Dakon_forost napisał(a):
Te to patch jedne wielkie gó***. Zainstalowałem wersje full i nawet BF nie chce mi się włączyć. Klikam skrót, pokazuje się plansza z logiem BF2, potem czarny ekran i bum, widzę pulpit. Próbowałem odpalać podstawkę, JS i USI i nic :/
Macie jakąś radę na to, bo już mi ręce opadają. A do tego nie mam ze sobą płytek z Beefem 2 i nie mogę zrobić reinstalki. Może mi ktoś coś poradzić na ten czarny ekran.
Identyczny problem miałem jeszcze parę dni temu, przed wydaniem 1.4. Wszystko chodziło sprawnie (jak na 1.3

) do momentu kiedy nie ściągnąłem aktualizacji do Windy. Zrobiłem to "grupowo", czyli wyszło chyba z 50 pozycji bądź więcej. Po tej aktualizacji i restarcie kompa BF reagował dokładnie jak u Ciebie, tzn. praktycznie w ogóle (grafika powitalna, czarny ekran i...pulpit). Reinstalka BFa nic mi nie dała. Ponieważ i tak zbierałem się już od pewnego czasu do reinstala systemu, więc teraz, będąc już po nim, szukam feralnej łatki "metodą krokową" instalując jedną po drugiej,

gdyż nikt nie umiał mi odpowiedzieć na forum, która może być za takie zachowanie BFa odpowiedzialna. Jeśli do tego dojdę (za parę ładnych dni może

), to naturalnie dam znać.