Teraz jest 20 sie 2025, 23:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 14:46 

piasek - no statsiarz jak statsiarz, wy ziemniaki to jeden strzal czy seria albo granta i FRAG - bez finezji :) a lotnicy czasami sie dłuższą chwile ganiają - wiec to raczej propozycja do kodeksu honorowego a nie obowiązującego. wyskakiwac nikomu nie zabronię, ja osobiście siedze w samolocie do samego końca.

co do "oddawania lepszemu" - faktycznie, to taki odruch z klanowek jak mi sie przypadkiem czołg trafi , to od razu Colara wołam :)

co do komend radiowych - zgadzam sie, ale to juz osobny rozdział :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 14:49 

Cubituss, kochany, nie uzurpuje sobie prawa do wszechwiedzy. Po prostu imponuje mi facet pracujacy zawodowo przy grach komputerowych, ktory na jednym forum (czy raczej grupie) wykazuje sie calkowita nieznajomoscia tematyki gier sieciowych jednoczesnie w lekcewazacy i swiadczacy o zadufaniu sposob traktujacy tych, ktorzy im nieco czasu poswiecaja, a w tym samym czasie zachwycajacy sie na forum gry sieciowej jak najbardziej typowymi zachowaniami graczy.

Blah.

Co do tego, ze nie wszyscy wiedza kim jestem - boze, jak dobrze. To Ty, Cubituss, w czasopismach piszesz dla slawy? To by wiele tlumaczylo...

Co do reszty mojego postu i jego odbioru przez Cubitussa i paru nadgorliwych: kochani, wiecie, co to tekst napisany z przymruzeniem oka, czy juz jestescie na to za powazni? Przegapiacie trzy wielkie emotikony, a w FPS-y chcecie grac? :P <--- emotikon tu jest

Shaggy: daruj sobie szowinistyczne teksty, chwaly Ci nie przynosza.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 14:51 

yavor --> jak z przymrużeniem oka, to z przymrużeniem oka - jesteś żałośnie głupi ;) ;) ;) ;). Ale to dość typowe dla zgredziałych graczy ;) ;) ;) ;) ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 14:54 

Yavor --> smarowac sobie na Cubiego mozesz w swoim GameStarze, nie tu. to forum nie do tego sluzy. i przeczytaj regulamin forum (punkt 4ty).
do widzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 15:00 

Cubituss:

Doceniam sile tego argumentu :P

BTW - a punkt 4 regulaminu forum czytales? :P :P :P

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 15:09 

yavor --> czytałem, ale to było z przymrużeniem oka. Proszę, idź już sobie agitować gdzieś indziej, pogadaj z kimś o Tribesach, zrób 100-kilobajtowy opis taktyk psychologicznych na de_dust, powzruszaj sobie ramionami na newbiesów. Ale nie tutaj, bo to męczące. BTW szukałem klanu SyS w ladderach na CB i nie znalazłem - co jest nie tak?

Ostatnio edytowano 11 wrz 2003, 15:11 przez Cubituss, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 15:10 

yavor jednak ociekasz jak zwykle swoja wszechwiedza ;) pamietaj ze zgodnie z tym co napisalem wczesniej o the ancients - zawsze znajdzie sie ktos co cos wie lepiej i dluzej. ja naprzyklad zawodowo zajmuje sie grami juz 8 rok (a co -tez chce jakies kreditsy), jestem nie chwalac sie jednym z nielicznych pozostalych w tej branzy dinozaurow, ale mimo to staram sie nie epatowac swoja wiedza (lub niewiedza) i podobnie jak kjubego dziwia i ciesza mnie opisane przez niego akcje. czy czyni mnie to podobnie jak jego - nowicjuszem?

jego wzruszajaca historia jest wzruszajaca bo moze w "waszym" T2 zachowania przyzwoite sa norma, ale w "naszym" BF na freepleyu niestety kroluje samowolka i zadko sie zdarza. co zreszta niewatpliwie dowodzi wyzszosci "waszej" nad "nasza" ;)

szmajlejow wstawiam malo bo wcale nie jestem w nastroju do zartow po tym co nasi gornicy wycieli na ulicach.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 15:49 
Moderator forum

ZooltaR napisał(a):
szmajlejow wstawiam malo bo wcale nie jestem w nastroju do zartow po tym co nasi gornicy wycieli na ulicach.

[OT]
Wierz mi, oni też od dawna nie mają nastroju do żartów.
Gdybyś był w podobnej sytuacji jak Ci biedacy ... szkoda gadać.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 15:51 

[OT]

Tomy --> niech się goście przekwalifikują, a nie napier*alają z policją i rzucają koktajlami Mołotowa. Patrz na fotki - sami młodzi. Sami młodzi zasrani lenie, którym się NALEŻY. Niech spieprzają. Ja do nich ze swojej pensji dokładać nie będę.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 16:00 
Moderator forum

Cubituss napisał(a):
zasrani lenie, którym się NALEŻY. Niech spieprzają. Ja do nich ze swojej pensji dokładać nie będę.

[OT]
Masz rację, ale ja mam na myśli "prawdziwych" górników, którzy dumnie reprezentowali swój zawód.

Ci na zdjęciach to "popieprzeni" awanturnicy.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 16:02 

Cubituss napisał(a):
[OT]
Ja do nich ze swojej pensji dokładać nie będę.

będziesz nie będziesz - i tak juz dokładasz. Ja też dokładam :)

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 16:03 

Dajcie spokój ten kraj jest nieźle pojebany...szedłem o 14:00 przez plac trzech krzyży i nie dość że do mnie i paru kumpli próbowali się przypierdolić jacyś pijani górnicy,oczy po prostu się roztapiały pod wpływem gazów łzawiących to jeszcze minęliśmy rozradowany kordon psiarzy wraz z wspaniałym komentarzem dwóch wspaniałych funkcjonariuszy - "Zajebiście! Będziemy bić ***** będziemy bić!"...dzięki wam mogę spać spokojnie :/

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 16:05 

ZooltaR:

Bo ja wiem czy wszechwiedza. Nie chwytasz kontekstu. Dyskutujemy sobie z Cubitussem ostatnio w paru miejscach, stad niektore aluzje moga byc dla postronnych malo zrozumiale (mam wrazenie, ze niekiedy nawet dla niego :P).

Co do zachowan graczy - nie grywam w BF, mam jedynie kontakt z paroma graczami, obserwuje takze, jak chlopaki pogrywaja w BF na zlotach w Borach. Moze faktycznie jestem zmanierowany T2, gdzie to naturalne, ze gdy zaiwaniam z flaga, jestem swiety i moge wszystko, a wokol mnie krazy gromadka chetnych do pomocy. Wydaje mi sie jednak, ze to nie sa zachowania zwiazane wylacznie z T2. Wielu ludzi gra myslac o swoim teamie i partnerach z druzyny. Moze nie jest to wiekszosc, ale nie jest to tez taki margines, jakim wedlug Cubitussa sa gry sieciowe :P Czym tu sie zachwycac? Tym, ze sa gracze grajacy wedlug regul gry? :P

Zas zarzuty odnosnie propagowania gry... Nie badzcie smieszni. Te klapki na oczach, jakie maja gracze poszczegolnych polskich scen FPS, sa oslabiajace. Slowem nie mozna wspomniec o innej grze, bo jest to traktowane jako propaganda. Ech, ten prowincjonalizm... Ale to mija po parokrotnej zmianie gry sieciowej :P

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 16:06 

===Tomy===[PL] napisał(a):
Masz rację, ale ja mam na myśli "prawdziwych" górników, którzy dumnie reprezentowali swój zawód.

czy to ci sami, co byli glaskani przez komunistyczne wladze? barbóreczka, tak?
współczuje im, jednak ani współczucie ani tym bardziej rozróba w stolicy tego nie zmieni. niestety, węgiel jest coraz mniej potrzebny. zwłaszcza drogi węgiel.

Tytuł:
PostNapisane: 11 wrz 2003, 16:15 
Moderator forum

kriz napisał(a):
współczuje im, jednak ani współczucie ani tym bardziej rozróba w stolicy tego nie zmieni. niestety, węgiel jest coraz mniej potrzebny. zwłaszcza drogi węgiel.

Kriz, tak samo ma się ze służbą zdrowia. Nie polemizujmy jednak nad tym. Jest źle fakt. Ci pseudo "górnicy" (mogliśmy tak od razu pisać) nie mają już wyjścia. Tak samo nie miały strajkujące pielęgniarki, kolejarze, policjanci. Zawsze wśród takiego "zgrupowania" znajdą się awanturnicy.
Co do głaskania - Kriz to kwestia danego ustroju. Teraz już nikt nie patrzy na ogół, tylko po cichu dba o siebie.

Rozważanie o dalszych kwestiach jest niepotrzebne.
Nie możemy kogoś krytykować nie znając jego problemów.
Racją jest, że mogło się to inaczej zakończyć.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 104 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2