To to chyba norma. Ja np. zeby bez problemowo pracowac (po grze) na kompie musze pprostu zrobic restart kompa. Inaczej zamula mi niemilosiernie kom. Juz nie mowiac o sytuacji w ktorej wlaczam BF2, wychodze z niego i ponownie wlaczam. Czym wiecej takich operacji tym bardziej zamulony jest komp i po jakims czasie wszystko trwa na tyle dlugo ze poprostu wciskasz restet na obudowie. A mam 1gb ramu dosc szybkiego, gf 6600gt i aopterona 144 (zegar 2ghz). Zadna gra wczesnij mi tak nie zamulala kompa. Chyba ze Quake 3 za czasow Celerona 433 i 64mb ramu

Gdzie musialem co jakis czas restetowac kompa bo inaczej nie dalo sie grac tak skakal frame rate
Oczyiscie nie musze wspominac o Red tagach, zobmie, C4 z zybka zmiana na detonacje poprostu nie dziala, niewidzialne granaty, rakiety przelatujace przez pojazdy (w tym tv z heli).., z tym ze rakiety przelatuja tylko przez najmniejsze pojazdy wiec to raczej zamierzone dzialanie.. bo inaczej jeepki pdaly by jak muchy. Tv raz mi nie trafilo w Blacka na ktorego leciala centralnie.. ale moze to jakis lag chodz watpie.
ZCestym bugiem jest znikanie serwerow z przegladarki kiedy wiecej razy wcisnie sie Odswierz, podbnie jest z Ulubionymi, to ze ping pokazywany w przegladarce to jakies wartosci z kosmosu tezn ie musze mowic chyha?

Ale przynajmniej nie jest to 9999

, Trzeba poprostu orientacyjnie okreslic czy jest sens wchodzic na serwer

.. np. pokazuje ping 100 to znaczy ze jak wejde bede mial max 50
generalnie z ta przgladarka to sa same jajca.. raz mi sie wyswietla 15 serwerow a po nastepnym odswierz jest ich juz 50.. znowu klikam i mam 12.. na tym samym filtrze oczywiscie (powiedzmy max ping 150). Jak ustawie nazwe mapy i klikam odwierz to trzeba z 2 razy zanim zaskoczy i pojawia sie serwy tylko z ta mapa.
Generalnie jest lepiej ale niestety kilka denerwujacych bledow (szczegolnie te z przegladarka) pozostaly i nie da sie obok tego przejsc obojetnie. Podobie red tagi, ale jesli o to chodzi to bardziej doswiedczeni gracze juz raczej wiedza jak sie zachowac w tym momencie

Przelatujace rakiety jesli sa to naprawde rzadko.
Za to na duzy plus zasluguje poprawa dogrywania sie map.. czytuja sie one o wiele szybciej. No i w zasadzie tyle z pozytywow

Moze jeszcze zmiana wytrzymalosci niektorych pojazdow i heli na Eryxy itp. teraz jest sens wsiadac bo jak dostaniesz z rakiety to przynajmniej jest czas an ucieczke (zanim cie ktos dobije z dzialka jakiegos).
Ale tak generalnie rzecz borac to nie zauwazylem jakis wielkich zmian w porownaniu do porzednich patchy.. ot dodali jedna mape ktora jest czasami irytujaca ale mi sie podoba

i w zasadzie tyle. EA n1 oby tak dalej a napewno zyskacie sympatie milionow nowych graczy