Znalazlem odpowiedz na pare problemow ze statami itd. :
1.
Nagrody - Gralem na rankingowych serwerach i nie dostawalem medali, odznak, znaczkow i tak tam dupereli pomimo ich zdobycia. Postanowilem grac tylko i wylacznie na serwach oznakowanych EA i DZIALA
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
. Mozliwe ze poprostu EA naprawila, co prawda starych gadzetow nie odzyskalem no ale przynajmniej juz nic nie trace.
2.
Ranga - Wg. EA aby pokonac bariere 20000kkk/40 trzeba wbic na inny serwer i za kazdego zabitego typa dostajemy awans az do wyrownania zbugowanej rangi, oczywiscie to dziala bo sam sprawdzilem. Ostatnio odkrylem jednak ze pomaga rowniez wylogowanie i ponowne zalogowanie.
3.
Szeregowy pomimo wyzszej rangi - No mam tak czasami po zakonczeniu gry na serwie, pomaga mi logout. No ale oczywiscie zawsze istnieje szansa ze EA naprawila
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.
4.
Staty - Mowiac szczerze to nie wiem OCB i WTF, bo w dziale statystyki jezeli idzie o liczbe zabitych i zgonow to ciagle jest tak samo. Ale jezeli patrze na swoje staty w LISCIE NAJLEPSZYCH wszystko jest jak najbardziej aktualne.
5.
Dogtagi - I tutaj tez nie wiem WTF ani OCB :C. Specjalnie nawet jak kogos zabije to zapisuje sobie nicki graczy na karteczce, ale prawde mowiac i tak przynajmniej 1 na 10 znika z listy po zabiciu. Imo czit albo EA nie naprawila
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)