Teraz jest 8 cze 2025, 21:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 11:53 

Towarzysz nie brnij, jesteś na liście i tego nie zmienisz, teraz pomyśl jak odzyskać dobre imie bo łata statsiarza już przyległa

Pozdro
S

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 11:56 

@Strzelec

Nie uważasz lolku że wrzucanie statsiarza do jednego worka z cheaterem to lekkie przegięcie pytki?
Nie popieram ani nie ganie statsiarzy, zwisa mi to, a że jest jakiś bug to problem EA a nie sceny.
Za to cheater to dlamnie ścierwo które trzeba eliminować, to oszust który psuje zabawe wszystkim. Nie uwazasz ze jest róznica między statsiarzem a cheaterem?

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 12:12 

Darek .Jakie ma szanse gostek grający bez odblokowanych broni i innych unloków z kolegą o takim samym okresie gry ale ful wypasionym w unloki. Czy szanse mają równe jak uważasz bolku? Takie same jak grający uczciwie z cheaterem.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 12:23 

Czit to oszustwo w grze, użycie niedozwolonego buga w grze też jest czitem.
Takie statsiarstwo jest czitem.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 12:47 
Moderator forum

*CQF*Darek napisał(a):
Nie uważasz lolku że wrzucanie statsiarza do jednego worka z cheaterem to lekkie przegięcie pytki?

Uwazam lamko, dlatego nie wrzucam.
Cytuj:
70% Polaków ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem

Vesp3r napisał(a):

To trzeba jeszcze ustalic, ktore bugi sa niedozwolone :wink: A szczerze mowiac ani Ty, ani zaden inny gracz nie ma do tego prawa. Co innego jesli to ustalone bedzie przez jakies zasady (np. turnieju?), EA (chociaz po cholere oni mieliby sie tym interesowac?) czy bedzie to jakas umowa pomiedzy wszystkimi klanami w Polsce.

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 13:20 

http://battlefield.ea.com/battlefield/b ... &Profiles=

Zalogujcie się i włączcie filtr Country
No i zerknijcie u każdego na najlepszą runde.
:evil:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 13:31 

hegemon napisał(a):
Darek .Jakie ma szanse gostek grający bez odblokowanych broni i innych unloków z kolegą o takim samym okresie gry ale ful wypasionym w unloki. Czy szanse mają równe jak uważasz bolku? Takie same jak grający uczciwie z cheaterem.

Dlaczego mialby miec mniejsze szanse? Granaty moze odblokowac juz po 1-2 rundach. Co innego daje taka wielka przewage? Nic. Wiekszosc unlockowych broni jest gorsza dla mnie gorsza od podstawowych. Ostatni np gram supportem, jak spotykam kolesia z ganzem to ma marne ze mna szanse kiedy uzywam podstawowej broni. Baur czy voss tez nie daja jakiejkolwiek przewagi. Bronie inne nie znaczy ze lepsze. Imo jezlei ktos potrafi myslec to mu zaden unlock broni nie jest potrzebny. Wystarczy przecisnac sie za linie frontu i wycinac. Moja pierwsza gra na fall o berlin wygladala tak ze nie znajac mapy polazlem sobie jako UE na ta skarpe po lewej przy pierwszej fladze. Bylo tam 6-8 kolesi skampionych, wycialem ich po kolei nozem, nikt nie zareagowal nawet. 90% graczy ma klapki na oczach wiec myslenie to 75% sukcesu, 20% to skill a 5% to bron.

Nie mam zamiaru tu bronic ani cziterow ani statlamek ale gadanie ze bez unlockow nie da sie grac vs unlocki to przegiete jest dosc mocno.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 13:50 

:lol: Buhahahaha ciesze się, że nie kupiłem nowego gniota. A swoja drogą EA powinna takim palantom czyścic konta :!: :twisted: nienawidze statsiarzy i cheaterów :twisted: do piachu z nimi :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 13:55 

Vesp3r napisał(a):

Człowieku to co napisałeś utwierdza mnie w przekonaniu że to nie PiS jest winien wszystkiego co złe w tym kraju, wina lezy u podstaw - już w momencie urodzenia jesteśmy głupkami.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 14:07 

l0l nie przeginaj....

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 14:20 

*CQF*Darek napisał(a):
Vesp3r napisał(a):

Człowieku to co napisałeś utwierdza mnie w przekonaniu że to nie PiS jest winien wszystkiego co złe w tym kraju, wina lezy u podstaw - już w momencie urodzenia jesteśmy głupkami.

Ty widocznie jesteś głupi nadal.
Naucz się czytać ze zrozumieniem bo matury z Polskeigo nie zdasz.

Jeżeli uważasz że czity to tylko programy dodatkowe to gratluje klapek na oczach.

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 14:28 

Vesp3r napisał(a):

W sensie doslownym to czitowaniem jest rowniez powiedzenie podczas gry do dziewczyny, ze juz konczysz, ze tylko jeszcze jedna rundka, zostalo tylko 260 ticketow i w ogole zaraz sie konczy :-) Jednak nie ma sensu mieszac terminologii, stad padding jedno, cheatowanie drugie, exploiting trzecie, i pewnie jest jeszcze w pyte innych odmian oszukiwania, ktore maja swoje nazwy. A z tego co dzisiaj czytalem, to wlasnie od wczoraj EA zaczelo resetowanie kont ludziom, ktorzy sie postanowili w to bawic, wiec nawet zawistni statsiarze moga sie juz uspokoic.

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 14:32 

no to szybko poki jeszcze nie zresetowali statsow najlepszym PL graczom z wysokimi wynikami - spisac ich i utworzyc z nich Team Poland :D

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 14:53 

Vesp3r napisał(a):
*CQF*Darek napisał(a):
Vesp3r napisał(a):

Ty widocznie jesteś głupi nadal.
Naucz się czytać ze zrozumieniem bo matury z Polskeigo nie zdasz.

Jeżeli uważasz że czity to tylko programy dodatkowe to gratluje klapek na oczach.

Ostatnie zdanie z twojej pierwszej wypowiedzi mnie dobiło i tyle. Czytam ze zrozumieniem i nadal uważam że uzywanie bugów nie jest cheaterstwem, jeśli tak uważasz to moze napisz perycje do PB żeby banowali gości za uzywanie bugów, przeciez to organizacja zwalczająca cheaterów. Może inaczej na to patrze bo nie gram tylko w serie BF, są gry gdzie uzywanie bugów jest ogólnie dozwolone, ponieważ wszyscy je znają, zdażało mi sie grac mecze w pucharach i ligach gdzie umiejetne wykorzystanie buga decydowało o wygranej mapie i nikt niegy nie śmiał nikogo nazwać cheaterm. Problem wydaje sie być bardziej wyrazisty, kiedy 10% graczy zna buga, a 90% nie wie skąd dostaje po dupie. Mówie tu o ewidentnym bugu (np teraz na Strike At Karkand jest bug po patchu 1,4 że na Targowisku goscie włazą praktycznie w kazdy budynek), jednak co sie stanie kaj za 5 lat kązdy bedzie wiedziało tym, kady tam wejdzie i kazdy bedzie sie spodziewał strzału z tego miejsca? Ano nic niebedzie, każdy bedzie to traktował za norme. Czy bunny hopping to cheat? Czy rozwalenie heli spadającym łazikem to cheat? Czy jak pocisk z eryxa przeleci przez ciebie i nic ci niezrobi to jestes cheaterem????
Kazdy interperuje to jak chce, moge jeszcze zrozumieć frustracje gracza że koleś włazł w budynek, nie widac go i zabija, albo że eryx przeleciał przez przeciwnika a ten nie padł i jeszcze mnie z noża pociągnał, ale jak ktoś staty nabija, nie bardzo ingerując w wynik rozgrywki? To cwaniactwo żeby nie powiedzieć spryt i wykorzystanie błędów gry !

Jesli uraziłem zbyt mocną wypowiedzią wybacz m8 !

Tytuł:
PostNapisane: 10 lis 2006, 15:02 

Ja na to patrze jak na czit gdyż daje OGROMNĄ przewage nad przeciwnikiem i niszczy chęć gry.
TAki bug na Karku to nic wielkiego gdyż omine tą flage i gościu nic nie zrobi jak tam nikt nie pójdzie, a ten z tytanem to wiadomo, ja się męcze i gram przez 3 godziny by mieć te np 800 pkt a gościu w 5 minut ma 3000 pkt, więc gdzie tu jest sprawiedliwosć.

Też znam temat czitów i błędów na innych scenach i też różnei bywa, ale to jest weidentne przegięcie.

Proponuje wrócić do tematu, czyli trzymać kciuki za EA że coś zrobią prócz resetó.

Może tak cała Polska to zrobi i będą mieć troche roboty xD

Jestem ciekaw co by było gdyby nagle z 10k ludzi to mocno wykorzystało, albo i więcej.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2