Teraz jest 15 sty 2025, 01:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 23:55 

Jason jedni mieli, inni nie. Jedni byli zachwyceni, inni zalamani. Juz dawno stwierdzilismy, ze mamy rozne style, ktore wzajemnie siebie wykluczaja i relacja jednej osoby nie podoba sie drugiej. O czym tu wiecej dywagowac :) To ze moj komentarz budzi skrajne reakcje bardzo mnie cieszy. Przynajmniej nie jestem 'nijaki'. Pozatym płomiennie krytykuja mnie glownie, caly czas te same osoby co zawsze ( patrz. die_hard). Wiec liczba zazenowanych gwaltownie nie wzrasta :wink: Nie da sie przypodobac wszystkim, moim zdaniem lepiej aby czesc byla zachwycona, niz wszyscy znudzeni.

Zachecam do dalszej kontruktywnej krytyki, a tych wszystkich ktorzy wylaczali dzwiek, i nie tylko ich, zapraszam do zgloszenia sie do HSTV: pr@headshot.pl
kazdy jezyk sie przyda :wink:

90s, bardzo przepraszam za pomylke. Poprawilem sie po chwili, mam nadzieje, ze nie zywisz urazy. Moj blad, sorry!!

Ghost_xXx: bedzie udostepniona relacja do sciagniecia:)

Tytuł:
PostNapisane: 13 sie 2006, 23:56 

ja tam miałem wszystko OK i nie narzekam (wyjątek: spóźnienie :evil: )

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 00:00 

Operowanie kamerą niezbyt udane.Free camera była ustawiona za blisko ziemi a w walce heli na heli nawet nie wiadomo było które heli lata a które spadło.I oczywiście mniej gadki.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 00:02 

Masz racje! Lepiej byc wyrazistym zlym niz nijakim :D (to tak dla podniesienia wlasnego morale :P) Co do relacji to ogolnie 4+. Plusik pochdozi stad, ze wciaz to cos nowego i pewne bledy zrzucam na kark braku doswiadczenia. To jednak z czasem przestanie obowiazywac ;]

"Szalony" styl pracy - ok. Jednak gdy raz starasz sie byc super powazny a po chwili odwalasz takie akcje zwlasczza gdy obok siedzi brat, ktory jak widac ma zupelnie inny charakter. No to wszystkie sie niestety gryzie. Ludzie lubia sluchac/ogladac "wariatow" ale nalezy to kontrolowac ;]

Next time mniej gadania o niczym a wiecej skupiania sie na grze i bedzie 5 ;] A co do 6 to sie pomysli :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 00:07 

z krytyka lailonna zgadzam sie w 100% niestety nic dodac, nic ujac. Wywiad nie pasowal, byl zle zrobiony. Brat musi sie przyzywczaic do komentowania, mysle ze latwiej zmienic mnie niz moj charakter, a jesli nie zmieniac mnie, to trzeba zmienic moje otoczenie;p

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 00:32 

Spoko sawik,nie żywię urazy tylko mocno mnie zdziwiły te informacje.
I szkoda że rozmowa z Pixelem tak szybko się skończyła.

Co do twojej pracy to oglądałem relacje z dziewczyną,cieszyła i to mocno.
Mi się podobał jeden tekst do brachola „co ty stary,najpierw mnie podwozisz APC a później zabijasz ?to nie moralne”:)
Czasem za dużo tego gadania ale zauważyć trzeba że nie było odgłosów z gry więc była by głupia cisza.

No i akcja roku
Kilkusekundowy zawias komentatorów:)
To było mocne

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 00:37 

też sie z tego usmiałem. Dopiero po kilku sekundach kiwas (?) szturchnał sawika :D

http://www.enlargeyourpenis.de/53851.html <- wlazic!!

:(

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 01:05 

Sawik: tu nie chodzi o to czy twój styl mi się podoba czy nie, ale jak na początku rundy na Dragonie nie wiedziałem kto gra po której stronie, to chyba coś jest nie tak. Zapomniałeś o kilku ważnych punktach komentatorskiego fachu skupiając się raczej na pierdołach nie związanych bezpośrednio z tym, co działo się na ekranie. O ile takie rzeczy przejdą w radiu, to w TV jest to nie do przyjęcia. Ludzie muszą wiedzieć na co patrzą. I powtarzam jeszcze raz: nie chodzi mi o twój styl, bo to jest indywidualna sprawa każdego z osobna. Zresztą - omówimy to przy soczku na lanie, bo chyba jednak się zjawię :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 01:07 

Krytyka krytyką, ale nawet krytyka wymaga podejscia dokladnego do sprawy, zeby nie była bledna krytyka.

Postaram sie od poczatku po krotce przeanalizowac cala relacje po krotce powiedziec co mysle, a jednoczesnie odpowiedziec na pare nie zrozumialych mi postow. Nie zrozumialych czy zalosnych, waham sie pomiedzy tymi dwoma.

Po pierwsze zaczne od organizacji meczu ze strony CB. Kto wymyslil ten serwer? Po pierwsze niepewne polaczenie i prawdopodobnie lagi u graczy, po drugie nawet taki detal jak limit na TK - to juz swiadczy o tym ze host albo byl rzadko uzywany w meczach albo byl uzywany jedynie publikowo. Po trzecie brak miejsca dla TV. Calkowity skandal. To wszystko spowodowalo znaczne, bardzo znaczne opoznienia w transmisji, na ktore HSTV nie mialo zadnego wplywu. Ciezko tutaj zwalic wine na kogos z CB, nie znam sie na ukladach i na tym kto organizuje serwer, ale wyszlo zle. To byl przeciez final...

To powyzej spowodowalo mnostwo nie zrozumialych mi reakcji wsrod ogladajacych. Reakcji w stylu "Puscie to juz" albo "No gdzie ta transmisja" albo "Jest juz 20 i nie ma transmisji" albo "Gdzie ten mecz", albo jeszcze lepiej: "Wypadaloby poinformowac o opoznieniach" itd itd. Pojdzcie sobie na forum CB i postujcie we wlasciwym kierunku, do admina czy kogos innego odpowiedzialnego za to, niech zacznie mecz. Doskonale wiecie, ze chlopaki z HSTV nie maja na to zadnego wplywu. Rowniez doskonale znacie specyfike meczowania w zbugowanym BF2.

Kolejna sprawa to kamery. Problem bezposrednio powiazany znowu z powyzszym. Chlopaki mieli idealnie zaplanowana realizacje zdarzenia a trzeba bylo to wszystko zmienic i ukrócic. Wedlug mnie mimo wszystko jak na jedna kamere bylo swietnie, a widzialem juz najlepsze relacje z konkurencyjnej stacji tego typu robiona przez profesjonalistow z doswiadczeniem w takim czyms. W tej kwestii napewno z niecierpliwoscia czekam na to jak bedzie wygladala realizacja na 100%, czyli taka jak planowali na dzis. To bylby zdecydowanie przelom w takich relacjach.

Co do komentarzu to zaczne od odpowiedzi na post robala i to ze komentatorzy zachowywali sie jak dzieci itd blabla. Jak kazdy z nas wie na poczatku meczu BF2 lub w przerwie miedzy rundami dzieja sie dziwne rzeczy i tylko bardzo nieliczni stoja w miejscu lub robia cos madrego. Kazdy sie czyms zajmuje, strzela, jezdzi. Pelne rozluznienie. Dzieje sie tak w klanach mlodych, starych, doswiadczonych i nie. To co napisales robal to zwykle czepialstwo i nikt nie chcialby ogladac ponurakow.
Cala reszta, zaczynajac od przedstawienia graczy, ktore mnie powalilo, poprzez droge druzyn do finalu byla bardzo dobra. Niestety przerwy w meczu powodowaly, ze bylo tego czasem za duzo, ale tutaj znow klania sie problem serwera. Po prostu nie bylo mozliwosci zeby zachowac ciaglosc komentarzu meczu, bo nie bylo grania, byly problemy.

Sam wewnetrzny komentarz meczu wg mnie rowniez byl bardzo dobry z opisami przypuszczalnej taktyki, mozliwych rozwiazan itd. Wedlug mnie wiekszosc z postujacych tutaj w ogole nie mialo pojecia o pewnych sprawach tam powiedzianych dzisiaj, mimo to postanowili skrytykowac. Domyslam sie ze po prostu nie interesuje was strona informacyjna, a jedynie widowisko. Czyli mniej wiecej taki sam przypadek jak ludzie ktorzy ogladaja mecz pilki noznej tylko wtedy kiedy jest powtorka bramki.

Podsumowujac polecam wiecej wyrozumialosci na przyszlosc, lub po prostu wiecej myslenia przed pisaniem(?). Przemyslcie jeszcze raz cala strone techniczna dzisiejszego wydarzenia i potem na chlodno ocencie reszte.

Ale tak wlasciwie to jak mozecie odpowiednio ocenic, jesli wsrod was jest czlowiek typu KFC, ktory zyczy sobie kamerki zza gracza przez caly mecz, tak jakby nie zdawal sobie sprawy z rozlozystosci BF2 i tego jaki obszar trzeba wizualnie objac, zeby sytuacja byla zrozumiala, a rowniez tego ze kamerka zza czlowieka , ktora rusza sie wraz z nim kiedy on skacze, kladzie sie rusza na boki , bylaby po prostu zbyt chaotyczna do ogladania i nie ma zadnego sensu.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 01:15 

Joee napisał(a):
Ale tak wlasciwie to jak mozecie odpowiednio ocenic, jesli wsrod was jest czlowiek typu KFC, ktory zyczy sobie kamerki zza gracza przez caly mecz, tak jakby nie zdawal sobie sprawy z rozlozystosci BF2 i tego jaki obszar trzeba wizualnie objac, zeby sytuacja byla zrozumiala, a rowniez tego ze kamerka zza czlowieka , ktora rusza sie wraz z nim kiedy on skacze, kladzie sie rusza na boki , bylaby po prostu zbyt chaotyczna do ogladania i nie ma zadnego sensu.

Hola, hola przyjacielu! Ja akurat "COŚ" o tym wiem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 01:18 

Jason co do wyniku, to masz racje, ale ani nikt na ircu, ani nikt z technikow mi nie sygnalizowal, ze wyniku nie widac.

Dragon takze sie zgadza, moj blad. zagapilem sie i spostrzeglem dopiero po chwili, jak ktos napisal, wlasnie takie, niewatpliwie kardynalne, bledy wynikaja z braku doswiadczenia:)

Cieszy mnie taka krytyka, wiem co jest nie tak i chce to poprawic, aby Wam podobalo sie jak najabardziej:)

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 01:19 

jason.paury napisał(a):
Hola, hola przyjacielu! Ja akurat "COŚ" o tym wiem :wink:

Zgadzam sie i twoje posty napewno sporo wnosza, ale sam widzisz, ze jest duzo reakcji ktore nie maja sensu

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 01:20 

jason.paury powiedz mi co ci się podobało?
Zawsze jak się wypowiadasz to krytykujesz
Tak samo było z konkursem filmowy.
Choć raz napisz coś miłego
Gościu nawija do kamery i stara się zrobić show nawet gdy nic się nie dzieje.

Widać że się dopiero uczą i tak jest dużo lepiej niż przy meczu Wildy.
Następny mecz też będzie lepszy od tego ale na pewno krytykując ich za wszystko na pewno ich nie motywujecie.
Z takim podejściem skończy się że będą przez 24 godziny 7 dni w tygodniu puszczać te trzy relacje co do tej pory.

Joee jak ci się pociąg spóźnia to Cię o tym informują na stacji chociaż to nie ich wina.
Po prostu wystarczyło napisać że z przyczyn od SHTV nie zależnych audycja będzie opóźniona. by wiadomo było należy czekać.
Bo ja po pewnym czasie zacząłem myśleć czy dziś nie jest sobota
lbo czy nie było zmiany czasu.

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 01:37 

ja tez skrytykuje , chcialem kumpla zakrecic na bf'a i ogolnie on-line gaming,
projektor gotowy, na scianie meczyk ma byc a juz qrde nie mozna wytrzymac czasu przed meczem, i jedna rude obejrzelismy, bardzo slaby komentarz,
wkolko powtarzanie ze admini nie zalatwili serwera itp, i co chwile to samo
gadasz bo gadasz zeby zajac czas, ale lac wode w kolko to kazdy potrafi ...

i jeszcze motyw z atakiem cZar w pierwszej rundzie kanalem: twoj zachwyt byl calkowicie nietrafiony, nigdy chyba tam nie grales ...

technicznie super zrobione, tylko co druga osoba robila na kanapie obok gaduly, tlo ??? statysta ?? co sie odezwal to go zagadywales... i to jeszcze chyba podglosnionym mikrofonem ...

Tytuł:
PostNapisane: 14 sie 2006, 01:49 

Cytuj:
i jedna rude obejrzelismy

:mrgreen:

Cytuj:
gadasz bo gadasz zeby zajac czas, ale lac wode w kolko to kazdy potrafi ...

go on :]

Cytuj:
i jeszcze motyw z atakiem cZar w pierwszej rundzie kanalem: twoj zachwyt byl calkowicie nietrafiony, nigdy chyba tam nie grales ...

nie martw sie Snake, w Bfa rozegralem wiecej meczy niz Ty. Na scenie jestes ledwo od stycznia o ile sie nie myle, a fake ataku byl bardzo ladny;]

Mikrofon nie byl podglosniony, a jesli chodzi o gadule, to slyszalem ze puszysci ludzie, lepiej czuja sie w towarzystwie osob, o podobnej wadze, a nie przy osobach chudych.

Wybacz mi moja ironie, ale Twoj tekst mnie rozbroil:
Cytuj:
i jedna rude obejrzelismy

Pamietam pierwszy scast Jasona, gdy po pierwszej rundzie wszyscy na ircu stekali, a potem gdy sie rozkrecil superlatywom nie bylo konca. Whatever, dzieki wszystkim za konstruktywne uwagi, naprawde wiele osob sie do mnie odezwalo ( znacznie wiecej niz po relacji z meczu Wildy) i wymienilo uwagami. Wiele jest pochwal, rownie duzo zastrzezen. Kazde z nich wezme sobie do serca i zrobie wszystko by nastepnym razem bylo lepiej. Co prawda ciezko mi zmienic swoj sposob bycia, wyrazania mysli, wiec niektorzy w dalszym ciagu beda musieli narzekac, ale z cala pewnoscia kwestie zwiazane z kamera, oprawa techniczna sa kluczowe i mozliwe do zmienienia:) Jeszcze raz dzieki i czekam na wiecej, milo widziec, ze to co robimy w HSTV naprawde ludzi interesuje!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2