Teraz jest 17 sty 2025, 01:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 13:28 

Spoko, stary, na lanie zagracie, ludzie zobaczą co potraficie i skończy się całe wyzywanie (albo i nie).
BTW Oskarżenia pochodzą najczęściej z obserwacji was i waszego stylu gry, który w ostatnim czasie bardzo się zmienił - najpierw lamicie, potem nagle wzrost skilla, wpadka Pana HS, nagły spadek formy. Są to moje obserwacje oraz kilku innych osób z serwerów polskich. Wiesz, trochę duże wahania formy też budzą podejrzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 13:50 

Pietia ja znam po częsci ekipę z Pukawki ( bo grałem z nimi zanim wyszełd Bf2) i wiem co się dzieje gdy ktoś ma cheaty - cała reszta o tym wie i nic sobie z tego nie robi a czasami nawet z tego korzysta. Więc nie wkręcaj nam i zacznij lepiej solidnie ćwiczyć do lana.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 13:50 

Cytuj:
Spoko, stary, na lanie zagracie, ludzie zobaczą co potraficie i skończy się całe wyzywanie (albo i nie)

dobrze gada, wódki mu!

Pietia, bedziecie mieli okazje udowodnic swoja niewinnosc, ale jesli nie stawicie sie na lanie, to dopiero wtedy domysłom nie będzie końca.
cu@lan

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 13:53 

JabbaH napisał(a):
Spoko, stary, na lanie zagracie, ludzie zobaczą co potraficie i skończy się całe wyzywanie (albo i nie).
BTW Oskarżenia pochodzą najczęściej z obserwacji was i waszego stylu gry, który w ostatnim czasie bardzo się zmienił - najpierw lamicie, potem nagle wzrost skilla, wpadka Pana HS, nagły spadek formy. Są to moje obserwacje oraz kilku innych osób z serwerów polskich. Wiesz, trochę duże wahania formy też budzą podejrzenia.

Masz sporo racji JabbaH. Lan z pewnością da jakiś dowód naszych umiejętności albo i nie. Martwię się raczej tym, iż LANy zawsze ściągają mnóstwo osób, kończy się pewna anonimowość, zaczyna stres, który może pożreć graczy niewprawionych w publicznych turniejach, zwłaszcza tych młodszych ale nie można im mieć tego za złe. Mam nadzieję, że pójdzie nam jak najlepiej czego naturalnie i Wam życzę. Grunt żebyśmy się dobrze bawili.
Odnośnie skilla to faktycznie nastąpił u nas dość ostry skok formy. Trudno mi powiedzieć czym spowodowany bo nie zastanawiałem się nad tym. To stało się dość płynnie, zaczęliśmy sporo trenować, przyzwyczajać do siebie wzajemnie... zwykła rzecz...Mogę w sumie powiedzieć tylko o sobie gdyż strasznie lamiłem grając w INF medykiem! Strasznie i okropnie! :D aż pewnego dnia zagrałem dla zabawy supportem i odkryłem swoje nowe powołanie - nawet jeśli dla niektórych jest to dopiero symbolem lamerstwa. No ale cóż - uwielbiam CKMy wszelakiej maści. Rozumiem, że nagłe skoki i spadki mogą nasuwać pewne podejrzenia ale nie mam nic na poparcie swoich słów poza moim słowem honoru, że nie wynika to z czitowania kogokolowek z nas poza HS. Ta informacja trochę zwaliła nas z nóg i z pewnością odbiło się to na naszym zaangażowaniu. Co by tu nie mówić Heniek był dobrym graczem i bez czitów - i tego nie można mu odmówić. Pogubił się chłopak gdzieś po drodze ale to już inna historia i jego problem a nie nasz.
Mam nadzieję, że nadchodzący LAN pozwoli nam na pełną albo chociaż częściową rehabilitację.

Pozdrawiam Wildę

PEACE JabbaH

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 14:01 

Meewosh47 napisał(a):
Pietia ja znam po częsci ekipę z Pukawki ( bo grałem z nimi zanim wyszełd Bf2) i wiem co się dzieje gdy ktoś ma cheaty - cała reszta o tym wie i nic sobie z tego nie robi a czasami nawet z tego korzysta. Więc nie wkręcaj nam i zacznij lepiej solidnie ćwiczyć do lana.

Meewosh47 naprawdę jesteś chyba jedyną osobą poza Darthem, która ciągle nas o coś oskarża, wszystkie wypowiedzi w pretensjonalnym tonie. Nie zależy mi na tym, żeby Ci udowadniać czy ktoś wiedział czy nie bo i tak wiesz swoje i zapewnić Cię mogę jedynie o tym, że JA nic o tym nie wiedziałem. Dlaczego??? odpowiedź jest prosta - gdybym się dowiedział to postawiłbym ultimatum - albo ja albo Pan HS. Proszę Cię daj na wstrzymanie bo to już jest monotonne. Za każdym razem gdy widzę Twojego posta dotyczącego naszego klanu to nawet nie muszę czytać, żeby wiedzieć co napisałeś. Bierz przykład z Jabby, który napisał rozsądnego posta z którym można już dyskutować. Nikogo nie oskarża tylko dzieli się spostrzeżeniami. Natomiast Ty jak zwykle znasz prawdę objawioną. Nie masz pojęcia jak było ale zachowujesz się tak jakbyś siedział z nami na TSie każdego dnia. Proszę Cię o odrobinę wstrzemięźliwośći i spoglądanie na sprawy z różnej perspektywy. Niemniej życzę Tobie i całej Wildzie powodzenia na LANie. Mam nadzieję, że zajmiecie wysoką pozycję. Szczerze. I również trenujcie. Trening czyni mistrza.

PEACE MEEWOSH47

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 14:06 

Cytuj:
Wiesz, trochę duże wahania formy też budzą podejrzenia.

Możesz to przybliżyć ?? bo nie za bardzo rozumiem co to są "duże wahania formy" , jakieś przykłady, albo cokolwiek

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 14:06 

sawik napisał(a):
Cytuj:
Spoko, stary, na lanie zagracie, ludzie zobaczą co potraficie i skończy się całe wyzywanie (albo i nie)

dobrze gada, wódki mu!

Pietia, bedziecie mieli okazje udowodnic swoja niewinnosc, ale jesli nie stawicie sie na lanie, to dopiero wtedy domysłom nie będzie końca.
cu@lan

Masz rację sawik i zapatrujemy się na tą kwestię podobnie.
Będziemy na LANie i zobaczymy co będzie. :D

PEACE SAWIK

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 14:11 

Pietia najpierw przeczytaj post ze zrozumieniem a potem odpisz.

Po pierwsze:
Pisałem o tym że wiem jak to wyglądało za czasów DC a część managementu od tamtych czasów się raczej nie zmieniła.

Po drugie:
Pokaż mi inny post w którym krytykuję wasz klan.

Po trzecie:
Nie wnikam w to czy o tym widziałeś czy nie - nie oceniam sytuacji pod względem jednej osoby - lecz członków klanu - a któryś z nich na pewno o tym wiedział i korzystał z tego.

Po czwarte:
Headshota i część ekipy znam już całkiem długo i przesiedziałem z nimi na TS wiele godzin - na pewno o wiele więcej od Ciebie.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 14:14 

specjalnie dla sztandara:
Owned Inf Cup:
Ff|Team 0:294 Team Wilda
CB Inf Ladder:
erS 23:628 Team Wilda
erS 133:433 3M
No i ostatni spar w którym dostajemy ok 300:0.
Plus dokonania graczy na serwerach polskich, głównie KRAP i PfT (tu nie będę opisywał, ale są również bardzo ciekawe). Jak dla mnie są to duże wahania. Zwłaszcza w czasie przed i po banie Pana HS. Dużo gram na polskich serwerach i dużo widze, jak kto gra i jak się rozwija jego skill. A tu był wyraźny nagły skok i równie wyraźny i nagły spadek.

EDIT: Niom, w składzie inf zachodzą duże zmiany, no i pewnie na FFA to pod jednym kontem grają dwie osoby. Co jest dla Ciebie więc faktem sztandar? Jeśli nie oficjalne wyniki.
EDIT2: Ja podałem wyniki, które można porównać, a w ESL widziałem wynik z hmm, nie mam pojęcia z kim, nigdy o nich nie słyszałem, ani nawet nie widziałem na serwerze gracza z ich klanu. I też mogę dawać wyniki, jak w osłabionym składzie na lanie gmpo przegrało jedną runde 198:0 (na 200 tiksów). Lub jak kończyło się rundy inf w 10 minut fullcapem. Pietia, proszę Cię, jeśli dyskutujemy o wynikach, to proszę podawać albo możliwe do porównania wyniki, albo ze znanymi klanami z pozycją na scenie.
Do zobaczenia na lanie, mam nadzieję, że masz rację i tylko Pan HS był śmierdzącym jajkiem w waszym koszyku.
EOT for me

Ostatnio edytowano 17 sie 2006, 14:35 przez JabbaH, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 14:21 

I to mają być fakty jako Grom.Bf2 wygraliśmy z Conflictem, a dwa miesiące później przegraliśmy z nimi 600-40 hmm czyżby Conflict cheatował jakieś dziwne ma wahania formy, chyba rozumiesz, że zmieniaja się składy, a każdy mecz jest inny (pingi, składy ...)

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 14:27 

Meewosh47 napisał(a):
Pietia najpierw przeczytaj post ze zrozumieniem a potem odpisz.

Po pierwsze:
Pisałem o tym że wiem jak to wyglądało za czasów DC a część managementu od tamtych czasów się raczej nie zmieniła.

Po drugie:
Pokaż mi inny post w którym krytykuję wasz klan.

Po trzecie:
Nie wnikam w to czy o tym widziałeś czy nie - nie oceniam sytuacji pod względem jednej osoby - lecz członków klanu - a któryś z nich na pewno o tym wiedział i korzystał z tego.

Po czwarte:
Headshota i część ekipy znam już całkiem długo i przesiedziałem z nimi na TS wiele godzin - na pewno o wiele więcej od Ciebie.

Ok Meewosh47 zwracam honor.
Nie krytykowałeś naszego klanu.
Co do czasów DC nie było mnie wtedy ale kilka historii słyszałem. Z tego natomiast co obserwuję teraz to wiem, że przyzwolenia na to nie ma, nie było i nie będzie. Poprostu za dużo udało się osiągnąć, żeby zaprzepaszczać to w taki durny sposób. Nie wiem jacy byli obecni ludzie kiedyś ale wiem jacy są teraz i naprawdę stoją na straży fair play. Gdyby tak nie było to Heniek dalej by u nas grał pod innym nickiem z nowym BFem a tak nie będzie. Co do wiedzy innych to faktycznie nie mogę za to odpowiadać. Jedyne co mogę to powiedzieć, że poza HS nikt nie stosuje hacków.

Jeszcze słowo odnośnie posta Jabby.
Może nie będziemy się przekrzykiwać wynikami. Ostatni mecz ESL ponad 600:0 w drugim składzie i bez HS. Poprsotu staramy się jak możemy. Jeżeli nie będziemy ultra mistrzami to nic nie szkodzi bo będziemy wiedzieli, że daliśmy z siebie wszystko i najwidoczniej więcej nie możemy.
Tak czy owak dzięki za wreszcie rozsądną dyskusję.

Pozdrawiam Was Panowie i życzę zdrowia.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 14:31 

Cytuj:
Niom, w składzie inf zachodzą duże zmiany, no i pewnie na FFA to pod jednym kontem grają dwie osoby. Co jest dla Ciebie więc faktem sztandar? Jeśli nie oficjalne wyniki.

Dla mnie normalne jest, że w tej grze każdy może wygrać i przegrać, a jeśli ktoś we wszystkim węszy spiski i oszustwa to jego sprawa i chyba powinien zrozumieć, że BF2 to nie całe życie większości, ludzie mają lepsze i gorsze dni, problemy w prawdziwym życiu, a BF-a traktują jako zabawe.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 14:35 

sztandar napisał(a):
Cytuj:
Niom, w składzie inf zachodzą duże zmiany, no i pewnie na FFA to pod jednym kontem grają dwie osoby. Co jest dla Ciebie więc faktem sztandar? Jeśli nie oficjalne wyniki.

Dla mnie normalne jest, że w tej grze każdy może wygrać i przegrać, a jeśli ktoś we wszystkim węszy spiski i oszustwa to jego sprawa i chyba powinien zrozumieć, że BF2 to nie całe życie większości, ludzie mają lepsze i gorsze dni, problemy w prawdziwym życiu, a BF-a traktują jako zabawe.

Święte słowa Sztandar.

Panowie zaczyna mnie przerażać fakt, że nie możemy się porozumieć.
Przecież wszyscy jesteśmy z Polski, do tego jednymi z lepszych klanów. Naturalnie bez urazy dla kogokolwiek innego bo naprawdę doceniam KAŻDY polski klan - wkład, wysiłek, zaangażowanie, poświęcenie.
Czy naprawdę wszyscy chcemy się spotkać na LANie i patrzeć na siebie z ukosa i nawet słowa nie zamienić, nie wymienić się poglądami, doświadczeniami, trickami, pośmiać razem z samych siebie i z zabawnych serwerowych sytuacji, których bez liku?

Ja będę pierwszą osobą, która pójdzie przywitać się z Wildziakami.
Z chęcią uścisnę Wam wszystykim dłonie.

PEACE TO @LL

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 14:37 

Pietia napisał(a):
sztandar napisał(a):
Cytuj:

Święte słowa Sztandar.

Panowie zaczyna mnie przerażać fakt, że nie możemy się porozumieć.
Przecież wszyscy jesteśmy z Polski, do tego jednymi z lepszych klanów. Naturalnie bez urazy dla kogokolwiek innego bo naprawdę doceniam KAŻDY polski klan - wkład, wysiłek, zaangażowanie, poświęcenie.
Czy naprawdę wszyscy chcemy się spotkać na LANie i patrzeć na siebie z ukosa i nawet słowa nie zamienić, nie wymienić się poglądami, doświadczeniami, trickami, pośmiać razem z samych siebie i z zabawnych serwerowych sytuacji, których bez liku?

Ja będę pierwszą osobą, która pójdzie przywitać się z Wildziakami.
Z chęcią uścisnę Wam wszystykim dłonie.

PEACE TO @LL

Lepiej pójdziemy na piwo ^^ :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2006, 14:38 

Dokładnie doszło do tego, że zaraz będa wywieszać zdjęcia w Biedronkach podejrzanych o cokolwiek w Bf-ie, a może dane adresowe, to jest tylko gra, ale jak widać niektórzy się trochę zatracili w wirtualnych potyczkach i oceniają ludzi po ich osiągnieciach w grze, a nie po tym jakimi są ludźmi w prawdziwym życiu to jest najbardziej przerażające.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2