c0lon3l napisał(a):
lol, dla mnie to cheating i juz , niewazne czy to zmiana cfg czy program, daje przewage i to tylko ludziom wtajemniczonym....
Podobnie jak podkręcanie kompa. Z kolei ludzie bogaci mają przewage w jakości komponentów maszyny i całościowej wydajności. Ci mieszkający bliżej serwera mają przewage z uwagi na mniejsze opóźnienia do serwera. ... I długo tak jeszcze można. Rozumie że przeprowadzka w pobliże węzła najbliższego serwerowi to również cheat.
c0lon3l napisał(a):
jak dostane instrukcje od EA jak tego uzyac , tego usercfg to zmienie zdanie, jak narazie to to jest cheating i juz ;/
Jest sporo rozwiązań systemowych/wydajnościowych do których EA nie podaje instrukcji a można je znaleźć u nas w dziale pomocy.
c0lon3l napisał(a):
z makr tez sie smiejecie , a to tez cos co daje przewage
Nieprawde waść gadasz i tyle. Modyfikacja cfg działą w rejonie podnoszenia wydajności tak naprawde. Makro lub cheat dawałyby przewage również na lanie gdzie szanse są zunifikowane. Modyfikacje cfg jedynie przybliżają wszystkich do gry w optymalnych warunkach, jakie są możliwe jedynie na sieci lokalnej. Osoba która używa modyfikacji cfg na sieci lokalnej, żadnej przewagi nie uzyska. A więc jest to moim zdaniem wystarczająca różnica do niezaliczania owej modyfikacji do cheatów. I jeszcze jedno - nie mam tej modyfikacji i mieć nie będe pewnie, bo nie gram wiele (w BF2) i mi się nie chce grzebać w ustawieniach, a mimo to nie mam nic przeciwko temu aby ktoś sobie wirtualnie poprawił ping. Niech sobie pogra. Co mnie to...
c0lon3l napisał(a):
poza tym nigdy cie nie widzialem na zadnym infantry polskim , czy tez na waibie -- wiec jak mnie nie znassz , to mordka w .... ;]
Zluzuj troche chłopie.