Teraz jest 5 mar 2025, 06:06

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 lis 2006, 15:29 

Dla mnie nawet 32 slotowy by wystarczył. Lepsze to niż nic ale prawdopodobnie i tak nic nie zrobią :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 12:35 

Panowie z EA Polska jesli nie zadbacie teraz odpowiednio o polska scene BF2 to tym wieksze poniesiecie straty jak wyjdzie QW:ET.

Podpisuje sie pod tym co pisali poprzednicy.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 13:21 

Człowieku luknij na date ostatniego posta Lis 19, 2006 nie uważasz ze troch po terminie.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 13:57 

Podobno prace nad postawieniem serwa bf2 64 slotowego sa wciaz w toku. Ale czy to prawda to nikt poza szefami Gn i EA pl nie wie...

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 14:19 

Grubber{PL} napisał(a):
Człowieku luknij na date ostatniego posta Lis 19, 2006 nie uważasz ze troch po terminie.
No i ?? Jesli nie bedziesz sie upominal, pisal .... ehh pomysl troche.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 15:23 
Redaktor Battlefield.pl

Jeśli będziesz się upominał i pisał to postawią ci serwer który kosztuje x tysięcy tygodniowo? :lol:

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 16:31 

_Dominiko_PL napisał(a):
Jeśli będziesz się upominał i pisał to postawią ci serwer który kosztuje x tysięcy tygodniowo? :lol:

Jak nic nie bedziesz robil, pisal, mowil to napewno Ci go szybciej postawia....pomysl..jak grochem o sciane.

X tysiecy tygodniowo to NAPEWNO nie kosztuje, miesiecznie NAPEWNO nie wychdzi wiecej niz tysiac, glownie to koszty polaczenie internetowego, statu rankingowy, na koncu prad.

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 17:29 

Wlasnie moze zaczniemy sie wreszcie upominac bo barkuje mi tego serwera i tych dobeych czasow na nim , trzeba chyba wywolac jakies zamieszki zeby wreszcie cos zdzialac:P

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 20:22 
Redaktor Battlefield.pl

MNIEJ NIŻ TYSIĄC ZŁOTYCH ZA 64 SLOTOWY SERWER RANKINGOWY MIESIĘCZNIE? [sorry za capsa] No nie mogę, idę do kibla :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 20:43 

djshadows napisał(a):
Wlasnie moze zaczniemy sie wreszcie upominac bo barkuje mi tego serwera i tych dobeych czasow na nim , trzeba chyba wywolac jakies zamieszki zeby wreszcie cos zdzialac:P

pikieta pod siedziba EA i zaprosic stacje telewizyjne , zeby pokazac maluczkich walczacych o swoje prawa ^^

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 21:50 

_Dominiko_PL napisał(a):
MNIEJ NIŻ TYSIĄC ZŁOTYCH ZA 64 SLOTOWY SERWER RANKINGOWY MIESIĘCZNIE? [sorry za capsa] No nie mogę, idę do kibla :lol:

tak? :roll:

gamesnet.pl ~900zł

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 21:51 

Ktoś w temacie kiedyś stwierdził że idzie na ten cel (GN64) około 2 tys miesięcznie więc - Panie Twardowski - nie pierd***e głupot skoro o tym nic nie wiecie. BF2 jest jedną z najbardziej obciążających serwer i łącze fps-ów i dlatego tak drogo.

Ludzie z tego forum dużo robili żeby przywrócić GN64 ale się nie udało bo..... nie wiadomo co (może chodzi o promocje nowszego bf242 a może o coś innego - niewiadomo). Poza tym to dzięki ludziom z tego forum stał przez rok serwer. Wielkie Dzięki 90's. Po zniknięciu serwera znowu pukali/dzwonili do różnych drzwi i nic to nie dało.

Zmień nick na Jan_Archeolog lub Jan_Nie_Wiem_Nic_A_Opowiadam_Głupoty

Nie obraź się, ale nie lubię ludzi którzy wsiadają do pociągu pod koniec trasy i pouczają pasażerów którzy jadą od początku, którędy pociąg jechał i dlatego jestem cięty na Ciebie. Jak Ci się uda doprowadzić do uruchomienia go znowu to zyskasz moją sympatię.

Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 22:22 

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
Ktoś w temacie kiedyś stwierdził że idzie na ten cel (GN64) około 2 tys miesięcznie więc - Panie Twardowski - nie pierd***e głupot skoro o tym nic nie wiecie. BF2 jest jedną z najbardziej obciążających serwer i łącze fps-ów i dlatego tak drogo.

Ludzie z tego forum dużo robili żeby przywrócić GN64 ale się nie udało bo..... nie wiadomo co (może chodzi o promocje nowszego bf242 a może o coś innego - niewiadomo). Poza tym to dzięki ludziom z tego forum stał przez rok serwer. Wielkie Dzięki 90's. Po zniknięciu serwera znowu pukali/dzwonili do różnych drzwi i nic to nie dało.

Zmień nick na Jan_Archeolog lub Jan_Nie_Wiem_Nic_A_Opowiadam_Głupoty

Nie obraź się, ale nie lubię ludzi którzy wsiadają do pociągu pod koniec trasy i pouczają pasażerów którzy jadą od początku, którędy pociąg jechał i dlatego jestem cięty na Ciebie. Jak Ci się uda doprowadzić do uruchomienia go znowu to zyskasz moją sympatię.

Pozdro

Pewien madry czlowiek powiedzial kiedys: "Nie kluc sie z glupim bo sciagnie Cie na swoj poziom i pokona doswiadczeniem...." - Zaryzykuje.

Czlowieku_Demolko - Tak sie sklada ,ze hosting to moja praca, piszesz 2 tys za server do bf 64 slotowy za miesiac ?Jesli masz powazne oferty to moge wam postawic taki server za 1700 - Server:# Dell - Intel Server

# Dual Xeon CPU 64-bit dual core, running @ 3,2GHz
# 6 GB DDR2
# SCSI 2x73 GB HDD
# SATA2 1x250 GB HDD
- 100mbit dedicated connection

Nastepnym razem zanim zaczniesz pisac glupoty to dowiedz sie cos na dany temat ,albo nic nie pisz.

Ps. Zyskanie Twojej sympati nie jest moim celem :) Ja tu sie poprostu swietnie bawie :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 23:31 
Redaktor Battlefield.pl

Jan_Twardowski napisał(a):
moge wam postawic taki server za 1700 - Server:# Dell - Intel Server

Jan_Twardowski napisał(a):
miesiecznie NAPEWNO nie wychdzi wiecej niz tysiac,

no i wtopa, ziom :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 sty 2007, 23:36 

ale jeszcze ranking ^^ drugi 1000

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 169 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2