Teraz jest 22 lis 2024, 09:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 sty 2007, 21:44 

jak ktos chce moze sobie kupic

http://www.hipermax.pl/product_info.php ... cts_id=961
235zl (wolalbym copperhead za bardzo mi przypomina logitecha jest ,,gruba,,)

btw:wczoraj zamowielm sobie u nich ta podkladke :D

http://www.hipermax.pl/product_info.php ... cts_id=411

Creative-baned,Roocat-baned

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2007, 11:58 

Mam w planach zmiane myszki, stary Diamondback juz nie wyrabia ;) i nie zabardzo wiec co wybrac, Copperheada czy nowa "hybryde" Razera - DeathAddera, a moze zupelnie cos innego (do max 250zl).

Zastanawiam sie również nad zakupem "pro" podkladki, zawsze uzywałem podkładek za 5 zł z targu ;P. Icemat 2nd Ed to dobry wybór ?

PS. Lubie dobry końcowy efekt wizualny, więc wielkie brzydkie myszki odpadaja ;P

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2007, 16:11 
Moderator forum

eXtrem3 napisał(a):
Mam w planach zmiane myszki, stary Diamondback juz nie wyrabia ;) i nie zabardzo wiec co wybrac, Copperheada czy nowa "hybryde" Razera - DeathAddera, a moze zupelnie cos innego (do max 250zl).

Zastanawiam sie również nad zakupem "pro" podkladki, zawsze uzywałem podkładek za 5 zł z targu ;P. Icemat 2nd Ed to dobry wybór ?

PS. Lubie dobry końcowy efekt wizualny, więc wielkie brzydkie myszki odpadaja ;P

Icemat jest naprawde bardzo dobra podkladka (uzywalem swego czasu) ale jak dla mnie jest dosyc mala ;) obecnie uzywam Razer Mantis speed (jest sporo wieksza od icemata) i szczerze moge polecic :) a co do myszki... to nie bede sie wypowiadal bo zadnej z tych o ktorych piszesz nie mialem w reku, moj Diamondback jeszcze zyje i ma sie swietnie dlatego o zmianie nie mysle ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 08:14 

Hmm, a jak sie ma twarda podkładka (icemat) do takiej miękkiej (razer mantis) jeśli chodzi o ślizgacze ?
Widzałeś jakieś ubytki w nich po używaniu icemata ?

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 15:44 
Moderator forum

taaaak, na icemacie zmienialem srednio raz na 3 miesiace (oczywiscie teflonowe) a na razer mantis ktorego uzywam od pol roku ani razu jeszcze i z tego co obserwuje to jeszcze dlugo nie trzeba bedzie bo praktycznie sie niezuzywaja :) a poza tym jest ciiicho, bez zadnego szurania jak to bylo przy icematcie, choc to kwestia przyzwyczajenia... z Icemata korzystalem ponad rok i pewnie mialbym go do dzis gdyby nie pewien wypadek ;) (dosyc spora polka spadla na biurko i icemat potrzaskal sie w drobny mak) ale obecnie wole Mantisa! wybor nalezy do Ciebie...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 16:13 

No to w takim wypadku Icemat odpada, coś nie widzi mi sie kupowie nowych ślizgaczy co 3 miesiące, ale znowu z drugiej strony podkładki mantis speed i control są okropne (pod względem wyglądu), może jakiś Steelpad qck ?
Sam już nie wiem ><

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 16:57 

ja polecam everglide titan i logitech G5 :D u mnie śmiga znakomicie :D
dobra szmatka i wyrąbista myszka :D a ślizgów wcale nie trzeba wymieniać :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 17:26 

Hmm, a moze Logitech G7 + Steelpad qck +/heavy+ ?

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 17:36 

steelpad QCK to niezły wybór. G7 jest bezprzewodowa, i możesz mieć problemy z zasilaniem(pewności nie mam bo G7 nie używam ale też mam bezprzewodową i czasem siada)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 17:51 

"Jedna bateria gwarantuje do 7 godzin nieprzerwanej gry" to ja podziekuje za g7, nie wyrobiłbym na baterie ;]

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 19:00 
Moderator forum

Pixel napisał(a):
ja polecam everglide titan i logitech G5 :D u mnie śmiga znakomicie :D
dobra szmatka i wyrąbista myszka :D a ślizgów wcale nie trzeba wymieniać :D

raczej logiczne ze na szmacie slizgi sie nie zuzywaja :wink: pogralbys na Icematcie troche to wtedy mialbys do wymiany...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 19:39 

eXtrem3 napisał(a):
"Jedna bateria gwarantuje do 7 godzin nieprzerwanej gry" to ja podziekuje za g7, nie wyrobiłbym na baterie ;]

o ile się nie mylę to G7 jest na akumulatorki Litowo-jonowe :) więc je się ładuje. ale prąd to wielki problem myszek bez przewodów.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 20:50 

Twinn napisał(a):
raczej logiczne ze na szmacie slizgi sie nie zuzywaja pogralbys na Icematcie troche to wtedy mialbys do wymiany...

grałem na funk f 10 i zmieniłem w miesiąc 3 komplety więc uznałem że taniej mi wyjdzie szmata niż co miesiąć płacić za wartość takiego pada

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2007, 20:59 

dudus81 napisał(a):
o ile się nie mylę to G7 jest na akumulatorki Litowo-jonowe :) więc je się ładuje. ale prąd to wielki problem myszek bez przewodów.

Faktycznie, doczytałem i okazało się, że są to akumulatorki, a więc postanowione Logitech G7 Cordless SE + pad QcK+ ^^

Dzieki wszystkim za rady ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2007, 01:29 

eXtrem3 napisał(a):

tak ale baterie są dwie + ładowarka tak więc nigdy nie mam i nie będe miał probelemu z zasilaniem :wink: Ale od G7 radziłbym ci wziąść coś tańszego, chociażby samą G5 która od G7 różni się tylko tym że jest przewodowa, albo Razer Coperhead

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 335 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2