CloneTrooper napisał(a):
Tak , po zamianie plytki na RtR, EA po porstu zafundowalo nam zaglowanie plytkami w 1.45.
ok, nie bardzo rozumiem dlaczego np. mając RtR w napędzie i chcąc grać na mapie z podstawowego BF1942 muszę zmieniać płytkę, do tej pory nie musiałem, problem to w sumie wielki nie jest, ale zawsze... do tej pory było mi wygodnie miałem RtR na stałe w napedzie i nie musialem zastanawiac sie z której czesci pochodzi mapa,
to wszystko w sumie wyjdzie samo w graniu, ale szczerze mowiac przy ograniczonym czasie szkoda mi kazdej niemal sekundy

(nie tylko mi chyba bo po postach na forum widze, ze wielu denerwuje dlugie wczytywanie map badz wchodzenie do menu glownego) stad moje pytania i poszukiwanie usprawnien jesli tylko sa mozliwe (wczoraj bylo tak ze chcialem wejsc na jakis serwer, a comp prosi o cd, zmieniam mu cd a comp na nowo zaczyna ladowac gre, jak juz zaladowal to musialem na nowo szukac serwera, w koncu wszystko bylo ok, ale chwile to trwalo)
te moje rozwazania moze troche nieskladne ale nie mam zbyt wielkiego doswiadczenia
pozdr