swoje stanowisko umotywować nazywasz dzieckiem neostrady ?
spodziewałem się po tobie nieco więcej