Teraz jest 27 lis 2024, 13:36

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, 22:22 

Życz na szczęścia w meczu z 3C :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, 23:31 
Moderator forum

Jeśli Lord_S zagra i zagracie tak jak wczoraj - myślę, że wygracie :)

Tytuł:
PostNapisane: 31 paź 2006, 23:45 

Bartek_H napisał(a):
Życz na szczęścia w meczu z 3C :)

To gracie z nami ? ohoho przyjde popatrzeć :lol: Grać to raczej nie będę chyba, że BFa zainstaluje na szybko przed meczem :twisted:

To będzie dopiero kopanie dupska hehehe z tego co wiem aktywnie w 42 gra tylko Wojtass i Konewa ^^

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 02:42 

artih napisał(a):
Zaraz się dowiemy, że pół PRGK grało na luziku piekąc przy ognisku kiełbaski w tym samym czasie i popijajac piwko ... darujcie sobie.
Wiele osób wie, że tak jak graliscie wczoraj nie graliście dawno ... a szkoda, może wtedy nie byłoby porażki z Illuminators 0:650 :roll:

"Umniejszając waszemu przeciwnikowi umniejszacie swojemu zwycięstwu" ... powiedział kiedyś ktoś mądrzejszy od nas :wink:

hmm jeżeli odebrałeś mój komentarz jako umniejszenie wam to sorki nie miałem takiego zamiaru, na wynik meczu wpływa milion różnych rzeczy i to chciałem powiedzieć :)
GF generalnie, thx za zabawę i czekamy na rewanż

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 07:16 

artih napisał(a):
Wiele osób wie, że tak jak graliscie wczoraj nie graliście dawno ... a szkoda, może wtedy nie byłoby porażki z Illuminators 0:650 Rolling Eyes

No nie do końca. Dobry mecz zagraliśmy z Team Pelit na tyle dobry ze się zachibernowali po nim chodź miął być rewanż Date:Monday 2 October 20:30 (21:30 , 20:30 )Levels:Operation Aberdeen/Operation Battleaxe a i widac po wyniku ze walka była ostra dodam za Aberden wygalismy runde 160:0 i przegralismy podobnieJ

http://img269.imageshack.us/img269/5594/bezoy0.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 09:51 
Moderator forum

R2D2 napisał(a):
No nie do końca. Dobry mecz zagraliśmy z Team Pelit na tyle dobry ze się zachibernowali po nim chodź miął być rewanż Date:Monday 2 October 20:30 (21:30 , 20:30 )Levels:Operation Aberdeen/Operation Battleaxe a i widac po wyniku ze walka była ostra dodam za Aberden wygalismy runde 160:0 i przegralismy podobnieJ

http://img269.imageshack.us/img269/5594/bezoy0.jpg

Jestes po prostu smieszny w tym co piszesz. Klan, o ktorym wiele osob myslalo ze juz upadl i po odejsciu spadaka sie nie podniesie, ktorego czlonkowie niewiele graja FFA i rzadko kiedy mozna ich zobaczyc na trenie, nagle zaczyna ostro cwiczyc, servery sa pelne ludzi z PRGK (zwlaszcza na pacyfiku! od kiedy PRGK lubi guadalcanal?:P) i sciagacie takie dinozaury jak Leim. Zwyciestwo zasluzone, bo naprawde ostro zescie trenowali. Osobiscie nie pamietam kiedy PRGK ostatni raz tak gralo, ostre wsparcie lotnictwa CKMami z ziemi, zgrane ataki czolgow i piechoty, wszystko ladnie wycwiczone bo samo to nie przychodzi. Poza tym graliscie w niezlym skladzie, moze nie najmocniejszym, ale mocnym. Ciekaw jestem czy tak samo przygotowywaliscie sie do meczu z illuminators? Smiem watpic.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 10:12 

Będą trenowali o suchym chlebie i wodzie, dzień i noc! Po kolei będą odpadać, jestem ciekaw, kogo komp by nie wytrzymał!? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 10:32 

Strzelec troszke przesadzasz....

Prawda jest to ,ze nasza aktywnosc wzrosla dzieki temu pojednynkowi. Ale niudalo nam sie zagrac nawet zadnego sparingu przed tym spotkaniem ,ktory bardzo by nam sie przydal (ostatni raz guadala gralem z klanem wcF w lidze polskiej i to byl moj jedyny mecz na tej mape) Niby cwiczylismy te starty nawet jakas taktyke naskrobalem na forum ale to wszystko bylo niesprawdzone w bojowych warunkach.

Powiedz mi gdzie ty leima widziales ostatnio bo jestem tego bardzo ciekaw...
przynajmniej u nas na ts-ie sie niepokazywal.

A baxe zawsze tak gralismy. Wiec niewiem czemu sie dziwisz?

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 10:45 
Moderator forum

Strzelec napisał(a):
ostre wsparcie lotnictwa CKMami z ziemi, zgrane ataki czolgow i piechoty, wszystko ladnie wycwiczone bo samo to nie przychodzi.

Tu mialem na mysli guadala.

Cytuj:
Powiedz mi gdzie ty leima widziales ostatnio bo jestem tego bardzo ciekaw...

Na autocomie, na treningu PRGK.
Hunter_pl napisał(a):
Niby cwiczylismy te starty nawet jakas taktyke naskrobalem na forum ale to wszystko bylo niesprawdzone w bojowych warunkach.

Skoro baxa zawsze tak gracie to nie musieliscie sprawdzac
:wink: Guadala zreszta tez nie musieliscie :wink:

1939-1945

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 10:50 

Strzelec napisał(a):
Strzelec napisał(a):
ostre wsparcie lotnictwa CKMami z ziemi, zgrane ataki czolgow i piechoty, wszystko ladnie wycwiczone bo samo to nie przychodzi.

Tu mialem na mysli guadala.

Mieli jezdzic razem to jezdzili przeciez nieurodzili sie wczoraj i juz pare lat graaj w ta gre :) Postawilismy na ziemie i dlatego mielismy przewage w tym meczu ( na guadalu )

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 11:20 

Strzelec napisał(a):
Jestes po prostu smieszny w tym co piszesz. Klan, o ktorym wiele osob myslalo ze juz upadl i po odejsciu spadaka sie nie podniesie, ktorego czlonkowie niewiele graja FFA i rzadko kiedy mozna ich zobaczyc na trenie, nagle zaczyna ostro cwiczyc,

Hahhaha smieszy sam jestes bo sie sugerujesz przyjsciem paru osob do spqr z prgk bo prgk nic nie gra zreszta jak w kazde wakacje i co z tego maja ???nic bo sami nic nie gracie :P

http://bf1942.gametrack.org/search.php?query=prgk-bf

Nawet Boos u nas pogrywa :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 11:26 
Moderator forum

R2D2 napisał(a):

Hahhaha smieszy sam jestes bo sie sugerujesz przyjsciem paru osob do spqr z prgk bo prgk nic nie gra zreszta jak w kazde wakacje i co z tego maja ???nic bo sami nic nie gracie :P

Nie wiem po co mieszasz do tego SPQR i co maja do tego gracze ktorzy przeszli do nas z PRGK.

1939-1945

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 11:39 
Moderator forum

Chłopaki - spokojnie.

Mecz się odbył i ja także mam nadzieję na rewanż.
Moze nie odrazu ale za jakiś czas :)

Ostatnio edytowano 1 lis 2006, 12:23 przez Artih, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 11:42 

Ok rewanż pewnie bedzie a Spadak nie odszedł jak twierdzi Strzelec , bo jakos gra i dobrze mu idzie :D

Ostatnio edytowano 1 lis 2006, 12:50 przez R2D2, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 lis 2006, 12:42 
Moderator forum

Spadak ciągnie druzynę CQ32 w BF2. Ciągnął równiez druzynę CQ w 1942. Doszliśmy do wspólnego wniosku, że to trochę za dużo roboty dla jednej osoby i postanowiłem mu nieco pomóc w zajęciach - w związku z tym ja prowadzę aktualnie klasika w PRGK - nie ukrywam że z dużą pomocą Huntera. Spadak nadal jest aktywnym graczem 1942 - ale już tylko graczem.

Od września kiedy zdecydowalismy się ruszyć z coquest z 1942 zagralismy trochę meczy (około 10) jedne gorzej inne lepiej - na pewno duży wpływ miał na to skład, jaki mogliśmy wystawić.

Nie ukrywam że liczyłem nieco na posiłki ze starego PRGK-42 w postaci Leima, Maltza Coolera i kilku innych osób, dlatego zaczęli się oni pojawiać na naszych zajęciach i rozgrywkach.

A co się tyczy stwierdzenia

Strzelec napisał(a):
Klan, o ktorym wiele osob myslalo ze juz upadl i po odejsciu spadaka sie nie podniesie, ktorego czlonkowie niewiele graja FFA

to oficjalne nasze stanowisko:

1) PRGK grało od początku, gra i będzie grac w 1942 do końca, w przeciwieństwie do innych klanów po których zostały tylko tagi i wspomnienia.

2) Spadak nie odszedł z klasika, jedynie przekazał innym część obowiązków, natomiast nadal gra z nami w składzie.

3) Tam gdzie ja gram nie widziałem za to Ciebie.

A co do samego meczu: PTS poczynił znaczne postępy i jest dla nas wymagającym przeciwnikiem Mecz stał na niezłym poziomie i dostarczył duzo emocji. A związku z tym że toczył sie 10 vs 10 - był to prawdziwy dobry BF1942 - jak za starych czasów.

Podpis nieczytelny...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2