Teraz jest 22 lut 2025, 23:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 13:13 

Wczoraj grałem na serwerze gdzie można było latać nad tytana i nabijać punkty(oczywiście zezwolone przez admina). Wpierw wziąłem heli bojowe i zrobiłem sobie beretke lotnictwa bo zestrzeliwałem heli transportowe(44 fragi). Przez całą walkę wszyscy pisali co ja robie przecież to dozwolone.
Oczywiście cały czas kierowane w moją stronę były wyzwiska i przekleństwa(po angielsku :D ). Następnej rundzie dołączył do mnie VEAGEL i obstawiliśmy działka Na tytanie(przeciwlotnicze) Oczywiście byliśmy przeciwnych zespołach. Wyzwiska były kierowane obu kierunkach a żołnierze z mojego teamu próbowali mnie zabić. Jednak było wyłączone friendly fire :D :D .

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 18:38 

Y4rsky napisał(a):
Tylko prawdziwy statsiarz mógł założyć taki temat. Bo go boli że ktoś trzaska więcej pkt. od niego.

Ja gram zawsze 4FUN i mam w głębokim poważaniu czy ktoś zbiera 8000 czy 8 pkt. na runde. Niezależnie czy to robi uczciwie czy nie.
A nie płaczę na wszystkich mozliwych forach i wyzywam od LAM. Bo właśnie coś takiego to lamerstwo.
Ktoś chce grać unlockami to gra ktoś nie chce nie gra jego brocha. Gra daje możliwości i kropka.

Dobze prawi ! Wina mu!

---
A ja dodam od siebie ze dla mnie wy wszyscy jestescie lamuchy bo gracie lepiej odemnie a ja tego nie lubie i zapwnie statsicie ile sie da i macie najnowsze czity, a te unlocki to polerujecie w kazdej wolnej chwili......HA!

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 21:38 

Y4rsky napisał(a):
Tylko prawdziwy statsiarz mógł założyć taki temat. Bo go boli że ktoś trzaska więcej pkt. od niego.

Ja gram zawsze 4FUN i mam w głębokim poważaniu czy ktoś zbiera 8000 czy 8 pkt. na runde. Niezależnie czy to robi uczciwie czy nie.
A nie płaczę na wszystkich mozliwych forach i wyzywam od LAM. Bo właśnie coś takiego to lamerstwo.
Ktoś chce grać unlockami to gra ktoś nie chce nie gra jego brocha. Gra daje możliwości i kropka.

POZDRAWIAM

Tylko ktoś o bardzo malej wyobraźni może coś takiego napisać.
FFA to w 90% ludzie grający dla punktów i blaszek.
Niech każdy nabija w taki sposób staty to gra stanie się bezsensowna.
Później będziesz płakał że chcesz grać a nie ma przeciw komu bo każdy Team nabija statsy.

Zresztą co to za gracze i gra gdzie ważniejsza od rywalizacji jest punktacja końcowa.
I nie boli nabijanie statsów tylko lamienie na serwerach
W taki sposób lamy zajmują sloty i są bezużyteczni jako członkowie teamu jak i przeciwnicy.
Więc trochę wyobraźni :!:

Co do unlocków to temat na nie zboczył
Więc racz poczytać wszystko co w temacie napisane a nie tylko pierwszy i ostatni post

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 21:55 

90s napisał(a):
Tylko ktoś o bardzo malej wyobraźni może coś takiego napisać.
FFA to w 90% ludzie grający dla punktów i blaszek.
Niech każdy nabija w taki sposób staty to gra stanie się bezsensowna.

Nie wiek skad wziales to 90%, ale na kilku znajomych, z ktorymi pogrywam od czasu do czasu w bf2142, a wczesniej w bf2, zaden nie traktuje statystyk i statsiarzy inaczej, niz pogardliwie.

Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 22:05 

Proste porównanie
Są serwery klanowe bez rankingu gdzie gra 100% graczy klanowych
I są FFA gdzie 90% to zwykli gracze 4FUN lub statsiarze.
Zresztą to norma.
I nie ma nic zległo że ktoś gra sobie dla odznak ale sposób w jaki to robi jest istotny.
A lamienie i wykorzystywanie błędów gry typu BF2 naprawianie przewróconego jeepka lub teraz to 4000ptk jest żałosne i nic z grą nie ma wspólnego.
Grasz by wyzerować liczbę kuponów przeciwnika do zera albo zniszczyć jego tytana,to cel tej gry.

Zresztą po co ja o tym gadam,EA kasuje konta
Admini dają bany,więc… :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 23:12 

...wiec dajcie wina ;] hehe

-----

Zeby wniesc cos do temau to powiem ze

z tym ostatnim co napisal mr 90 zagadzam sie w 100%
bo jakby wszyscy grali zeby ich team wygral to gra wygladala by zupelnie inaczej.......

.... ale to tylko marzenie......

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 23:29 
Moderator forum

ciekawa sprawa.. nie gralem kilka dni, dzis wchodze i okazuje sie ze mam wyzerowane konto :shock: szczegolnie istotne ze NIGDY nie nabijalem statsow, grajac UCZCIWIE.

ps. wiem to tylko statsy i swiat sie od tego nie zawali ;) niemniej jednak przedziwna akcja... :|

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 23:56 

czy wszyscy pro i 'pro' pozjadali tu rozumy?
to, ze niektorzy graja dla statsow to fakt. ilu ich jest? cholera wie. imho ludzie przede wszystkim graja dla frajdy i maja w dupie statsy, dla innych odwrotnie
i po co tu uogolnianie, ze ktos gra dla punktow, a ktos nie?
zeby polepszyc sobie samopoczucie i samoocene? zalosne
lepiej grajcie i lamki kickujcie, albo wpakujcie im kulke
po co sie rozpisywac, kto lama/statsiarz/itd...
jest duzo ciekawszych zajec i imho takie topiki zakladaja ludzie z kompleksami... lepiej leczcie je w grze, a nie wylewajcie smutki na forum

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2006, 23:56 

90s napisał(a):

Zresztą po co ja o tym gadam,EA kasuje konta
Admini dają bany,więc… :D

zaczynam się bać :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 00:54 

sorki mały błąd - zamiast cytuj dałem zmien :( efektem jest wywalenie tekstu Dartha :( - mea culpa - NightMaX

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 01:02 

Jabbah jest największym statsiarzem, wszyscy inni to lamy, ja też jak by się maksiu przyczepił :D

(10 stron)...unlock'i są fuj i be

btw. http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 4976885957

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 01:15 

MZS nie dawaj takich linkow :shock:

IMHo dyskusja troche bezcelowa bo teraz gra wyglada z unlockami inaczej niz w BF2. Przynajmniej bronie nie sa jakies super hiper. Co do ciaglego ozywiania to fakt irytuje ale jakos tyle godzin w Bf2 sie gralo i zylo ;]

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 01:24 

Twinn napisał(a):
ciekawa sprawa.. nie gralem kilka dni, dzis wchodze i okazuje sie ze mam wyzerowane konto :shock: szczegolnie istotne ze NIGDY nie nabijalem statsow, grajac UCZCIWIE.

to wszystko przez to, ze osmieliles sie nie grac kilka dni w tak wspanialy produkt EA, poczuli sie oni tym nadzwyczaj dotknieci i postanowili ukarac takowego innowierce :>

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 01:51 

DarthPrivate napisał(a):
Co prawda to prawda - niech graja jak chca. Stwierdzam, ze powinienem zaczac zachowywac sie jak Pentagram na scenie CSa - miec w dupie scene i reprezentacje krajowa. "No bo po ch*** pomagac scenie (...)

Oj tak... Pytanie czy juz jej nie masz (chodzi o reprezentacje) :?: Zreszta z tego co wiem to za reprezentacje obiecaliscie sie wiecej nie zabierac i licze, ze dotrzymacie slowa bo wasze "zaangazowanie" oraz "poswiecenie" mielismy NIESTETY okazje zobaczyc w Nations Cup w BF2, wiec za przeproszeniem nie gadaj glupot jacy to wy wspaniali jestescie i ile wy robicie dla polskiej sceny. Ustalmy, robicie to dla siebie nie dla sceny. Chociaz nie wciskalbys ludziom kitu oraz nie robil z siebie niewiadomo kogo. Macie wielkie sukcesy i zycze wam aby bylo ich jeszcze wiecej, ale od dawna widac po zachowaniu i wypowiedziach kilku osob od was, ze polska scene macie w nosie, a jedyne co sie dla was liczy to wasz team, wasze sukcesy, wasza popularnosc i wasza kasa. Interesuja was jedynie wasze 4 literki. Normalna sprawa i nic do tego nie mam. Skoncz, wiec jednak nawracac scene, "pomagac" innym klanom i graj sobie w spokoju dalej sparingi z Dignitasem skoro powoduje to u Ciebie takie samouwielbienie, a inni dalej beda sobie grac w CB wg. takich zasad jakie sprawiaja im poprostu przyjemnosc i wszyscy beda zadowoleni. Ty grasz dla kasy (sponsorow), a my gramy dlatego, ze to lubimy, ze ta gra sprawia nam przyjemnosc i gramy w taki sposob aby dalej nam ta przyjemnosc dostarczala.

Edit: Wy gracie "bez" my gramy "z". Wam nic do naszej decyzji, nam nic do waszej. Tak zostanie i sie nie zmieni. Dalsza dyskusja nie ma sensu. Kazdy wybral swoja opcje i drugiej strony nie powinno to interesowac.

@Ognacy ma racje i zaluje, ze dalem sie sprowokowac, ale i mi czesto zdarza sie poniesc emocjom. Posta jednak nie skasuje bo napisalem to co mysle, ale dla mnie temat jest zakonczony i wiecej wypowiadac sie w nim nie bede.

Ostatnio edytowano 16 lis 2006, 02:35 przez JUHA, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 16 lis 2006, 02:02 

Trzeba przyznac, ze dyskusja naprawde zabawna. Cos jak u Python'ow:
-- unlocki sa be!
-- wcale, ze nie!
-- a wcale, ze tak!
-- wcale, ze nie!
-- wcale, ze tak!
[..i tak przez 10 str., przy czym dodatkiem wzgledem oryginalnego skeczu jest to, ze nastepuja wyrazna eskalacja inwektyw]

Ognacy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 263 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2