eniax napisał(a):
co racja to racja - latanie w samemu w 2 osobowym heli jak serwer jest full to jak dla mnie granie nie fer, najbardziej denerwujace jest jak wsiadziesz i taki pi***** pilot np. ROBAL czy jakos tam wywozi cie za granice bez paszportu i wiadomo co dalej
Tez cie lubie

Zdradzisz swoj nick? Jestem ciekaw kim jestes, chociaz zreszta sie domyslam sie
Cytuj:
Nie zgodzę się z Tobą,najwięcej TK robią Niemcy i Francuzi.Na ich serwerach to coś normalnego,nie wspomnę o wpychaniu się pod koła.
Mają dużo serwerów na których dostrzec admina to coś niebywałego.Nikt nie pilnuje tam porządku a takie zachowania to codzienności.
Tak samo jest na GN 95% TK to obcokrajowcy 5% rodacy.Polacy klasują się dość wysoko jeśli o kulturę i poziom ich gry.
Dobry pilot albo guner na zagranicznym serwerze?Raz w życiu taką osobę spotkałem.wole biegać niż łatać z byle kim.Są wyjątki od reguły ale nie powiedziałbym ze Polacy to 85% Tkowców.
Powinni zrobić coś takiego jak w AA,tam zdajesz egzamin z strzelania by móc grać daną klasą,z leczenia by móc grać medykiem.
W Bfie powinni porobić egzaminy na pilotów i gunerów.Bo jak czasem widzę co ludzie wyprawiają to aż szkliwo na zębach mi pęka.
Dlatego gram w wąskim gronie ludzi którzy coś potrafią albo wiedza o co w tej grze naprawdę chodzi.
Jedyne ale co do Polaków to że są uparci jak barany i nigdy nie odpuszczają
Ps.Robal teraz wiem czemu siedzisz na zagranicznych i swoich unikasz
Rownież sie z Toba zgodze z tym że najwięcej TK robią Niemcy. Grywam praktycznie tylko na zagranicznych serwerach z czego 95% rund to niemiecki K-play.de Dalian. wejscie na gunnera w co 2gim przypadku rowna sie wystawieniem za strefe, a wejscie na pilota - headem z m95 albo spunishowaniem za to ze kolo wszedl pod startujace heli.
Rowniez rzadko mozno zobaczyc rozumnego pilota, ktory wystawia cele a nie przejmuje flage. K-play.de jest o tyle dobry ze czesto mozna polatac przeciwko 2 w miare dobrym pilotom, ktorych poziom umiejetnosci jest dosc wysoki. Reszta to helikopterowe lamki, ktore rozbijaja sie doslownie zaraz po starcie albo nawalaja z dzialka do AA czy czolgu.
Bardzo dobry pomysl z tymi treningami, wtedy byloby mniej chetnych osob i mniej starc, ale IMO powinno byc tak, ze zdane testy zapisywane bylyby na koncie, a nie w taki sposob, ze po reinstalce gry znowu musisz robic 5h testow. 90s, ja Was nie unikam, po prostu nie lubie polskich serwerow, a z kofanym C0lon3l'3m lata mi sie b. dobrze. Dodatkowo GN jest 64, a na 20kach czesto mozna samemu sie wbic do heli bez jakichkolwiek klotni. To wy czasem do nas dolączcie

Cytuj:
Heli jest 2 osobowe. Fakt, ze jest sie "efektywniejszym" latajac solo to tylko zludzenie. Po prostu wtedy jako pilot mamy duzo wiecej punktow. Jednak pilot+gunner nabic moga jescze 2-3x tyle. W walce heli vs heli tez przydaje sie gunner a o zabijaniu piechoty nie wspomne...
Zgadzam sie, ale tylko pod warunkiem że pilot jest rozumny, najlepiej gdy jest to osoba ktora znasz, i masz kontakt głosowy a nie "p-kilk spotted". Nieraz, i nie dwa zdarzylo mi sie ze latajac jako gunner przez 5minut nie zdbylem zadnego pkt bo koles fruwal niewiadomo gdzie i po co. Piechote tez sie da zabijac latajac samemu, chociazz nie da sie ukryc ze majac pilota, wychodzi to znacznie lepiej. A w walce heli vs heli czy ja wiem? Po pewnym czasie mozna sie wyuczyc takich ruchy, ze po przesiadnieciu sie na gunnera, heli obraca sie zmniejszajac szanse trafienia. Nie mowiac juz o takich rzeczach jak uciekanie za obreb 400m po wystrzeleniu rakiety, tak by ta od przeciwnika do Ciebie nie doleciala. Osobiscie wole latac bez pilota, znam tez wielu akich ktorzy tez tak wola. Imo, heli wg. jest po to zeby zdejmowac pojazdy, a piechota niech zajma sie piechociarze, chociaz zawsze mozna im pomoc.
Cytuj:
Widziałem juz paru takich kozaków co latają samemu ale w starciu z heli przeciwnika w pełnym obsadzeniu nie maja zbytnich szans.
Malo widziales, wiele razy latajac samemu sciagalem 2 wrogie heli, ktore zreszta tez mnie atakowaly. A jest wiele lepszych pilotow ode mnie wiec to co mowisz nie zawsze sie sprawdza. Osobiscie, latajac samemu zeby zestrzelic smiglowiec wystarczy najczescie jedna rakieta, jezeli strzelam z trudnej pozycji (tj, jest blisko mnie itp) potrzeba 2. Nie mowie tu o bugach. Gorzej lataac z pilotem - wtedy 1-3, a przy lagach to koniec swiata