Teraz jest 21 cze 2025, 23:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 11:21 

KubAbuK napisał(a):
szkola sie w takim razie nie wyplaci jak ma 200 biednych uczniow z menelowa np :?: :lol:

Po pierwsze: nie znasz się na sprawach dofinansowania, refundacji, dotacji, poręczeń, zapomóg, etc. - więc się nie wypowiadaj/nie śmiej bo sam się ośmieszasz

Po drugie:
KubAbuK napisał(a):
....200 biednych uczniow z menelowa

I w tym momencie wyszła słoma z butów, a jak mi byś to w twarz powiedział to byś dostał po ryju. To są normalne dzieciaki z ciężkim dzieciństwem i więcej szacunku dla kolegów (jeśli takich masz/znasz).

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 12:18 

Lailonn napisał(a):
Nikomu laski nie robisz

:lol:

Wiesz jak nie wiesz? :lol:

:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 14:27 

CzlowiekDemolka2 napisał(a):
KubAbuK napisał:
....200 biednych uczniow z menelowa

I w tym momencie wyszła słoma z butów, a jak mi byś to w twarz powiedział to byś dostał po ryju. To są normalne dzieciaki z ciężkim dzieciństwem i więcej szacunku dla kolegów (jeśli takich masz/znasz).

nie chodzi mi o takich jak ty mówisz tylko o młodzieży ,ktorej na niczym nie zalezy poza wodka i narkotykami...

co do porzadnych ale mniej forsiatych nic nie mam a tych drugich nie lubie za to jak sie zachowuja a nie za to ze nie maja tyle forsy co inni :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 15:04 

Ne ma porządnej młodzieży teraz juz :D to też jest kwestia podejścia tych ludzi do świata bo i ja mam 17 lat i lubie sobie wypic czy zapalic fajke a mimo to nie zachowuje sie jak jakiś dres czy cuś cuś :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 15:42 

Nooo... Porządna młodzież jest :D Aczkolwiek nieliczna... Nowoczesny świat, takie zgredy mają teraz wymówki, że okres dojrzewania, że bunt i dorośli w to wierzą. A g... prawda! Każdy może nad sobą zapanować jeśli tylko chce! Ale taka gównażeria ma wszystko gdzieś...
I żeby nie było offtopa: Nie sądzę by mundurek mógł tą sytuację w jakimkolwiek stopniu zmienić. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 19:37 

Szymas^PL napisał(a):
Ne ma porządnej młodzieży teraz juz :D to też jest kwestia podejścia tych ludzi do świata bo i ja mam 17 lat i lubie sobie wypic czy zapalic fajke a mimo to nie zachowuje sie jak jakiś dres czy cuś cuś :wink:

ale od dresów Cię wyzywają :D

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 23:08 

[quote= Mr. G (gówno)] Skończy się rewia mody[/quote]

Nawet jeżeli będą mundurki, to ostatnio widziałem w sklepie Nike taki sobie mundurek. I co? Każdy będzie kupował co chciał. No chyba że G fundnie ale tego nie zrobi. Jak nie będą bluzgać na twoją bluzę to będą bluzgać na twój mundurek z lumpexu a nie z jakiegoś r33b0ka albo Nike

Mundurek nic nie zmieni, oprócz debilizmu wśród ministerstwa oświaty oraz większych kosztów na szkołę.

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 23:27 

nie no jesli juz to raczej jednakowego koloru i firmy chyba :roll:

Romusia pomysl sie nie przyjmie jeszcze raz mowie ...lepsze by byly identyfikatory dla KAZDEJ szkoly

PS: Frodo* nazwe autora cytatu bierze sie w " (np
G" ]....cytat...[/quote] tylko ze nez spacji a tak to wyglada normalnie [quote="Roman G napisał(a):
mam glupie pomysly co do reformy oswiaty

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2007, 23:36 

Cytuj:
Nawet jeżeli będą mundurki, to ostatnio widziałem w sklepie Nike taki sobie mundurek. I co? Każdy będzie kupował co chciał. No chyba że G fundnie ale tego nie zrobi. Jak nie będą bluzgać na twoją bluzę to będą bluzgać na twój mundurek z lumpexu a nie z jakiegoś r33b0ka albo Nike

Mundurek nic nie zmieni, oprócz debilizmu wśród ministerstwa oświaty oraz większych kosztów na szkołę.

człowieku...jak już musisz pisać to używaj sensownych argumentów a nie idiotyzmy wypisujesz
jeśli będą mundurki to wszyscy będą mieli jednakowe, z tego samego zakładu i zapewne na jakieś masowe zamówienie ściągane w celu obniżenia kosztów

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 00:09 

MasterM przeciez widzisz, ze to zwykle pyskate dziecko, nie ma co gadac z nim bo to nic nie da ;]

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 02:44 

Gryniu napisał(a):
ale od dresów Cię wyzywają Very Happy

Arrow Wink Arrow

Taa :D nawet chceli mnie nastukać :( na ostatnim meczu :D
:lol: tylko ze w BF42 a nie na Stadionie :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 06:20 

Ja mam mundurek szkolny :] I nie jest zle. I powiem wiecej :P Powinny byc tez i w polsce... Chyba powodow nie trzeba podawac? To ze kazdy wyglada tak samo to nic zlego...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 19:13 

Cytuj:
lepsze by byly identyfikatory
Popieram.

Cytuj:
To ze kazdy wyglada tak samo to nic zlego...
A wyglądanie inaczej niż inni to też źle? Przecież nawet jak założą taki mundurek to i tak wszyscy wiedzą jak kto wygląda i na ile go stać. I jak mody nie będzie w szkole to będzie poza nią...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 19:21 

Frodo* napisał(a):
I jak mody nie będzie w szkole to będzie poza nią...

i o to też chodzi.... coś zaczyna docierać.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2007, 19:24 

No i jeszcze:
Komentarz na wp.pl napisał(a):
Rozumiem, że mohery i rydzyk popierają we wszystkim giertycha, ale co z resztą ludzi, którzy piszą, że są za pomysłem? Dlaczego ja widze, ze sytuacja w kraju jest beznadziejna, a dorośli ludzie nie? Mundurki nic nie dadzą. Rewia mody nadal będzie np. we fryzurze, butach, kurtce. Poza tym ubranie określa nasz styl, inność każdego. Podział na bogatszych i biednych nadal będzie, więc zbędne wydawanie pieniędzy na mundurki, które zmienią tylko tyle, że moi znajomi i rówieśnicy będą coraz bardziej nienawidzić ministra. W mojej klasie 1 osoba popierała Giertycha, teraz nawet ona jest przeciwko. Jaki z tego wniosek? Młodzież jest niewychowana, może nie zdolna do życia bez mundurków, potwory które trzeba zamknąć w klatce? Otóż nie, to osoby chcące żyć własnym życiem, inteligentne, czułe. Środowisko, które nas otacza to obraz tego, jak nie powinno się postępować w życiu(np. mohery, obejrzałam dziś krótki filmik, jak pewna starsza pani krzyczy na nastolatkę, bo ta otwarcie przyznaje się do swoich pogladów politycznych).

Niektóre rodziny na chleb nie stać a tu mundurek wsadzają do szkół :) polska rzeczywistośc :)

BTW. niech zainwestują w co trzeba, tylu ludzi w polsce nie ma co jeść, a okazuje się że nasz ukochany podatek VAT wydaje się na wymyślanie pomysłów pana G :)

Jak jakiejś cizii za przeproszeniem pępek nie będzie wystawał w szkole to będzie poza nią. Giertych zachowuje się jak dzieciak, nie można oceniać kogoś po wyglądzie. Mi to rodzice powtarzali 15 lat temu kiedy miałem 4 lata a co z giertychem?

New: Ktoś twierdził że znikną symbole wierzenia, kultury itp. . Nawet jak znikną to przecież każdy wie jakiej kto drużynie kibicuje, w kogo wierzy, no nie? Ja jako jedyny w szkole byłem ateistą i do tej pory nie zaznałem ani jednego wyzwiska/siniaka z tego powodu.

szkolny-mundurek.pl napisał(a):
Jeżeli mundurek potrafi zmienić człowieka to może warto pomyśleć o tym w co by tu ubrać ministra edukacji żeby zauważył że szmaciane ubranie nie potrafi nauczyć dzieci bycia grzecznym.

Polecam wejście na: szkolnymundurek.pl
Wiadomo że większość głosujących pewnie ma internet a to oznacza że na mundurek ich na pewno stać.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 140 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2