Teraz jest 27 lis 2024, 21:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 43  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 17:17 

artih napisał(a):
jim napisał(a):
... napisałem, że to był żart ...

Typowe tłumaczenie jak już nie wiadomo co napisać.

Ok Artih - proszę bardzo - zaczynam pisać na priv. Niestety muszę Cię zmartwić - nie nazywam się Konewa, Strzelec. Kobra... itp., więc mi się nie wierzy. Masz problem, ponieważ nic z tym nie zrobisz, dlatego proszę Cię, abyś zachował swoje cenne uwagi dla siebie.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 17:18 

artih napisał(a):
Ja zbyt często nie wpadam na serwer Conclave - a to z prostego powodu.
Pingi tam są zawsze >70 a to znacznie przeszkadza w grze infantry ... a ciągle siedzieć w puszce nudno :wink:

Dlatego rozruszajmy jakiś polski serwerek :!:

a ja własnie tam często gram bo jest to jedyny serwer który jest często pełny, ma fajne mapy i ma przyzwoity ping

ale tak jak napisał wcześniej wujek, kick za lokowanie plazy na ivo był moim zdaniem glupota...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 18:04 

barts napisał(a):
ale tak jak napisał wcześniej wujek, kick za lokowanie plazy na ivo był moim zdaniem glupota...

a tu kolejna głupota
http://img161.imageshack.us/img161/9683/lol3aj2.jpg
kick za basecamp :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 18:28 
Moderator forum

artih napisał(a):
jim napisał:
... napisałem, że to był żart ...
Typowe tłumaczenie jak już nie wiadomo co napisać.

Eeee, daj chlopakowi zyc ;] Jesli by nie zartowal to by mial 3 razy wiecej ujemnych punktow bo co chwila jakis losiek TK serwuje :P jA np. gdy ktos mi pruje specjalnie w samolot, na ktory czekam minute, czy to z bazooki czy z ciezkiego karabinu (bo lekki jeszcze zniose :P), to w zaleznosci od humoru, zazwyczaj za 1. razem go oleje, ale za drugim ukatrupie chama (ew. odliczam czas i pare sekund przed pojawieniem sie samolotu zabijam i lece sobie do niemiec na wycieczke krajoznowcza z bombowymi wrecz atrakcjami) i mam gdzies czy macie to za lamerstwo czy nie. Jak ktos mnie specjalnie czy nagminnie TKuje to jA mam prawo sie bronic i niech gosc sie wnerwia teraz (zazwyczaj jezeli burak jest bardzo zawziety i probuje mnie dorwac to zabijam go 2,3 razy i juz mu sie nudzi i wylazi z servera albo team zmienia). Ale dobra zostawmy to, bo maly offtopic robie :P
Chcialem powiedziec (napisac) 2 rzeczy:
Pierwsza:

R2D2 napisał(a):
http://img294.imageshack.us/img294/5449/lolmz9.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/5052/lol2xl3.jpg

R2D2 napisał(a):
a tu kolejna głupota
http://img161.imageshack.us/img161/9683/lol3aj2.jpg
kick za basecamp Very Happy

Urzekla mnie Twoja historia :lol: Patrzcie jaki czit, wylaczyl sobie tickety i stoper :P
Druga:
Co powiecie na partyjke na servie 3C dzisiaj wieczorem albo jutro albo w piatek?:) Jak za starczych czasow... Moze paru chlopakow z CC zaprosimy, zobacza jak sie gra w Rzeczpospolitej :twisted:
(no english on chat or kick! :lol: )

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 22 lis 2006, 18:34 

Strzelec napisał(a):
chlopakow z CC zaprosimy, zobacza jak sie gra w Rzeczpospolitej Twisted Evil
(no english on chat or kick! Laughing )

Jasne jedna zasade juz podałes ,jeszcze sie cos wymysli typu "zabij mnie kick it can ban " :D

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, 00:13 

Na początku były wąsy, teraz to już widzę tylko ogon. Tylko pogratulować jak sprowadziliście tą rozmowę do poziomu licytacji na statsy. Ogólnie gry komputerowe z założenia są tworzone po to, by dostarczać ludziom zabawy. Kiedyś były walki gladiatorów, teraz mamy rozrywkę elektroniczną - wydaje się być całkiem proste. Co ważne, odprężenie dla widza w amfiteatrze było osiągane nie tylko podczas gdy jeden gladiator rozwalił łeb drugiemu, ale także dzięki emocjom towarzyszącym samej walce. W BFie jest tak samo, nie muszę osiągać świetnych wyników aby czerpać radość z gry. Niestety, pewna grupa emerytowanych klanowiczów zdaje się tego nie dostrzegać. W okresie krystalizacji profesjonalnej polskiej sceny BF'a narysowała linię, której obecnie nie daje już nikomu przekroczyć. Doprawdy, nie chcę tego robić. Jedynie proszę abyście nie pluli na drugą połowę.

Strzelec napisał(a):
Co powiecie na partyjke na servie 3C dzisiaj wieczorem albo jutro albo w piatek?:) Jak za starczych czasow... Moze paru chlopakow z CC zaprosimy, zobacza jak sie gra w Rzeczpospolitej :twisted:
(no english on chat or kick! :lol: )

Bardzo chętnie, byle o jakiejś sensownej godzinie.

Uwaga ogólna: CC klanem nie jest.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, 02:27 
Moderator forum

Macu napisał(a):
W BFie jest tak samo, nie muszę osiągać świetnych wyników aby czerpać radość z gry. Niestety, pewna grupa emerytowanych klanowiczów zdaje się tego nie dostrzegać.

Tia, natomiast grupka trolli z CC jest tego w pełni świadoma, czego dowodem był dzisiejszy tekst jednego z Waszych wszechmocnych, po tym jak jego kolega po raz n-ty zginął ;)

Obrazek

Doprawdy, CC w fantastyczny sposób czerpie radość z gry :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, 03:05 

tekst calkiem na miejscu, jednak to tylko polowa Waszych wspolnych tekstow do siebie. Nawet ciekawie sie to czytalo.

Szkoda ze nie umiesciles tutaj tez tej reszty. :o

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, 03:10 
Moderator forum

Zulus napisał(a):
Szkoda ze nie umiesciles tutaj tez tej reszty. :o

To znaczy czego? Płaczu Twojego klanowicza, że dostał bęcki? Jak zwykle z resztą, kiedy to nie im uda się kogoś ustrzelić? :) Bez jaj Zulus :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, 04:49 
Moderator forum

Najlepsze było chwilke potem... Nie wiem czy to miał być pokaz omnipotencji cy cuś.... :D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, 09:30 

CC nie jest klanem Trudno Ci to zrozumiec yacub ? My nie gramy dla statsów jak ty, my gramy dla zabawy, jestes za granicą, podejrzewam że znasz troszkę angielski więc wiesz chyba co znaczy "online gaming community"
Teraz każdy polski gracz który zajrzy na serwer conclave bedzie wklejał swoje wycinki co kto z Conclave napisał... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, 09:57 

Nosicie tagi, macie serwer,gracie w CB i nie jestescie klanem???Za moment ktos z Was napisze,że nie istniejecie a my wszyscy mamy zwidy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, 12:54 
Moderator forum

Tondrom, widzę, że jakiekolwiek, nawet te skrajnie idiotyczne 'argumenty' już Ci się wyczerpały, to teraz z kolei czepiasz się semantyki.

ps. To akurat przeoczyłem Hynol ;) "Grają dla zabawy" hehe, chyba tylko wtedy, kiedy jakimś cudem uda im się kogoś zabić ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, 13:56 

Jedna wielka groteska.

Całą sytuację można sprowadzić do czegoś bardziej życiowego. Zachowujecie się tak jakbyście weszli do mieszkania kumpla i zaczęli narzekać, że jest ono zbyt małe, że kanapa jest niewygodna, a w toalecie nie ma mydła. Coś się nie podoba? Wiadomo gdzie są drzwi.

A naśmieszniejsze jest to, że osoba która założyła ten wątek, dawno przestała się w nim wypowiadać. Niestety, inni nie mają takiej klasy i dalej nakręcają to błędne koło. :?

Tytuł:
PostNapisane: 23 lis 2006, 15:49 
Moderator forum

To jest mimo wszystko serwer publiczny więc twoja parabola ma się nijak do rzeczywistości. Ja zwykle na luziku podchodze do przepychanek na "lame player", "noob" itd. Ale teksty typu "you cocky shit" to chyba drobna przesada... Nie sądzisz?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 635 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 43  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2