Teraz jest 22 lis 2024, 23:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2006, 16:45 

a jak wygląda pojedynek czołgów ?, czasami ponad 6 słownie szcześć pocisków , co to jest ? pojedynek w samo południe ?fajnie wyglądają te pojazdy i mapy ,ale idę poszukać dobrego starego bf2 EF

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2006, 20:13 

A strzelałeś SABOTami? Bo mnie jakoś samemu siedząc w T-84 przeciwko 2 (słownie: dwóm) Leopardom jakimś cudem sie udało.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2006, 20:27 

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
A strzelałeś SABOTami? Bo mnie jakoś samemu siedząc w T-84 przeciwko 2 (słownie: dwóm) Leopardom jakimś cudem sie udało.

sadzac po ostatnich postach tego pana, strzelal raczej pociskami HE :-D

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2006, 20:39 

Wam tez sie tak długo wczytuja mapy? W porownaniu do podstawki to ja moge obiad zjesc wchodzac na serwery z PoE :?

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2006, 22:03 

Lipton
sądząc po całokształcie "tfurczości" tego pana można sądzić że strzelał nietylko pociskami HE a może nawet HAHA albo z karabinu ;)

eJay
mapy są większe niż te z vanilli więc i wczytują się dłużej - ja mam dość mocnego kompa i śmiało moge powiedzieć że nieczuję różnicy

właśnie wracam z kolejnej sesji PoE2 - tym razem nieco latanej - i nasuwają mi się nastepujące wnioski
lotnictwo chyba niejest dokońca zbalansowane - w kwesti walki powietrznej MiG-25 wyraźnie ustępuje Eurofigterowi a Su-25 - Tornado, przy bombardzowaniu jest odwrotnie... ale wiadomo - najpierw trzeba się utrzymać w powietrzu by coś zbombardować ;)
wprawdzie samolotm daleko do bezkarności znanej z podstawki to jednak tandem dobrych pilotów po stronie niemieckiej mógłby dać niezły wycisk ukraińcom

model lotu tornada, Su-25 i MiG-25 (EF200 nielatałem więc niewiem) przypomina bardziej pocisk rakietowy niż ten z vanilli - lata się dość wolno i... dziwnie

w samolotach jest tylko jeden "fire" co może zaowocować na początku kilkoma "pustymi nalotami"
rakiety niekierowane są kompletnie niepraktyczne ale nadrabia to działko pokładowe - zwłaszcza to we Frogfoot'cie - dłuższa seria niszczy nawet czołg (zgrabnie się zdejmuje eurocoptery :mrgreen: )

rzadko się słyszy odgłos namierzania bo większość obrony przeciwlotniczej to różnego rodzaju działka szybkostrzelne... i jest to skuteczne - pancerz cały czas idzie w dół

pobiegałem też troszkę z G82 i powiem tak - karabin jest mocarny - jeden strzał - jeden trup,łatwo z niego dobić dymiące heli i wyjąć gościa siedzącego w jeepie ale ma jedną sporą wadę - strzelać da się tylko na leżąco co znacznie zmniejsza ilość dobrych pozycji strzeleckich i sprawia że snajper szybko zaczyna nienawidzieć trawę w której leży
IMHO powinien mieć znacznie mocniejszy drugi zoom

lotniska są przeważnie są uncapami a te na większości serverów mają ustawiony autopunish - więc główny cel istnienia G82 został zanegowany (a szkoda!)

na serverach są spore kolejki po latadła oraz... artylerię

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2006, 22:57 

jak dla mnie mod jest genialny zuwazylem tylko jeden bug gdy siedzimy w tornadzie na 2 miejscu nie mozna wysiasc na ziemi tylko w powietrzu
poza tym jest niezle

PS jak sie ustawia arty??? jak dam na lornetce pisze "call arty in 10s" jak to zrobic?

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2006, 23:00 

po zaznaczeniu lornetką musisz w ciągu tych 10s przełączyć się na krótkofalówkę i dać sygnał

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2006, 23:01 

Lornetka a potem radio :}

Co by nie mowic wszelka krytyka poe dotyczy gameplay'a, ktory jest rzecza wzgledna. Mogli troche zmniejszyc pancerz czolgow(troche) ale ogolnie wszystko jest ok.

Komendant zostal udupiony W KAZDYM modzie.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sie 2006, 23:11 

fajny klimat ma gierka, szczególnie mapka Fallen bo tam infantary nabiera innego sensu niz na Karku :D
na 32 nie pojazdów i leci sie tylkoz buta, czysty las, tam zgrana ekipa to zabójstwo dla wszystkich
dodatkowo fajnie można sie przyczaić w krzaczkach i poczekać na przeciwników- znowu cos czego nei ma w podstawce
ogólnie na mega plus tylko gdyby mapy ładowały sie szybciej.///

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 01:51 

zgrany team na TSie mógłby w łatwy sposób kontrolować flagi na tej mapce - bo naprawde łatwo jest łukiem nadkładając nieco drogi niepostrzeżenie dostać się do każdej flagi

całkiem skuteczne są w tym lesie karabinki specopa - dzięki lekkiemu przytłumieniu (szkoda że nadal są takie głośne :/) gostek który leży zaczajony w trawie może pozostać przez dłuższą chwilę niezauważony i zdejmować mijających go kilka kroków dalej przeciwników

wszystkie występujące w grze karabiny szturmowe, karabinki, rkm'y i pistolety maszynowe są celne i silne - przeważnie jedna seria wystarcza - prawdziwe poletko do popisu dla skillerów

ukraina zdecydowanie cierpi pod względem możliwości walki powietrznej
Su-25 jest bezbronne względem Tornada a bardzo silny dopalacz niedaje MiG'owi 25 takiej przewagi by zneutralizować niedostatki w manewrowości i uzbrojeniu względem EF2000

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 08:24 

Czy orientuje sie ktos, czy sa/zamierzaj byc klany z sekcja PoE2? :D Bo jak zaczelem w to grac przypomnialy mi sie stare dawne czasy z DC ... :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 10:36 

4fun zapewne będzie kilka bo mod jest udany aczkolwiek to raczej bedą już obecne klany 4fun które poprostu od czasu do czasu bedą kupą wpadać na servery z PoE2

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 11:33 

Czyli 4fun juz ma sekcje PoE2...

... ale mnie interesuja jakies klany z klanowkami, CB, itd.

Na jakis serwerach gracie? Sa jakies polskie?

EDIT:

Tournament na PoE2 juz jest! :D

http://www.total-war.com/

Co wy na to zeby zrobic polish squad? teraz tylko gdzie? Niemcy czy Ukraina? Ja jestem za niemcami

EDIT2:

[quote=Airborne - total-war.com Forum]
Division Sign ups will open Mon AUG 28 2006. We will pub it up this weekend. Also this will be the time we all get to know each other and the mod plus renew old firendships with returning player and meet our new ones. [/quote]

Czyli dzisiaj Otworza :D

Ostatnio edytowano 28 sie 2006, 11:45 przez Killerek_pl, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 11:41 

Lailonn napisał(a):
Co by nie mowic wszelka krytyka poe dotyczy gameplay'a, ktory jest rzecza wzgledna. Mogli troche zmniejszyc pancerz czolgow(troche) ale ogolnie wszystko jest ok.

Komendant zostal udupiony W KAZDYM modzie.

co do komendanta sie zgadzdam mogliby zostawic funkje arty ze komendant zanznacza cel na mapie uav tez by sie przydal

Tytuł:
PostNapisane: 28 sie 2006, 11:45 

z tego co wiem chyba serw Pukawki stał wczoraj na POE

no od nas kilka osób juz pyka, watpie jednak by powstały normalne klany bo raczjen i będzie ich tak dużo by postawić ladder w CB

Przegięte są helki moim zdaniem, 2 zgranych ludzi w helce i cały sprzet na dole na przerypane, a pozatym seria non-stop 64 rakiet...to jest masakra :D da sie wyjąć wszystko i wszedzie, fakt że działka przeciwlotnicze sa nawet skuteczne no ale to nie wyrównuje szans do końca.

Ogólnie serwerów jest multum, na samym conquest chyba z 390, do tego z 80 na Frontline no i jeszcze ileś na 3 trybie :D
serwy się nie wieszają i to mega plus

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 203 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2