@ Piasecznik - nie wiedziałem, że to z bety

. Zresztą.. co za różnica
@Durendal, @ImRo|Keyser.Soze -> gościu w wieżyczce nie ma szans z czołgiem... no chyba, że jest on już mocno podniszczony, i nie ma naładowanych osłon...
UPDATE ENGA:
Mina EMP - nieprzydatna nadal. Nawet już jej nie zabieram do plecaka
Lepsza naprawiarka - już więcej ludzi ją używa..
Mina ruchoma - No.. w końcu nauczyłem się tym nieco grać

. Niezła.. całkiem niezła.. w szczególności na już uszkodzony pojazd. Szkoda tylko że taka "wolna" i troche słaba. Zapas 5 min, rozstawiam w 2 pułapki. 1x3 miny oraz 1x2 miny. Gdy pojazd z naszej drużyny najedzie na mine wybucha ona, jednakże szkody poczynione w takim wybuchu są minimalne.
Wyrzutnia AA - jeszcze nie miałem okazji skorzystać... bo gunshipy jednak póki co nie są aż takie uciążliwe (yuppi

). Może to się zmieni, jak ludzie nauczą się latać... ale póki co jest spokój, więc nawet nie zabieram AA.
Defuser - nie wiem po co komu to... kolejna kompletnie nie przydatna rzecz
Kask - jak to kask.. podłącza do NETBF.. jest bo jest...
PDS-1. - Z opisu wydawało się przydatne... jednak z każdą chwilą wożenia tego "cuda" na czołgu.. moj entuzjazm opadał. A zostawienie tego w bazie jakiejś.. to chyba kompletnie nie ma sensu. PDS-1, to jest taki mini UAV, który pokazuje pojazdy wroga w najbliższym otoczeniu.. ale przyda się to chyba tylko w nielicznych przypadkach (miasto z uliczkami), bo znacznie wcześniej można wroga "wypatrzyć"... albo osobom które nie jeżdzą na zewnętrznych kamerach, albo takim którym zdarza się, że często są zaskoczeni przez czołga wchodzącego na ich 6'tą

. Może być bardziej przydatne nam gunshipie... nie tyle dla gunshipa.. co dla wszystkich osob na ziemi