CzlowiekDemolka2 napisał(a):
Ktoś w temacie kiedyś stwierdził że idzie na ten cel (GN64) około 2 tys miesięcznie więc - Panie Twardowski - nie pierd***e głupot skoro o tym nic nie wiecie. BF2 jest jedną z najbardziej obciążających serwer i łącze fps-ów i dlatego tak drogo.
Ludzie z tego forum dużo robili żeby przywrócić GN64 ale się nie udało bo..... nie wiadomo co (może chodzi o promocje nowszego bf242 a może o coś innego - niewiadomo). Poza tym to dzięki ludziom z tego forum stał przez rok serwer. Wielkie Dzięki 90's. Po zniknięciu serwera znowu pukali/dzwonili do różnych drzwi i nic to nie dało.
Zmień nick na Jan_Archeolog lub Jan_Nie_Wiem_Nic_A_Opowiadam_Głupoty
Nie obraź się, ale nie lubię ludzi którzy wsiadają do pociągu pod koniec trasy i pouczają pasażerów którzy jadą od początku, którędy pociąg jechał i dlatego jestem cięty na Ciebie. Jak Ci się uda doprowadzić do uruchomienia go znowu to zyskasz moją sympatię.
Pozdro
Pewien madry czlowiek powiedzial kiedys: "Nie kluc sie z glupim bo sciagnie Cie na swoj poziom i pokona doswiadczeniem...." - Zaryzykuje.
Czlowieku_Demolko - Tak sie sklada ,ze hosting to moja praca, piszesz 2 tys za server do bf 64 slotowy za miesiac ?Jesli masz powazne oferty to moge wam postawic taki server za 1700 - Server:# Dell - Intel Server
# Dual Xeon CPU 64-bit dual core, running @ 3,2GHz
# 6 GB DDR2
# SCSI 2x73 GB HDD
# SATA2 1x250 GB HDD
- 100mbit dedicated connection
Nastepnym razem zanim zaczniesz pisac glupoty to dowiedz sie cos na dany temat ,albo nic nie pisz.
Ps. Zyskanie Twojej sympati nie jest moim celem

Ja tu sie poprostu swietnie bawie