Teraz jest 2 lis 2024, 10:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 paź 2006, 10:00 

Witam>>>!
Rozczarowałem się totalnie....... Gratulacje dla zespołu EA za promocję gry BF2142 bo omal się nie skusiłem....... Proponował bym zamknąć sesję DEMA, gdyż kolejni fani dojdą do podobnych wniosków........ Poszukam czegoś ciekawszego na rynku gier....... A może któryś z forumowiczów ma jakąś ciekawszą alternatywę zamiast tego długo oczekiwanego BADZIEWIA....... Proszę o wypowiedzi w temacie. Jesień trzeba jakoś zagospodarować....

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 10:43 

Red Orchestra :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 10:48 

chyba nie ten dział forum :roll:

główną alternatywą dla BF2142 będzie Enemy Territory: Quake Wars (futurystyczne klimaty) ale na ten tytuł przyjdzie ci jeszcze troszkę poczekać

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 10:53 

ETQW - pooczatek 2007
inne gry warte polecenia - Red Orchestra (juz jest - 30 zl), Armed Assault - premiera zapowiedziana na listopad -to pewny hit teamplayowej militareski.

P.S- jak znam zycie to ten temat zaraz wyparuje :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 11:16 

POE mod do bf2 i RO

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 11:21 

Alternatywa moze byc jeszcze Frontlines: Fuel of War ale z tego co widze malo osob wie wogole co to jest wiec raczej (moze sie myle) malo osob bedzie w to grac :( a moze byc fajne. Ta gra ma 1 wielki +, nie ma nic wspolnego z EA.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 11:57 

mocher napisał(a):
Alternatywa moze byc jeszcze Frontlines: Fuel of War ale z tego co widze malo osob wie wogole

Nie ma dokladnej daty jeszcze (zapowiadane na 2007)

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 12:55 
Oldboy Battlefield.pl

przsoi, niestety nie wyparuje, ale się zakończy... w tym dziale...

Przenoszę i zmieniam nazwę na coś bardziej "kulturalnego" :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 13:23 

przsoi napisał(a):
Armed Assault - premiera zapowiedziana na listopad -to pewny hit teamplayowej militareski.

Od kiedy Lailonn mi pokazał co to takiego mam podobne zdanie co kolega.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 18:55 

Oh My god... "będzie świetne,super grafa grywalnosc na Maxa"-tak mówili a jest... gniot nad gnioty zero klimatu bo gdziezby go szukac? demo nie demo-EA już nic nie poprawi wrecz przeciwnie zwali jeszcze więcej za takie produkcje programistów pod mur i serią z thompsona a i jeszcze pare razy napalmem poprawić co by sie dobrze kurzyło...
Zawiodłem sie ale już BF2 pozostawiał wiele niespełnionych obietnic.. Panowie czy EA leci sobie w kulki? bo tak mi się wydaje...ta częśc BFa zostanie szybko zapomniana przez graczy,tego można się spodziewać.
Kto jeszcze jest zawiedziony nowym "produktem"-tak produktem bo napewno nie czymś wartościowym co wypuściła EA dla zysku. Ich marketing jest jak Goebbelsowska propaganda... Altenatywa.. cóż ja proponuję teaz sanownemu EA usiąść i DOPROACOWAĆ BF2 jak i zatroszczyć się o to co jest lubiane (Vietnam ,1942) i przyznać się do tego że sami nie wiedzą co spartolili. w tej grze nie znajdziemy realizmu ani nawet wspaniałości. Po prostu znów pieniądze wzięły górę nad zdrowym rozsądkiem... Grajmy w Soldiersów Panzers, Red Orchestra,Enemy Territory.. ale nie BF2142 Pozdrowienia dla wszystkich fanów Battlefielda ale fanów przez duże F!! :( :( :(

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 19:32 

Nie wiem ile gralem w BF1942, pewnie ze 100 godzin, wieksza mozliwosc sprawdzenia mam w BF2:
Wilda^PrezesOi.cs4u - TimeTotal 634:11:21
PrezesOi - TimeTotal 327:08:45.
Prawie tysiac godzin z zycia na gre w beefy.

Dzisiaj zagralem w BF2, polatalem Cobrą po Kubrze, bylo milo, czlowiek ma dobra pamiec (4miechy nie gralem), ciagle potrafilem szkopom pokazac jak sie lata.
Równiez dzisiaj odpalilem po raz kolejny demo 2142 i po raz kolejny, niesmak, ktos chce sprzedac za duze pieniadze slabego moda.

Nie chce tu nikogo naklaniac na ta czy inna gre. Po prostu żal, ze beef, jedna z wazniejszych serii gier, konczy tak zalosnie.

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 23:33 

Ciekawią mnie po tych wszystkich negatywnych wypowiedziach nt. dema, czytanych zarówno tutaj, jak i w innych miejscach, dwie rzeczy: 1. czy 2142 rzeczywiście będzie taką klapą, jak się tego spodziewa społeczność? 2. czy seria BF zakończy się na roku 2142? Czas pokaże, póki co czarne chmury się zbierają nad tytułem...

Tytuł:
PostNapisane: 9 paź 2006, 23:37 

Teraz czekamy na BF1942 Second Edition - jesień 2007, bo wczesniej wyjda jeszcze z 2 ex-paki do 2142.

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2006, 00:20 

Dziękuję za wyczerpujące wypowiedzi... Pomysłów na dobry tytuł, a bynajmniej lepszy od jeszcze niedoszłego BF2142 jest więcej niż się spodziewałem... Hm... Poczekam na Armed Asalut lub może zobaczę co na arenie Red Orchestry słychać... Wieczory coraz dłuższe i chłodniejsze, a tu EA na tacy taki shit próbuje zapodać... Ale cóż jeden klijent w tą czy w tą, zresztą każdego mają głęboko w d......, o czym mogliśmy się przekonać w trakcie edycji BF2, gdy tysiące graczy protestowało w petycji internetowej przed wprowadzeniem patcha 1.3. / w części dotyczącej spawna/. Zepsuli BF2, żeby gracze zmienili tytuł na 2142 dorzucając kilka groszy w kieszenie dystrybutora. Strategia niezła tylko pomysł na nową edycję panom bisnesmenom nie wyszedł...... Przekombinowali i co teraz mamy... dopowiedzcie sobie sami, bo jak będę zbyt szczery to znowu topic moderatorzy ukryją, lub co gorsza zamkną, a temat innych gier o podobnym klimacie chyba jeszcze się nie wyczerpał......
Jeszcze raz dzięki za wypowiedzi...... Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 10 paź 2006, 09:45 

ale wy wszyscy jesteście naiwni... :lol:

pomysł "panom biznesmenom" się udał i to bardzo. Jeden klient w tę czy w tamtą rzeczywiście im różnicy nie robi, bo i tak grę kupią setki tysięcy graczy (o ile nie więcej :twisted: ). Forum battlefield.pl to tylko znikomy ułamek graczy BF w Polsce. Ale mnie to juz nie obchodzi... Już nawet FH2 sobie chyba daruję...

Czekam na ArmA. :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2