dramich_wwa napisał(a):
Ja mam dosyć kontrowersyjne stanowisko w sprawie headshota nie jestem aż tak jednoznaczny w osądach bo każdy ma prawo do błędu każdy ma prawo zrobić coś złego i nie należy go przekreślać definitywnie, jednak wg mnie każdy może pobłądzić tylko RAZ.
Ja też tak uważałem i dlatego przyjęliśmy go do klanu, ale MISS musiało się popłakać i polecieć do mamusi i niepotrzebnie znów pomówić już uczciwie grającego, wyskilownaego gracza, który odpokutował swoje i chciał wrócić.
Teraz ja się zapytam, czy tego rodzaju bojkoty nie są czasem próba dążenia do zwycięstwa za wszelką cene. Przytocze inna historie gdzie graliśmy z klanem (na szczęście w graja tam ludzie bardziej dojrzali niż w MISS), który zarzucił jednemu z naszych wystawionych graczy ze to Headshot wiec go wymieniliśmy na skil0rza (który i tak maił nie grac w tym spotkaniu żeby znów nie było niepotrzebnych niedomówień) ale niestety po meczu pojawiły się jednak pretensje – panowie skl0rz zagrał dzięki wam, mecz był 50/50 dlaczego go nie sprawdziliście (ja dema mam). Niestety nie mamy tak bogatego składu jak PL4FC. Po czesci pierwszy team to studenci w trakcie sesji wiec nie mamy możliwości aż tak wielkiej wymiany zawodników ze na życzenie wrogich kalnaów będziemy wymieniać cały skład i grac ludźmi z sekcji 4fun, a widzę ze do tego dążą użytkownicy z innych klanów wypowiadający się tutaj.
IntrudeR napisał(a):
A skąd to możesz wiedzieć, że wygralibyście? Meczu nie było.
Myślałem, że trochę zmądrzałeś ale głupota i bezczelność tryska ci uszami .. :/ a te twoje "przeprosiny" to są smiechu warte
A dlaczego myślisz ze nie, właściwie to nie my walnęliśmy kurczacze gdakanie i zawialiśmy z serwera. Cały ten wasz bojkot to tylko głupie tłumaczenie ucieczki z pola walki gdzie zachowaliście się jak zwykłe dwunastoletnie dzieciaki ki które widząc, że jeśli ktoś ma lepszy rowerek zaczynają beczeć, a ze ugryzło was `-10` za noshow to musieliście dac jakieś sprostowanie (heh ciekawe dlaczego myśleliście nad tym aż tyle czasu - ponad 12h).
Poza tym myślałem że BF2 to forma TFTP czyli liczy się taktyka wiec skoro jesteście takie PRO a my LAMY to bez trudu nas powinniście pojechać nawet z Headshot’em, ale nie, wy opuściliście serwer/mecz co dla mnie było dowodem strachu przed przegraną i okazem słabości.
IntrudeR napisał(a):
Mnie zwłaszcza interesuje wysokie zwycięstwo z teamem ac, zwłaszcza ze pare dni wcześniej dostaliśmy od nich co najmniej łomot z 700:50 pod czas gdy z miesiąc wcześniej eXavs wygrywa paroma ticketami ze słabiusieńkim klanem LP, czy dojście jednego nawet superskilowego gracza może tak odmienić obraz gry całej drużyny?
śmiem wątpić, bo grało u mnie kilku co najmniej dobrych tak było lepiej tyle ze nie o 300%
Jak wyżej mamy dama w których widać ze ani z AC ani z LP Headshot nie grał (i co głupio ci teraz). Kazy u nas potrafi w miarę strzelać, mieliśmy problem jedynie z taktyką ale dzięki naszemu vclowi- fryzjerowi który urządzał treningi na których omawialiśmy jak gramy, dzięki Kropkowi który zapraszał ludzi PRO np. z Wildy, Dlety, FF którzy pokazali nam ciekawe zagrania które później w czystej czy tez zmienionej przez nas formie wprowadziliśmy i to dało nam taki a nie inny styl gry.
Naprawdę dramach twoje teksty, są kretyńskie (sory ale mnie już wkurza takie naciąganie tej sprawy) bo nawet AC nie oskarżyło nasz o czitowanie, a jak z nimi wygraliśmy to zapytaj kolegów, którzy grali spara z nami bo tez nie przegrali mniejsza ilością PTK
Headshot zaczął grac dopiero 16 Jan – JCSR (dwa wcześniejsze mecze przegraliśmy gdyż kończąc część na naszym serwerze, i mając przewago około 180 ptk. nie byliśmy zdolni utrzymać jej przy ping’u 100-140 gdzie wróg miał 10 na takich planszach jak Masztur i Karkand –chociaż i tak nie przegraliśmy wielkimi liczbami)
A podsumowując bardzo proszę o zostawienie już tego tematu i nie oskarżanie nas bo ludzie nie wiecie nic, nawet nie próbujecie sprawdzić jak wyglądała sprawa a wyciągacie nie tyle wnioski co osady skazujące, insynuacje. Poza tym w Polsce reguła domniemanej niewinności a wszystko co tu piszecie opisuje klan jako cziterów może mamy aż tak duży skil i was to gryzie nie wiem, ale póki co żaden z graczy nie został nawet kikniety za czita czy overpro config (nawet eXavs|Headshot).
I jeszcze raz proszę dajcie już ludzie spokój bo naprawdę za dużo wymyślacie, insynuujecie i piszecie bzdury nawet nie sprawdzając jak wygladała/wyglada sprawa, oskarżając dobrych graczy (z 3 połączonych klanów - żeby nie było i przećwiczonych przez fryzjera)
Dzięki i pozdrawiam eXavs|morphipl