Parę spraw pozostało niedopowiedzianych, gdy kolega Shaggy podstępnie zamknął temat, wcześniej obrzucając mnie błotem - tym samym nie dając szansy na ripostę. Tchórzostwo maksymalne, ale co się odwlecze...
Shaggy napisał(a):
niestety nie tylko ja to źle zrozumiałem
Nie zrozumiałeś Ty oraz idiota Jaro do którego post był kierowany, a który, nieszczęśliwie nie napisał do A.Buse'a
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Reszta, która nie zrozumiała, nie rzucała bluzgami - kultura jedynie Ciebie nie obowiązuje, zatem ja też się nie siliłem na bardziej... intelektualne odpowiedzi, bo znowu byś nie zrozumiał i... popłakał się bo nie masz już czego banować.
Shaggy napisał(a):
więc jesli umieszczasz jakies chore żarty zrozumiałe tylko dla siebie licz się, że nie każdy będzie sie z tego śmiał
To nie miało być śmieszne i to nie był żart.
Shaggy napisał(a):
Oczywiście młotków szukaj u siebie w rodzinie
Widzę, że lubisz rzucać hasłami z poziomu piwnicznego. Żałosne.
Shaggy napisał(a):
dzieciaczku jesteś bezpieczny w normalnej konfrontacji face to face śpiewałbys inaczej
Kilka spraw:
1. Jest tylko jeden sposób aby się o tym przekonać.
2. Dzieciaczkiem przestałem być już całkiem spory kawałek czasu temu.
3. Tylko głupcy dzielą ludzi na młodych i starych. Dogodniejszy jest podział na mądrych i głupich, do których, takimi argumentami jakie przedstawiłeś - zaliczasz się.
Shaggy napisał(a):
Swoją droga jeszcze jeden taki text to nawet papierz ci nie pomoże
Rozumiem, że zbierzesz swoją grupkę "ziomalskich kiboli"? BTW - nie znam żadnego Papier'ża (co jak co, ale jeśli używasz w inwektywie nazwy, którą dla części katolickiej pełni najważniejsza osoba w klerze to chociaż sprawdź jak się pisze).
Shaggy napisał(a):
no niestety sory ale gry.wp.pl i temu podobne jak dla mnie analizują same dzieci.
No i widzisz? Znowu dajesz pokaz ignorancji - gdybyś chociaż w wyszukiwarce wpisał słowo 'abuse' dowiedziałbyś się, paru ciekawych rzeczy i nie wyszedłbyś znowu na matołka*
*obrzucając kogoś błotem upewnij się czy masz rację.
Teraz sprawa bana na jakimś tam serwerku - wylałem morze łez, że nie będę Cię widział na PoluBitwy. Proszę o nie zdejmowanie bana - nie chcę trafić na ten sam serwer, gdzie gra osobnik o tak niskim ego, że jedynym sposobem jaki znalazł na podbudowanie go jest obrzucanie ludzi inwektywami i banowanie (Boś Wielki Moderator Jest i "tchórz na bieżąco"**)
** (c) chyba sesja w Warhammera, ale nie pamiętam kto tym rzucił
To tyle - jak czegoś nie zrozumiesz - wal na priv.