Ethan napisał(a):
Nie wiem Panowie za to ta cala nagonka na Grzeska... Moim zdaniem i z informacji jakie uzyskalem wynika ze to sztab techniczny dal ciala na calej linii. Zwalania winy na Master Server jest niepowazne kiedy wiadomo ze wina byly zablokowane porty w E24. Juz na PGA mozna bylo dowiedziec sie ze E24 ma problemy i szukali ludzi ktorzy potrafiliby rozwiazac problem. Z tego co widze problem nie zostal rozwiazany i dlatego kilkadziesiat osob pojechalo w ciemno.
Moje pytanie jest nastepujace, czy Grzesiek wiedzial o problemach czy tez nie? Jezeli zostal zapewniony ze wszystko jezt ok to wine ponosza technicy ktorzy nie potrafili zabezpieczyc i przygotowac imprezy od strony technicznej.
Uwazam rowniez ze gracze z TP powinni otrzymac zwrot kosztow dojazdu oraz zakwaterowania.
Ponadto uwazam ze ten lan jest dobra nauczka dla EA, ze tego typy imprezy sa nie na miejscu, w zaden sposob nie reklamuja produktu, a tylko uciekaja od europejskich trendow. Dlaczego nie mozemy czerpac wzorcow od EA DE, czy tez EA Community Team, Ci ludzie maja spore doswiadczenie i doskonale znaja potrzeby graczy.
Nastepnym razem Grzesiek pogadaj z nami graczami jak bedziesz chcial realizowac kolejny projekt lanowy. Wzoruj sie na imprezach z serii EA Masters ktore sa organizowane w Niemczech i odejdz od tak chorych pomyslow jak lan 30 vs 30... ta droga nigdzie nie zajdziesz, starajmy sie promowac scene i gre, bo majac srodki i mozliwosci spokojnie mozna podpiac bf'a pod roznego rodzaju lany i wypromowac nie tylko gre ale przede wszystkim nasza scene i graczy.
Murdoc napisał(a):
Ethan napisał(a):
Juz na PGA mozna bylo dowiedziec sie ze E24 ma problemy i szukali ludzi ktorzy potrafiliby rozwiazac problem.
Tom@s napisał(a):
Tydzień przed LanParty odbyły się oficjalne testy sprzętu w kawiarni internetowej. Działało!
Mój drogi Watsonie, ktoś tu się myli w zeznaniach i powątpiewam (a może mam uzasadnioną pewność), że to nie jest Ethan...

Drogi Sherlocu – Murdocu

, ponieważ ujawniłeś się, chciałbym się odwołać do Twoich legendarnych umiejętności dedukcji i poprosić w świetle wypowiedzi Ethana, o interpretację tylko dwóch z pośród znanych nam szczegółów o lanie warszawsko-poznańskim.
Na poniższe jest ponad 30 świadków, dlatego pozwoliłem sobie nazywać dalej te szczegóły faktami:
FAKT1: Brak na miejscu lana ADMINISTRATORA, który ma uprawnienia do wszystkich ustawień związanych z komputerami i siecią. (Jako amator Twojej dedukcji jako metody rozwiązywania zagadek twierdzę, że równa się to stwierdzeniu, że nic od piątku 1.12.2006 do końca dnia lana 2.12.2006 nie zostało zmienione w wyżej wspomnianych ustawieniach).
FAKT2: O godzinie 18:00 dnia lana (2.12.2006) wszystko zaczyna działać i możemy się logować, wybrać żołnierza i grać.
Połączenie tych dwóch faktów jest dla mnie, człowieka o słabym umyśle, nieosiągalne. Proszę więc o odpowiedz, co o tym, sądzisz Ty Sherlocku.
Konkretnie chodzi mi o odpowiedź na takie pytania.
Czy winna była sieć (przygotowanie sieci) w e24?
Czy Ethan wie o czym pisze (poblokowane porty w e24 itd) ?
P.S. EA dawaj moje sto milionów, eee, znaczy oddajcie mi za bilety chciałem napisać.
P.S.S Obiecuję już więcej nie cytować.
Howgh rzekłem
Rafi