Teraz jest 24 lut 2025, 07:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 23:17 

odblokowalem sobie baura i zauwazylem 2 rzeczy. Oprocz tego ze super wyglada :P, to rzeczywiscie rzuca nim jak oszalaly. Ale, pojedynczy ogien + gleba = kill w 2 strzalach. To mnie milo zaskoczylo. Troche F2000 przypomina ta bron. Generalnie Assault bardzo mocny jest. Mozna zrobic kombo: dobra giwera + rakietnica + granaty + NETBF + apteczka + defib. Mocne. Teraz mysle odblokuje deifba jeszcze a potem sie zastanowie albo inzyniera (czolgista jestem na rowni z infantry) albo recona. O ile znowu nie skasuja mi sie statystyki :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 23:28 

Dupielos---> asfalt nie jest bezbronny :) zawsze możesz wskoczyć do wieżyczki z railgunem, jest przy każdej fladze - dwa-trzy strzały z tego cuda i każdy pojazd gryzie glebę. A Baura żałuję że odblokowałem - za duży rozrzut, za mały magazynek. W 1na1 jeszcze ujdzie, ale jak masz więcej przeciwników, to leżysz. Voss+granatnik lepszy.

Aha, ktoś tam pisał - że rakiety mu nie wybuchają. Mają ogranicznik, nie wiem na ile metrów, ale chyba z dziesięć. Dopiero jak przelecą taką odległość to eksplodują. I nie mają takiego potężnego splasha jak w BF2, ale za to lecą po trzy sztuki :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 23:51 

Durendal ale wlasnie przy voss'ie nie trzeba sie w to bawic, mozna strzelac w biegu nawet wiec nie wiem czy nie lepsze to niz baur i kladzenie sie do kazdego przeciwnika... z vossem po prostu sie idzie i zabija, przed chwila sam obronilem flage przed 4 kolesiami na 1 magazynku a akcja trwala z 5 sekund. Ta bron wyglada tak niepozornie i ma tak slabe staty ze nie moglem uwierzyc i jedyne czego sie teraz boje to tego by w patchu jej nie oslabili :D

Dobra dosc komplementow, co bede reklamowal dobra bron, im mniej ludzi jej uzywa tym lepiej dla mnie :twisted:

Kayser masz racje ale niektorzy (w tym ja) wjezdzajac na flage pierwsze co robi to pozbywa sie wlasnie railgunow :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2006, 23:55 

no do vossa mam jeszcze troche drogi :). A co do railgunow. Nie wszyscy sa tak sprytni jak patrze po ludziach ;). Poza tym, zostawic czolg. Niech sobie przejmie flage. Jak odjedzie to sie ja przejmie z powrotem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2006, 09:00 

@ Piasecznik - nie wiedziałem, że to z bety ;). Zresztą.. co za różnica ;)

@Durendal, @ImRo|Keyser.Soze -> gościu w wieżyczce nie ma szans z czołgiem... no chyba, że jest on już mocno podniszczony, i nie ma naładowanych osłon...

UPDATE ENGA:

Mina EMP - nieprzydatna nadal. Nawet już jej nie zabieram do plecaka
Lepsza naprawiarka - już więcej ludzi ją używa.. :)
Mina ruchoma - No.. w końcu nauczyłem się tym nieco grać :). Niezła.. całkiem niezła.. w szczególności na już uszkodzony pojazd. Szkoda tylko że taka "wolna" i troche słaba. Zapas 5 min, rozstawiam w 2 pułapki. 1x3 miny oraz 1x2 miny. Gdy pojazd z naszej drużyny najedzie na mine wybucha ona, jednakże szkody poczynione w takim wybuchu są minimalne.
Wyrzutnia AA - jeszcze nie miałem okazji skorzystać... bo gunshipy jednak póki co nie są aż takie uciążliwe (yuppi :) ). Może to się zmieni, jak ludzie nauczą się latać... ale póki co jest spokój, więc nawet nie zabieram AA.

Defuser - nie wiem po co komu to... kolejna kompletnie nie przydatna rzecz
Kask - jak to kask.. podłącza do NETBF.. jest bo jest... ;)
PDS-1. - Z opisu wydawało się przydatne... jednak z każdą chwilą wożenia tego "cuda" na czołgu.. moj entuzjazm opadał. A zostawienie tego w bazie jakiejś.. to chyba kompletnie nie ma sensu. PDS-1, to jest taki mini UAV, który pokazuje pojazdy wroga w najbliższym otoczeniu.. ale przyda się to chyba tylko w nielicznych przypadkach (miasto z uliczkami), bo znacznie wcześniej można wroga "wypatrzyć"... albo osobom które nie jeżdzą na zewnętrznych kamerach, albo takim którym zdarza się, że często są zaskoczeni przez czołga wchodzącego na ich 6'tą ;). Może być bardziej przydatne nam gunshipie... nie tyle dla gunshipa.. co dla wszystkich osob na ziemi :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2006, 09:09 

calavero napisał(a):
@ Piasecznik - nie wiedziałem, że to z bety ;). Zresztą.. co za różnica ;)

Różnica polega na ~200 000 pkt dla najwyższej rangi w beta, ~50 000 w finalu.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2006, 10:58 

Odblokowałem Baur i byłem zawiedziony, ale grając nim jeszcze pare chwil nauczyłem się nim posługiwać, poprostu giwera zaczeła wymiatać.
jest bardzo silna, dlatego chyba EA zrobiła taki odrzut aby wszyscy od tak z nią nie biegali. Poprzednio z podstawowej na dalsze odległości robiłem poprawke nad głowe przeciwnika a w tej wchodzi po lini prostej, naprawde trzeba się nauczyć i bardzo dobrze. To co zauważyłem to w każdej broni drzemie inny potencjał, kolega z klanu chwali skuteczność Lamberta a ja podnosząc jego kit odnosiłem wrażenie że strzelam z pistoletu.
A co do granatnika to jeszcze się ucze, ale zauważyłem że trzeba strzelać nad przeciwnikiem wtedy granat jakby wyczuł cel i wybucha. Dobre jest to wtedy gdy sie schowa za murkiem, zwłaszcza snajper :).

Nieznam jeszcze możliwości Vossa, więc nie mam porównania co do tej broni,ale w niedalekiej przyszłości ją odblokuje.

Dziedzic-PL

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2006, 11:22 

Dziedzic-PL1 napisał(a):
każdej broni drzemie inny potencjał, kolega z klanu chwali skuteczność Lamberta a ja podnosząc jego kit odnosiłem wrażenie że strzelam z pistoletu.

No i bardzo dobrze. Lambert to pistolet maszynowy a nie karabin.

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2006, 13:52 

I tak Krylov wymiata ;p

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2006, 14:26 

inżynier to chyba jakiś żart w tej grze,bronie śmieszne na dodatek ta odblokowana pillum niby taki super mocny(w/g opisu),jest prawie identyczny jak zwykła AT(damagem),porównując to z C4 to śmiech jest,super że nawet min zwykłych nie ma tylko ten shit energetyczny,to już lepiej chyba granaty mieć energetyczne niż to badziewie rozkładać działające tylko jak pojazd centralnie wjedzie na to,gdyby ten karabinek miał tryb single shot ale tak to bardzo szybko ammo się kończy

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2006, 15:57 

Dobrze by było gdyby ta mina EMP całkowicie unieszkodliwiała pojazd, albo chociazby na 20 sekund. Ale jzeli ma taka sama skutecznosc jak granat EMP, to po kiego to odblokowywac? :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2006, 17:05 

MK napisał(a):
inżynier to chyba jakiś żart w tej grze,bronie śmieszne na dodatek ta odblokowana pillum niby taki super mocny(w/g opisu),jest prawie identyczny jak zwykła AT(damagem),porównując to z C4 to śmiech jest,super że nawet min zwykłych nie ma tylko ten shit energetyczny,to już lepiej chyba granaty mieć energetyczne niż to badziewie rozkładać działające tylko jak pojazd centralnie wjedzie na to,gdyby ten karabinek miał tryb single shot ale tak to bardzo szybko ammo się kończy

A te minki co same przylatują do ciebie, to co moze też shit?

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2006, 17:11 

bum

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2006, 18:08 

nie mam ich jeszcze

Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2006, 19:19 

Dla mnie tam voss wymiata.Juz nawet calkiem calkiem umiem walic z tych rakiet. Ostatnio trzech se siedzialo,jak im pusciilem serie :lol: :lol:
Wogole voss podoba mi sie strasznie z wygladu,lunetka(czy tam kolimator) tez bardzo dobrze sie sprawuje,ogolnie voss to moja ulubiona bron.
Jutro sprobuje pograc baurem ale watpie czy cos wyjdzie z naszego zwiazku.Nie zdradze v(ł)ossa :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2