Oh My god... "będzie świetne,super grafa grywalnosc na Maxa"-tak mówili a jest... gniot nad gnioty zero klimatu bo gdziezby go szukac? demo nie demo-EA już nic nie poprawi wrecz przeciwnie zwali jeszcze więcej za takie produkcje programistów pod mur i serią z thompsona a i jeszcze pare razy napalmem poprawić co by sie dobrze kurzyło...
Zawiodłem sie ale już BF2 pozostawiał wiele niespełnionych obietnic.. Panowie czy EA leci sobie w kulki? bo tak mi się wydaje...ta częśc BFa zostanie szybko zapomniana przez graczy,tego można się spodziewać.
Kto jeszcze jest zawiedziony nowym "produktem"-tak produktem bo napewno nie czymś wartościowym co wypuściła EA dla zysku. Ich marketing jest jak Goebbelsowska propaganda... Altenatywa.. cóż ja proponuję teaz sanownemu EA usiąść i DOPROACOWAĆ BF2 jak i zatroszczyć się o to co jest lubiane (Vietnam ,1942) i przyznać się do tego że sami nie wiedzą co spartolili. w tej grze nie znajdziemy realizmu ani nawet wspaniałości. Po prostu znów pieniądze wzięły górę nad zdrowym rozsądkiem... Grajmy w Soldiersów Panzers, Red Orchestra,Enemy Territory.. ale nie BF2142 Pozdrowienia dla wszystkich fanów Battlefielda ale fanów przez duże F!!