Cytuj:
i jedna rude obejrzelismy

Cytuj:
gadasz bo gadasz zeby zajac czas, ale lac wode w kolko to kazdy potrafi ...
go on :]
Cytuj:
i jeszcze motyw z atakiem cZar w pierwszej rundzie kanalem: twoj zachwyt byl calkowicie nietrafiony, nigdy chyba tam nie grales ...
nie martw sie Snake, w Bfa rozegralem wiecej meczy niz Ty. Na scenie jestes ledwo od stycznia o ile sie nie myle, a fake ataku byl bardzo ladny;]
Mikrofon nie byl podglosniony, a jesli chodzi o gadule, to slyszalem ze puszysci ludzie, lepiej czuja sie w towarzystwie osob, o podobnej wadze, a nie przy osobach chudych.
Wybacz mi moja ironie, ale Twoj tekst mnie rozbroil:
Cytuj:
i jedna rude obejrzelismy
Pamietam pierwszy scast Jasona, gdy po pierwszej rundzie wszyscy na ircu stekali, a potem gdy sie rozkrecil superlatywom nie bylo konca. Whatever, dzieki wszystkim za konstruktywne uwagi, naprawde wiele osob sie do mnie odezwalo ( znacznie wiecej niz po relacji z meczu Wildy) i wymienilo uwagami. Wiele jest pochwal, rownie duzo zastrzezen. Kazde z nich wezme sobie do serca i zrobie wszystko by nastepnym razem bylo lepiej. Co prawda ciezko mi zmienic swoj sposob bycia, wyrazania mysli, wiec niektorzy w dalszym ciagu beda musieli narzekac, ale z cala pewnoscia kwestie zwiazane z kamera, oprawa techniczna sa kluczowe i mozliwe do zmienienia:) Jeszcze raz dzieki i czekam na wiecej, milo widziec, ze to co robimy w HSTV naprawde ludzi interesuje!