Teraz jest 25 lis 2024, 18:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 wrz 2006, 19:39 

Thug@ napisał(a):
bezbronny jelonek

chyba wielki, tlusty, stary jelen

=PSF=Kropek napisał(a):
Fixed issue with players crashing while clicking "Join Game"

Chyba naprawili (troszeczke)....zwiesza sie ale po jakis 15/20 sekundach laduje :mrgreen: (mialem juz ze 3 razy) za to ani razu nie wywalilo mnie do pulpitu

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2006, 09:38 

hmm, poza dziwnymi headshotami, caly czas eryxy przelatuja przez pojazdy, moze nawet czesciej /niski ping, nie gubi paczek - sprawdzilem/. Poza tym wiem ze w grze musza byc wyrownane szanse sprzetu w celu grywalnosci, ale wyzszosc J-10 nad F-35 i rowne szanse T-90 i M1A2 dla kogos kto chocby troche poczytal o tym sprzecie jest ... "zabawnie frustrujaca"

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2006, 12:55 

Red Tag ! Grając przedwczoraj tuż po sciągnięciu i zainstalowaniu patcha 1.4 zabiłem z tego powodu na mapie Road to Jalabad 3 gości z mojej drużyny, aż w końcu wywalili mnie z serwera. Nawet jeden z tych gości, mając czerwoną czcionkę na czacie pytał się mnie na czym polega mój problem? :lol:
Ciekawe czy występownie Red Tag zwiększyło swoją częstotliwość. :shock:

http://enclave.myminicity.com/

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2006, 18:05 

Trochę poprawili ale nie wyeliminowali.
Gram zazwyczaj infantry only:

- Nadal błąd animacji granatów(nawet częściej), często nie widac kiedy granat jest rzucony i klikam kolejny raz, co owocuje, że faktycznie ciskam nie tam gdzie trzeba(zazwyczaj wychodzi TK) - nie poprawione z 1.33
- Przelatujące rakiety przez pojazdy - nie poprawione z 1.33
- Blue-Tag(raz się zdarzyło) - nie poprawione z 1.33
- Znowu coś nie tak z C4(czasami zamiast przełączyc na detonator rzuca C4)
- Problem z podwójnym przeładowywaniem broni - nie poprawione z 1.33.
- Czasami podczas zmiany magazynka, postac nie może się poruszac(dostaje dziwnych drgawek) - nie poprawione z 1.33
- Problem z lunetą snajperską,szybka zmiana powoduje samoczyny powrót do widoku bez lunety - nie poprawione chyba od początku.

Pzdr.

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2006, 21:22 

Bardzo mało ostatnio w BFa grywam. Drugi raz na tym patchu przed chwilą grę uruchomiłem i po kliknieciu w przeglądarce "połącz z sewerem" zaliczyłem pulpit :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2006, 21:36 

Hmmm kolejny bug? Chello 3mbps i mam dość często lagi, spowodowane na pewno połączeniem, ponieważ jest komunikat że tracę połączenie z serwerem...

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2006, 21:49 

tu akurat winilbym chello.
Po podniesieniu limitow i predkosci lacz, net w chello czasami sie zatrzymuje. Przynajmniej u mnie (Szczecin)

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2006, 22:44 

Nadał jest bug z rakietami TV
A i raz mi wyszło do widnowsa podczas gry
I jescze miałem buga z heli, koleś chciał zabić mojego gunera z m95, walił i nic ale to bylo juz chyba wczesniej

Tytuł:
PostNapisane: 8 wrz 2006, 22:50 

nGc.pl napisał(a):
tu akurat winilbym chello.
Po podniesieniu limitow i predkosci lacz, net w chello czasami sie zatrzymuje. Przynajmniej u mnie (Szczecin)

Hmmm w żadnej innej grze to nie występuje np Enemy Territory FEAR Toca 3 i w innych...

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2006, 00:48 

Potwierdzam. Ja od dzisiaj nie mogę zupełnie grać. Samolotem walę w ziemię, heli wykręcam kozły. Atekiem nie mogę dokończyć namierzania. Paranoja! Nigdy takich problemów nie miałem na moim łączu...

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2006, 08:36 

Afterek77 napisał(a):
Potwierdzam. Ja od dzisiaj nie mogę zupełnie grać. Samolotem walę w ziemię, heli wykręcam kozły. Atekiem nie mogę dokończyć namierzania. Paranoja! Nigdy takich problemów nie miałem na moim łączu...
wczoraj gralismy sparing, hmmm... jest nieco lepiej z pingami, bo koledzy wczesniej mieli na zagranicznych serwerach jak z norwegii ping 140 a wczoraj 80, ja sam miałem 40 ... więc myśle że ok ALE!!

Patrzcie na tą sytuację, leciałem j-10...i chcialem na ziemi heli rozwalic wiec pionowo w dol :D.... gdy wyskoczyłem dobry kawalek nad ziemia, bo wiedzialem ze nie wyjde z tego... zamiast "9" nacisnalem F9 (nagrywanie w Frapsie...) i tak nagrałem jak spadłem z nieba, i nic mi się nie stało -.-... wczesniej, rakieta przeleciała przez helikopter wroga(wczoraj na serwerze gromu, rozwaliło mnie to całkowicie ... bo walnąłem w sam środek i to nie był lag ) no i jak mówiłem... niewidzialny pajac na road to jalalabad ( sam potrafie to zrobić, i to nie jest nic w stylu hotel bug na karkandzie, w zadna texture nie wchodzisz po prostu jestes invisible jak bys wpisał sobie w consoli bezczelnie noclip ;( A tak w ogóle, czasami jak klikniesz połącz z serwerem to dostaje zwieche na 15 sekund po czym gra chowa sie do pulpitu albo ładuje się dalej. Następny ewenement, nie masz ammo padasz, koles cie podnosi i już masz full, albo grasz giniesz zostajesz reanimowany i.... masz specopsa ? :OOO niieeeee no ZAJE**SCIE :))).

edit;

I czasami jak gdzieś giniesz i w pobliżu leżą 2-3 kity to możesz się bać, że dostaniesz nie swój

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2006, 08:52 

a juz sie balem ze bede musial wymyslic nowy tekst do sygnaturki :) jednak spece z EA znowu dali dupy. ciekawe po jaka cholere byly te otwarte bety 1.4?
jupiii niedlugo (:lol:) bf2142 wersja 1.0 i bedzie deja vu :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2006, 10:35 

BF 2142 ver. 1.0 to chyba to samo, co BF 2 ver. 1.5 :roll: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2006, 10:55 

;x kolejna porcja bugow

1) http://img179.imageshack.us/img179/9747 ... 190kr6.png - brak kitow ;x
2) http://img213.imageshack.us/img213/5763 ... 212ei1.png - baardzo dlugo przejmowalismy flage na przedmiesciach okolo 2 minit :X ( flaga zatrzymala sie na 2 minuty na poziomie widocznym na screenie )

Tytuł:
PostNapisane: 9 wrz 2006, 13:03 

AreV napisał(a):
baardzo dlugo przejmowalismy flage na przedmiesciach okolo 2 minit :X ( flaga zatrzymala sie na 2 minuty na poziomie widocznym na screenie )

Jestes pewien, ze w zasiegu flagi nie bylo przeciwnika? :) Bo to wlasnie tak sie objawia. Niby przejeta do konca, ale sie nie zmienia.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 99 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2