Teraz jest 22 lis 2024, 21:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 sty 2007, 15:37 

Dla wszystkich tych, którzy się zastanawiają jak będzie wyglądał najnowszy FH 2 mam dziś 3 filmiki przedstawiające te gre całkiem dogłębnie.

Aj, niestety widze ze BF.pl nie zezwala na HTML na forum. W takim razie zapraszam na naszą stronkę, gdzie możecie zobaczyc te 3 filmiki.
Chętnie bym zamieścił je tutaj, ale niestety będzie widac tylko teksty HTMLa z których nie potrafie wyłowic samych linków.

Anyway, enjoy ==>

http://10ss.p2a.pl/viewtopic.php?pid=30#p30

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 15:44 

juz było na forum jak i w newsach

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 15:48 

W dodatku na video.googlach jest chyba w lepszej jakości. Tym razem nie zabłysnąłeś :)

PS. I właściwie dlaczego zablokowałeś mnie na gg?

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 15:50 

Greyman napisał(a):

PS. I właściwie dlaczego zablokowałeś mnie na gg?

:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 16:15 

Ok więc tym razem nie zabłysnąlem rzeczywiście, ale ;] to nie zmienia faktu, że ktoś mógł tego jeszcze nie widziec, chocby z nowych ludzi tu zarejestrowanych, wiec odświeżyłem troszkę ten temat. Szczególnie, że na stronie FH tego nie ma.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 16:19 

Skoro już jest tu ten temat, to ponownie skorzystam:

Gam, czemu zablokowałeś mnie na GG?

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2007, 23:17 

bo zupka była za słona :!: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2007, 03:53 

Nie będe zakładał nowego posta na spam to napsze tutaj.

Dzięki Arjen za ten kilka słow otuchy. Ten cały Lailon nie wie, że mnie jeszcze bardziej wisi czy mnie tu zbanuje czy nie, bo czasy świetności tego forum dawno mineły. Nigdy nie należałem do cichych pedałków przy których żaden admin nie umie zaistniec, to teraz sobie znaleźli żywioł.

Człowiek moderujący to forum pisze, że nie zna EF-FH, jak co druga osoba ma tu w podpisie EF-FH. Gretuluje doboru moderatorów itd. A juz nie ma gorszej rzeczy od ludzi, którzy nie czytają całego posta jako jakiegoś przesłania/intencji, tylko wyłapują słowa.

No to teraz ja wam powiem "moderatorki", że Dorotka Masłowska dostała nagrodę Nike za wojne polsko-ruską. Książka była cała nafaszerowana epitetami i wulgaryzmami. Mimo to, ktoś kto ją oceniał nie patrzył na słowa w kontekście cenzury, ale fabuły i akcji. Dajecie tylko dowód swojego prymitywizmu i kompleksów wpadając na forum w najciekawszym momencie, zamykając temat i strasząc banami. I kto tu sie zachowuje jak nazista ? Chcecie oceniac innych, zacznijcie od siebie, bo macie faszystowskie metody.

W zasadzie ja potwierdze tylko słowa Arjena. Kiedy zaczyna się coś dziac, wy wpadacie i wszystko psujecie. I wy mnie straszycie banem na takim forum ? To umilowanie ********* stagnacji.

Wszyscy mówią, że wojna napędza postęp cywilizacyjny. Gdyby nie wasze dziecinne zachowanie, myśle, ze z tej burzy na forum wypłyneło by kilka ciekawych filmów, gdyż obu stronom właśnie o to chodziło.

W tej chwili nie stanie się nic, a nawet jeśli się stanie to BF.pl dowie się o tym jako ostatnie, właśnie dzięki waszej "troskliwej" opiece.

A skoro już mam dostac bana, to zachowam się odwrotnie do polskiej chołoty i zamiast nawrzucac powiem, że stałem się legendą forum FH. taką samą jak Misiek czy Wozu. Ludzi których wszyscy znają. Legendą wykreowaną przez was i za to dziękuje. W zasadzie nigdy nie miałem okazji tez podziekowac wszystkim którzy kiedykolwiek byli w EF-FH i się do niego poczuwają. A ci którzy nie znają EF-FH niech się wstydzą. Wstydzą przychodzic na to forum wogole. Bo klanów mogą byc tysiące, ale w FH pomimo wielu prób jak do tej pory, były tylko dwa. Dwa z prawdziwego zdarzenia UKF/FH i tu ukłon w ich stronę jako godnego rywala i właśnie NASZ i podkreślam NASZ klan, nasz dlatego że co druga osoba z tego forum była w Elite Force. Do tej pory nie wiem jak to się udało, że przez pewien czas wszyscy współpracowaliśmy i nie było problemów. Nie wyobrazam sobie tego powtórzyc...niektórych rzeczy się nie da, mimo że ludzie wciąż są ci sami. Niech film który zamieściłem w poprzednim temacie będzie po nas pamiątką, już bez napisów początkowych czy końcowych. Każdy wie kto tam jest, każdy umie się rozpoznac...kazdy z EF-FH, a reszta niech będzie milczeniem.

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2007, 04:08 

Gambit napisał(a):
A ci którzy nie znają EF-FH niech się wstydzą

ja znam EF-FH a w szczególności gejmana i się wstydzę

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2007, 04:41 

Gambit napisał(a):
Człowiek moderujący to forum pisze, że nie zna EF-FH, jak co druga osoba ma tu w podpisie EF-FH. Gretuluje doboru moderatorów itd. A juz nie ma gorszej rzeczy od ludzi, którzy nie czytają całego posta jako jakiegoś przesłania/intencji, tylko wyłapują słowa.

Właściwie tego lailona tutaj nikt nie zna :P
Pytałem się paru osób i wszyscy mówią to samo, nagle się pojawił... naspamował tysiące postów i dostał moda. A najśmieszniejsze jest to, że ten człowiek umieszcza(ł) wszystkie newsy z FH2 na główną stronkę. Pewnie uważa się za pr0 :lol: bo ma w sygnaturce 3 razy napisane "veteran" ale niech tak pozostanie, mam to gdzieś. Zdenerwowało mnie tylko to 'szpanowanie' jaki to nie jest kozak i , ze bany może wlepić. Trzeba mu wybaczyć bo wchodząc na scene w grudniu 2004 nie mógł już znać EF. [wystarczająco konstruktywna wypowiedz proszę pana? bardzo uprzejmie proszę o nie banowanie mnie :lol:]

Rozumiem, że wypełnia swoje obowiązki i stara się działać według regulaminu ale spójrzmy prawdzie w oczy... nie da się zachować idealnego porządku 8)

[no i temat zmienił się znowu troszeczkę :P]

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2007, 05:04 

Cytuj:
Ten cały Lailon nie wie, że mnie jeszcze bardziej wisi czy mnie tu zbanuje czy nie, bo czasy świetności tego forum dawno mineły.

Czasy swietnosci to forum wciaz przezywa, zwlaszcza w momencie wydania nowych czesci, dodatkow itp. Zaktualizuj swoje dane...

Cytuj:
Nigdy nie należałem do cichych pedałków przy których żaden admin nie umie zaistniec, to teraz sobie znaleźli żywioł.

Wiesz, ze to zdanie nie jest specjalnie logiczne? Co do cichych to widze, ze nie jestes. Co do pedałka to ja tam nie sprawdzam "co" masz w tylku...^_^

Cytuj:

Hmm kurde no przegladam dzialy i nie widze by EF-Fh mial ktos poza grupka paru osob...zwazywszy, ze gralem w 1942, vietnama, bf2, 2142 i dodatki oraz modyfikacje do nich(cala kolekcja na polce) chyba mam "kwalifikacje". Co do przeslania. W twoim poscie widac przeslanie. Jest to cos ala "Wolam o pomoc. Jestem nienormalny, zniszczmy zydow z opaskami SS na ramieniach" czy cos w tym stylu. Nie podoba mi sie to przeslanie. Jeszcze bardziej nie podoba mi sie sposob w jaki je przekazujesz. Sadzac po tym, ze zostaly one zgloszone do moderacji przez userow uznaje, ze innym tez nie.

Cytuj:
No to teraz ja wam powiem "moderatorki", że Dorotka Masłowska dostała nagrodę Nike za wojne polsko-ruską. Książka była cała nafaszerowana epitetami i wulgaryzmami. Mimo to, ktoś kto ją oceniał nie patrzył na słowa w kontekście cenzury, ale fabuły i akcji.

Ksiazka byla pisana w takim a nie innym stylu aby oddac klimat grupy jaka opisywala. Dopoki wiec nie piszesz na forum zidiocialych rasistow i antysemitow, uzywasz nieodpowiedniego jezyka. Nie myl stylistyki literackiej ze zwykla glupota...

Cytuj:
Dajecie tylko dowód swojego prymitywizmu i kompleksów wpadając na forum w najciekawszym momencie, zamykając temat i strasząc banami. I kto tu sie zachowuje jak nazista ? Chcecie oceniac innych, zacznijcie od siebie, bo macie faszystowskie metody.

Jestes rasista, antysemita, nazista i do tego idiota(skoro tak lubisz bezposrednie slownictwo). Jesli dla ciebie klotnia z uzyciem wulgaryzmow jest tak arcy ciekawa to rozpedz sie clzowieczku i walnij glowa w sciane, moze przejdzie...Regulamin zostal opracowany w konkretnych celach. Nie podoba ci sie? Nie zagladaj tu

Cytuj:
W zasadzie ja potwierdze tylko słowa Arjena. Kiedy zaczyna się coś dziac, wy wpadacie i wszystko psujecie. I wy mnie straszycie banem na takim forum ? To umilowanie ********* stagnacji.

Wole bezruch niz ozywienie na takim poziomie...

Cytuj:
Wszyscy mówią, że wojna napędza postęp cywilizacyjny. Gdyby nie wasze dziecinne zachowanie, myśle, ze z tej burzy na forum wypłyneło by kilka ciekawych filmów, gdyż obu stronom właśnie o to chodziło.

Z tego co zauwazylem(przeczytalem powoli caly topic) to tobie chdozilo o obrazneie wszelkich mozliwych nacji poza niemcami, obrazneie innych userow oraz podszycie sie pod autora filmu. Twoja chora fascynacja nazizmem i wojna(juz nie tylko militariami) i podniecanie sie tym, lecz sie

Cytuj:
W tej chwili nie stanie się nic, a nawet jeśli się stanie to BF.pl dowie się o tym jako ostatnie, właśnie dzięki waszej "troskliwej" opiece.

Hmm chodzi ci o nowe filmiki wojenne? Z tego co widzialem to wiekszosc pochodzila od innych userow a nie ciebie. Jak beda chcieli to dadza nowe(wlasciwie to jak znajda...)

Cytuj:
A skoro już mam dostac bana, to zachowam się odwrotnie do polskiej chołoty i zamiast nawrzucac powiem, że stałem się legendą forum FH. taką samą jak Misiek czy Wozu. Ludzi których wszyscy znają.

Zdazyles nawrzucac ludziom wczesniej a teraz laskawie bedzie kultura? ;D To czy dostaniesz bana nie zalezy ode mnie. Zglosilem wniosek a sadzac po reakcji innych moderatorow ma ona szanse na aprobate. Co do bycia legenda to nie znam tych 2 panow ani inni gracze z bf2,2142(nie wiem jak vietnam) a to powoduje, ze 70% tego forum ich nie zna na 100% co do twojej skromnej osoby to widzialem komentarz "to zero", w sumie tez jakas legenda....

Cytuj:
Dwa z prawdziwego zdarzenia UKF/FH i tu ukłon w ich stronę jako godnego rywala i właśnie NASZ i podkreślam NASZ klan, nasz dlatego że co druga osoba z tego forum była w Elite Force. Do tej pory nie wiem jak to się udało, że przez pewien czas wszyscy współpracowaliśmy i nie było problemów.

Omg ;D Po pierwsze to nawet osoby z EF byl po 2 stronie(to od nich pochodzily zgloszenia) po drugie dzial FH dotyczy moda a nie klanu i nie jest wlasnoscia zadnej grupy graczy wiec wymysl, ze tyyko znajacy jakis klan maja tam prawo bywac to heh no coz ;D Tez nie wiem jak sie to udalo z czlowiekiem o takiej filozofi i podejsciu do zycia jak ty.

--------------------------------------------------------------------------------------

edit: Arjen7

Tutaj mnie nikt nie zna z 2 powodow. Gdy Fh bylo w rozkwicie ja gralem w 1942 for fun a na codzien w CS,AA.

Cytuj:
A najśmieszniejsze jest to, że ten człowiek umieszcza(ł) wszystkie newsy z FH2 na główną stronkę

Najsmieszniejsze, ze ten czlowiek odpowiada m.in. za mody do serii BF.

Cytuj:
Pewnie uważa się za pr0 Laughing bo ma w sygnaturce 3 razy napisane "veteran" ale niech tak pozostanie, mam to gdzieś. Zdenerwowało mnie tylko to 'szpanowanie' jaki to nie jest kozak i , ze bany może wlepić. Trzeba mu wybaczyć bo wchodząc na scene w grudniu 2004 nie mógł już znać EF.

Na innym forum gdzie wczesniej pisywalem byl zwyczaj dodawania w podpisie takiego "cv" i mi sie osobiscie podoba bo nie trzeba szukac "skad to czlowiek?. Zreszta ty tez masz wypisane klany tyle, ze w profilu...Co do mojego stazu na forum to jakby nie patrzec jestes tu tylko 2 miechy dluzej wiec...

Cytuj:
Rozumiem, że wypełnia swoje obowiązki i stara się działać według regulaminu ale spójrzmy prawdzie w oczy... nie da się zachować idealnego porządku Cool

Zalozymy sie? Myslisz, ze to pierwsze forum gdzie moderuje/adminuje? Robie to od wielu lat i zawsze udawalo mi sie utemperowac lub wyeliminowac idiotow i chamow. Potraktuje to jako wyzwanie 8)

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2007, 11:39 

A czy ty myślisz, że to jest moje pierwsze forum ? Też byłem adminem.
Trzeba znaleść złoty środek pomiędzy dokładnym przestrzeganiem regulaminu a pozwoleniem innym na odrobinę zabawy :)
W ostatnim temacie wszystko było ok do momentu pojawienia się niejakiego caanrila (czy jakoś tak :P trudno to zapamiętać :lol: )

Zobacz jak postąpił Thomas i jaki był tego efekt. (przynajmniej chwilowy) Brawa dla tego pana.

Cytuj:
Co do mojego stazu na forum to jakby nie patrzec jestes tu tylko 2 miechy dluzej wiec...

hehe, w bfa w necie grałem już od wakacji 2004 a na forum zarejestrowałem się kiedy dołączyłem do EF.

Proszę o jedno, nie obrażaj więcej EF i zamiast pisać "wisi mi" po prostu nie pisz nic. Ten klan zapisał się w mojej pamięci jako najlepszy w dotychczasowej 'karierze' i każdy atak na niego będzie się spotykał z ostrym kontratakiem z mojej strony. Tak już jest, nic na to nie poradzę .Dziękuje.

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2007, 12:27 

Cytuj:
Trzeba znaleść złoty środek pomiędzy dokładnym przestrzeganiem regulaminu a pozwoleniem innym na odrobinę zabawy Smile

Jesli wedlug ciebie i kolegow TAK wyglada zabawa to bez mrugniecia okiem przekresle was wszystkich. Na prawde nie jestem sentymentalny...Zlotym srodkiem bylo pozwalanie na pewien poziom OT. Zezwolenia na rasizm, antysemityzm, chamstwo i nazizm nie bedzie...

Cytuj:
Zobacz jak postąpił Thomas i jaki był tego efekt. (przynajmniej chwilowy) Brawa dla tego pana.

Tak? Tomas napisal w temacie na poczatku. Do jego posta sa tylko 2 cenzury. PO juz 4 a do tego antysemickie i rasistowskie teksty. Jak widac efekty zadne. Co wiecej choc niby Gambit zostal przekonany przez Tomasa, ze jego podpis jest zly, nie usunal go. Jesli ten czlowieczek mysli, ze z racji swojego stazu na forum cos mu sie nalezy to ja go wyprowadze z bledu...

Cytuj:
Proszę o jedno, nie obrażaj więcej EF i zamiast pisać "wisi mi" po prostu nie pisz nic. Ten klan zapisał się w mojej pamięci jako najlepszy w dotychczasowej 'karierze' i każdy atak na niego będzie się spotykał z ostrym kontratakiem z mojej strony.

Obrazam? ja po prostu(tak jak i 99,9% userow forum) mam gdzies co to byl za klan, gdzie gral itd itp Klanow sa tysiace, sam gralem w kilkudziesieciu. Jesli tak sie przywiazales to zachowuajc sie tak a nie inaczej sam obrazasz kolegow, ktorzy z wami grali. Poza toba Gambitem i Jakubassem(ktory sam poprosil o uciecie waszego pokazu zdolnosci) wiecej graczy EF nie widze. Dlatego te glodne kawalki "pol forum ma w podpisie EF" itp itd uznaje za dziecinna glupote(wiem, ze lata juz nie dziecinne)

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2007, 13:10 

A dla mnie cała ta sytuacja jest bardzo żenująca :!: Niektórzy nie potrafią się pohamować. Nie podoba mi się ideologia niektórych osób oraz sposób w jaki się wyrażają :!: Forum służy do merytorycznej rozmowy, która ma do czegoś prowadzić, a ten topic nie prowadzi akurat do niczego prócz obrzucania się mięchem :!: To jest forum dotyczące modyfikacji FH do gry Battlefield, a nie forum do wyrażania swoich ideologii i poglądów na temat historii :!: Jeżeli ktoś jest bardzo zainteresowany historią II WŚ oraz lubi sobie powrzucać od nazistów, antysemitów i innych kołków zapraszam na odpowiednie do tego forum: http://forum.axishistory.com/index.php

Tyle ode mnie i mam nadzieje, że się uspokoicie bo ta rozmowa naprawdę do niczego nie prowadzi :!:

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2007, 17:45 
Moderator forum

Gambit napisał(a):
Szczególnie, że na stronie FH tego nie ma.

Za to jest na forum FH. Co do reszty, moderator nie musi wiedzieć co to jest EF, SD, WildV, VPKI itd. żeby moderować dane forum pod kątem zgodności z regulaminem. Flame, obrazy, przekleństwa, nazistowskie symbole - to wszystko leci równo. A jeżeli nie podoba się coś, to macie od tego specjalny dział, gdzie wasze skargi rozpatrzy administrator forum.

Rozumie że forum FH może być w większym stopniu OT'owe niż inne bo taka jest natura samego moda że przyciąga maniaków sprzętu, historii itd. A maniacy lubią się pospierać, policytować wiedzą, pogadać o zasięgu Stg44 i wykorzystaniu psów w zwalczaniu niemieckich czołgów. Ale tylko jeżeli kultura będzie na odpowiednim poziomie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 15 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2