Teraz jest 16 sty 2025, 18:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2006, 19:55 

Czemu?? Dawaj na forum!! Może będzie kilku idiotów mniej na scenie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2006, 19:55 

Lailonn napisał(a):
Ognacy ale nie wyeliminuje sie ot tak wallhackow czy aimbotow . natomiast bez problemow mogliby wyeliminowac cheaty commanderskie. Aktualnie serwer nie kontroluje ilosci jeepow/skrzynek/arty/uav(ponoc cos z listy pilnuje ale nie wiem co i czy :P) lecz jest to "client side" Dlatego mozliwe sa cheaty typu zrzut 100 jeepow czy masowe zrzucanie arty. Wystarczyloby aby serwer blokowal odgornie proby przekroczenia limitu i cheat u gracza nic nie poradzi. Ale EA jak widac ma fajniejsze rzeczy do roboty niz walka z cheaterami ;]

W tym wypadku nie chodzi o zadna integracje pb z grą. To jest postawienie problemu na głowie. W tym wypadku developerzy EA dali dupy, że zostawili taki gigantyczny błąd projektowy. Równie dobrze mogli dodać opcję w menu "god mode" i nakazać punk busterowi sprawdzanie, czy ktoś jej nie wykorzystał, bo jest zabroniona przez EULĘ.

Integracja z grą jest warunkiem koniecznym do wykrywania aimbotów, modyfikacji Dx, itp. Cała reszta zadania ochrony przed cheaterami powinna spoczywać na developerach gry. Niestety ci z reguły mają większe problemy, niż jakieś tam cheaty. Przed premierą mierzalną wartością jest ilość map i pojazdów, oraz terminy. Manager nie bedzie pytal developerow, czy ci zrobili tak, zeby gre trudno bylo oszukac. A jesli nawet zapyta, to developerzy maja przeciez na co zwalic - "mamy przeca PB, placimy im dolarow sto tysiecy, oni sie tym zajma, spokojna glowa" :-)

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2006, 19:59 

jason.paury napisał(a):
Czemu?? Dawaj na forum!! Może będzie kilku idiotów mniej na scenie :lol:

Którzy zaczną czitować i od razu złapie ich PB?:D Ja znam 1 stronę gdzie są czity spokojnie wykrywalne dla PB, lecz tesz oferty kupna/sprzedaży z cotygodniowym updatem czita, czyli tak jak pisałem można kilka lat tak ciągnąć.
PS.Co do twojej sygnatury to tak samo miałem screena nie zrobiłem bo wydawało mi się to normalne :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2006, 20:47 

podeślij Zippi ja jutro sobie z rana poszukam innych

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2006, 20:51 

Mowie ci Vesp3r przejrzyj filmiki na google :P w których wiara czituje :P znajdziejsz kilka stron

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 01:46 

jako ostatni grający z tagiem MON (od czasu DC) stwierdzam że mi troche szkoda że MON pojawia się przy okazi cheatera. na obrone heada powiem że skilla miał zupełnie porządnego, i na ile moge to stwierdzić bywał o oczko wyżej niż większość z nas, w warunkach bez wallhacków.

zmęcznie grą o którym pisał matti jest tu kluczem czemu ktoś mając skilla chciałby bawić się we wspomaganie. nie wchodziłem do innych klanów i z obecnym tagiem grać będe aż do końca zabawy z bf2, co do innych związanych z MONem wiem że to uczciwi gracze.

pozdro Bagsy,

kannst du das glauben? kleine headshot und so ein wahnsinn... na ja, passiert dem besten

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 06:43 

Cochise [PL] napisał(a):
zmęcznie grą o którym pisał matti jest tu kluczem czemu ktoś mając skilla chciałby bawić się we wspomaganie.

jak sie jest zmeczonym, to sie odpoczywa, a nie bierze zastrzyki w d... zeby błyszczec dalej. proste.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 08:21 

Cytuj:
jak sie jest zmeczonym, to sie odpoczywa, a nie bierze zastrzyki w d... zeby błyszczec dalej. proste.

Dokładnie.

Nic dodać nic ująć.
Dla większości fakt że się coś osiągnęło własnymi siłami bez wspomagaczy jest cenniejsze niż najlepszy sill który mu zapewnia maszyna.
Poza tym cheat nie będzie myślał za Ciebie,dlatego tak trudno cheatera wykryć bo z reguły są to lamki które się miotają po mapie i chwytają po plerach.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 08:32 

Byłem w Ff| i wtedy jescze był headshot. Jakiś tydzien pozniej chyba inter go wypierdzielił bo coś tam było( zreszta i tak pół zycia grał w Lineage2 ). Ale wiem, że nie można oskarżyć całego Ff| za czitowanie jeśli jeden to robi.( chociaż Attila czy jakoś mu tam też ma "niezłego" aima... ). Fragmaster ma to już we krwi, napewno nie czituje. Chociaż po ujawnieniu historii z headshotem cos spadl mu skill :). TO byl zart ofkorz. Nie czepiajcie sie ich, a to że nie ma ich w ladderze to dlatego ze Ff| = Pukawka teraz (choc nbie wiem czemu nie zmienili tylko nazwy - zacieraja slady, hehe :) ). Inter i cała reszta jego maskotek są ok i tyle. Pozdro ;P

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 09:06 

90s napisał(a):
Cytuj:

Dokładnie.

Nic dodać nic ująć.
Dla większości fakt że się coś osiągnęło własnymi siłami bez wspomagaczy jest cenniejsze niż najlepszy sill który mu zapewnia maszyna.
Poza tym cheat nie będzie myślał za Ciebie,dlatego tak trudno cheatera wykryć bo z reguły są to lamki które się miotają po mapie i chwytają po plerach.

nie zrozumiałes chyba, zmęcznie = tumiwisizm. tzn, mam wszystko w dupie, gra mi się już totalnie znudziła, wali mnie czy mnie złapią za cheaty czy nie, a można ludziom trochę krwi napsuć 101% celnością (choć on nie za aim'a tylko za wallhack ale to już inna sprawa :P) i tyle

zmęczenie=znudzenie

ale i tak zgaduje

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 09:09 

=PSF=Kropek napisał(a):
Ff| = Pukawka

Ff| nie równa się Pukawka

team pukawka powstał z połączenia składów dwóch klanów Ff| i osób z rbk, przynajmnie z tego co wiem XD

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 09:18 

to rbk już nie istnieje ? :shock:
- sorry za offtopa ale juz dawno przestałem śledzić losy sceny BF2

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 09:39 

90s napisał(a):

Nie jestem pewny. Nie każdy traktuje sport jako sposób na udowodnienie czegoś sobie - wielu ludzi traktuje to albo jako zwykłą rozrywkę, albo jako sposób na udowodnienie czegoś innym. Stąd też cheaterzy.

pozdr,
Ognacy

p.s. ludzie oszukiwane mają chyba w naturze, i robią to także wtedy, kiedy to nie ma zadnego sensu. Uczestnicze w organizowanych przez harcerzy rajdach na orientacje (http://www.harpagan.gda.pl). No i nawet na te wyscigi, ktorych podstawowa trudnoscia jest orientowanie sie na podstawie niedokladnej mapy i kompasu, przyjezdzaja cheaterzy z warszawy czy trojmiasta, z GPSami za 3-4000PLN, ktore rajd na orientacje zamieniaja w jazde po sznurku. Co ciekawe, tam nawet nie ma zadnej 'sceny' i ludzie uczestniczacy w tych wyscigach sie prawie nie znaja. A mimo to oszukuja.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 10:12 

IronMan napisał(a):
to rbk już nie istnieje ? :shock:
- sorry za offtopa ale juz dawno przestałem śledzić losy sceny BF2

istnieje(przynajmniej jest w cb) ale kilku graczy grało w pukawce :)

Ostatnio edytowano 17 sie 2006, 10:14 przez KFC-PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 10:13 

powieliło sorry

do kasacji

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 186 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2