Vesp3r napisał(a):
*CQF*Darek napisał(a):
Vesp3r napisał(a):
Czit to oszustwo w grze, użycie niedozwolonego buga w grze też jest czitem.
Takie statsiarstwo jest czitem.
Człowieku to co napisałeś utwierdza mnie w przekonaniu że to nie PiS jest winien wszystkiego co złe w tym kraju, wina lezy u podstaw - już w momencie urodzenia jesteśmy głupkami.
Ty widocznie jesteś głupi nadal.
Naucz się czytać ze zrozumieniem bo matury z Polskeigo nie zdasz.
Jeżeli uważasz że czity to tylko programy dodatkowe to gratluje klapek na oczach.
Ostatnie zdanie z twojej pierwszej wypowiedzi mnie dobiło i tyle. Czytam ze zrozumieniem i nadal uważam że uzywanie bugów nie jest cheaterstwem, jeśli tak uważasz to moze napisz perycje do PB żeby banowali gości za uzywanie bugów, przeciez to organizacja zwalczająca cheaterów. Może inaczej na to patrze bo nie gram tylko w serie BF, są gry gdzie uzywanie bugów jest ogólnie dozwolone, ponieważ wszyscy je znają, zdażało mi sie grac mecze w pucharach i ligach gdzie umiejetne wykorzystanie buga decydowało o wygranej mapie i nikt niegy nie śmiał nikogo nazwać cheaterm. Problem wydaje sie być bardziej wyrazisty, kiedy 10% graczy zna buga, a 90% nie wie skąd dostaje po dupie. Mówie tu o ewidentnym bugu (np teraz na Strike At Karkand jest bug po patchu 1,4 że na Targowisku goscie włazą praktycznie w kazdy budynek), jednak co sie stanie kaj za 5 lat kązdy bedzie wiedziało tym, kady tam wejdzie i kazdy bedzie sie spodziewał strzału z tego miejsca? Ano nic niebedzie, każdy bedzie to traktował za norme. Czy bunny hopping to cheat? Czy rozwalenie heli spadającym łazikem to cheat? Czy jak pocisk z eryxa przeleci przez ciebie i nic ci niezrobi to jestes cheaterem????
Kazdy interperuje to jak chce, moge jeszcze zrozumieć frustracje gracza że koleś włazł w budynek, nie widac go i zabija, albo że eryx przeleciał przez przeciwnika a ten nie padł i jeszcze mnie z noża pociągnał, ale jak ktoś staty nabija, nie bardzo ingerując w wynik rozgrywki? To cwaniactwo żeby nie powiedzieć spryt i wykorzystanie błędów gry !
Jesli uraziłem zbyt mocną wypowiedzią wybacz m8 !